Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #20260 Olvasd el újra, amit írtam. Egy szóval nem írtam, hogy ÉN nem bírtam kilőni a Maus-t (bár persze én sem, de nem is számítottam rá, hogy ki tudom). A csapatomból SENKI nem tudta kiszedni! Két csatában láttam csapattársat Maus-t kilőni. Egyszer white fortress-en, IS-3-mal. A Maus jött volna be az egyik leomlott falrészen, és ott lőtte oldalba, amivel kiszedte. A másikat megy egy repülő nyírta ki bombákkal. És ennyi. Egyébként az esti 6 csatámból ha egy ellenséges játékos Maus-szal kezdte el a kört, akkor azzal is fejezte be (a fenti 2 esetet kivéve, de csatánként általában 3-4 Maus volt az ellennél).
A T-54 meg nem azért szar, mert nem tudja kilőni a Maus-t alap lőszerrel, hanem azért, mert majdnem kimaxolt lövésszel is röhejesen pontatlan.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.04.05. 00:35:20