Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ROFL!!!!!
Egy foglalási pont van csak északon.
M6A1. Megkerülöm az ellenséget délről, oldalba kapom őket rendesen, csupa-csupa hit, alig valami kill. Arty -val kiszedik a lánctalpam, a lövész és a töltő megsérül, vagy egy percig javítok: még élek!
Kicsit visszavonulok, rám ront egy SU-122, miközben ellövi a lánctalpamat, Oldalról nekem jön, és.... és a barma hagyja, hogy úgy manőverezzek, hogy oldalba kapjam!
Javítok mozdulatlanul, csak a torony forog: jön még egy Su-122 és egy Wirblewind.... a SU elmegy mellettem (!!!), és megpróbál seggbe lőni... átütöm a lövegtől jobbra (mozdulatlan, nem tud lőni), ballra, újra jobbra: halott.
Az AA a terepviszonyok miatt elérhetetlen, nem tudok eléggé lefelé lőni, erre a n00b elindul az alfelem felé.... nesze! 
Amíg nem flankoltam nem volt képes a csapatom átvenni a bázist, mire a fent leírtakkal végeztem, már nem sokat kellett tenni a győzelemért...
Replay