Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19957 Ez nem vicces inkább érdekes...
Egyszer meg ugyan úgy a panther D-vel voltam mikor egy M4A1 (76) jött nekem szemből és mivel az ágyú csövem ilyenkor eltűnik az ő tankjában, (kurva idegesítő bug) normálisan nem is tudtam rálőni, hátrálni nem tudtam így gondoltam eltolom a picsába a kis szarost, de csak gondoltam mert hiába adtam full gázt az amúgy műszakilag hibátlan tankomnak képtelen voltam nem hogy eltolni hanem megállítani azt hogy ő toljon el. Az esemény sík terepen történ:)
Később utána néztem az adatoknak mert gondoltam hátha rosszul tudom és mégis valami brutál dízel motor van abban a szarban ami a kevés paci ellenére nagyon nyomatékos de nem..:) Nehezebb voltam vagy 10 tonnával, erősebb vagy 250 pacival és mégis..a pontos adatokra nem emlékszem..
Ezt is sikerült élethűen modellezni Gazsinak