11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    Kifejlesztettem az első T-54-et. Volt balszerencsém bekerülni high end T5 csatákba, Mausokkal, IS-4-ekkel.
    Azt kell, hogy mondjam, nem értem, miért ment itt a rinya, hogy így meg úgy szar a Maus. Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. sebezhetetlen.
    - mindig az a csapat nyert, akinek több Maus-a volt
    - ha egy Maus bement egy cap pontba, akkor azt a pontot onnantól el lehetett felejteni
    - Maus-t csak egy másik Maus, repülő bazinagy bombával, vagy 122 mm-nél nagyobb ágyú (oldalról, közvetlen közelről) tud megsebezni
    - a T-54 nem ér semmit, pontatlan ágyú, szar alap lőszer, talán csak a páncélvédettsége az, ami korlátozottan ér valamit.

Már megyek is vissza a németekkel tolni, hogy minél előbb legyen Maus, mert az minden, csak nem szar.