Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Itt kérlek szépen a Gaint szidtam, mert ennek marhára nincs így értelme.
Ezek a csaták a mai napig megvannak, annyira kiborított.
Ash riveren a déli fensíkon kell befoglalni egy pontot, mikor bemegyek már ott vannak felálva a pershingek meg t32-k.
És ott nem lehetett mit csinálni, volt ott egy jp,tiger p,tigris 2-k, de mit csinálsz ott, ha pontot kell foglalni, kilőni nem nagyon lehetett a t32-t ami egymaga levédte az egészet, innentől kezdve kb annyiból kéne, hogy álljon a csata, hogy akkor instant kilépek, ezért játszok?
Ugyan ez a Panzer 3 moslékkal is, mikor berak mozdokra,amcsik ellen pl, mit lehet csinálni?
Megkerülni a domb mögül lövöldöző shörmiket?
Hogy?
Nekem egyszer nem sikerült olyan távolságba jutni ahonnan van esélyem átütüni is, ha meg nem próbálod meg kb az egész csatát eltöltheted egy domb mögött várva az elkerülhetetlen halált és remény, hogy talán vmit sikerül kilőni a rádtörő ellenség közül, de ennek nem túl nagy élvezeti faktora van.
Ez hasonló szinten van mikor Tigrissel karelia nevezetű apokalipszisen full jumbok ellen kell helytállni, nagyon élvezetes, mert az ilyen mapokon általában szemből fogsz találkozni velük, ahonnan nem lehet sebezni őket, ők persze vígan...
Na most ilyenkor megint aranyos választás elé helyez téged a játék, hogy te kimehetsz leharcolni vele, neked is jó lesz, hisz legalább a látszata a játé fun faktorának megvan, meg az ellennek is, hisz ő meg lövöldözehet téged és előbb-utóbb meg is szerezheti a killt.
Persze ott a másik szimpatikus választás, hogy beállsz a legközelebbi szikla mögé és leteszed asztalra a játékot, megvárod míg a többi társad meghal és talán a végén csurran-cseppen egy-egy kill a rád falkába törő ellen közül.
Persze mondhatod erre azt, hogy akkor flankelj meg menj erre meg arra, de speciel pl karelián nekem még egyszer nem sikerült a spawn pontól lévő legközelebbi biztonságos fedezéket elhagyni a pálya közepe felé, hogy akkor most felmegyek a hegyre mert oda kéne menni foglalni vagy középre a sziklákhoz, mert vagy a hegyről vagy oldalról mindig lesz vki aki felé nem lesz fedezéked.
Oldalt sem opció az előretörés, mert akkor a hegyről szednek le vagy pl a korridor részen sem feltétlen egészséges bizonyos dolgokkal szembemenni egy tigrisbe.
De mindegy is, hogy milyen hosszan ecsetelem, az ilyen csatákat egyszerűen nincs értelme lejátszani és akkor a legutóbbi 2 példában csak olyan dolgokat említettem amiknek a javítása nem a fellegekben jár, de egy Tigris 2-vel szemben a maga 10k-s javítással már kevésbé leszek elnéző mikor 4 csatából 3 ilyen.
Főleg mikor kiveszik a játék egyetlen játszható módját és ilyen hallhatatlan amcsi tankokkal van tele a játék, lásd a korábbi kalandom egy sherman ellen a pz4G-be.
Ezek szerintem vállalhatatlan dolgok, én igazán szerettem volna esély adni pl az alacsony tiereknek is amiken már túl voltam, de eventeken kívül élvezhetetlen volt számomra, ja és legutóbbi eventen f1-el játszhattam t34e meg kv1-ek ellen...mondhatom mennyire élvezetes volt.
Így aztán tényleg nincs értelme.