Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
nandoxxl #20262 Igen Te bénázol ennyire, és magad köré gyűjtöd a hörcsögöket. 62,9% nyerés, 1476 csata (y____). Vannak sokkal jobb játékosok. Egyedül játszottam mindig, csapatban még könnyebb lenne, és jobb arányom is lenne. Ha nem tudsz érvényesülni, keress egy klánt, tanulj meg játszani. Állandóan itt sírsz, és a warthunder.hu-n. Ha jó vagy akkor a statisztikában is meglátszik, az igazi ászokról pedig még nem is beszéltünk. A hazugságaidat pedig ne terjeszd, dumáltál hogy szerinted nincs 60% felett senki a fórumon, írtam neked, kussoltál. Most már 70-80%-os játékost keresel? Megnyugtatlak találkoztam már velük, na ott lúzernek érezheted magad, de ha kilövöd valamelyiket az sikerélmény, nem pedig sírás hogy csak egy killem van muhaha.