War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szánalom hogy ennyi idő után ott tart a játék hogy bizonyos pályákon ha nem akar valaki teljesen esélytelen helyzetben harcolni,ki "kell" lépni ha nem akar feleslegesen idegeskedni.
Szánalom hogy egyes játékmódokban még szinte el sem indulok,az ellen máris húzza a bázist és legfeljebb annyit tehetek mielőtt vége lesz hogy egyet rájuk lövök jó messziről.
Szánalom hogy t4 németekkel t5 oroszok ellen kell menni,szinte teljesen esélytelenül.
Egy darabig én is kilépkedtem,miután meguntam az unfair csatákat de most már inkább be sem lépek.Néha t3-ban játszom még mert ott még van valamilyen balansz.
Ma ott tartok hogy újra űtelepítettem a WOT-ot(amit soha nem gondoltam hogy megteszek) és többet játszom azzal mint a gf-el.Ez azt hiszem mindent elmond erről a játékról.... :( :( :(
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
" Én most oroszokkal 10 ből 10x kursk, instant kilépés,"
gratulálok
A do217-hez hozzányúltak, valahogy nehézkesebbnek tűnik?
Előbb ismételten kilőtt egy TigerII szemből, természetesen magasabban voltam, mint ő, de azért a torony tetején beadta neki az átütést.
Szerk.:
Ruszki tankokkal 6 vereség zsinórban, de olyan szinten kikapunk mindig, hogy az valami szánalmas. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.17. 22:54:07
Ha foglalni kell, akkor birka módra mind elmegy egy foglaló ponthoz, természetesen a másik kettőt átadva az ellenségnek.
Én vagyok a hülye, hogy elindulok egyedül más irányba... <#falbav>#falbav>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
#15623 És igen arra gondoltam.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.17. 10:01:26
Ugyan ez orosz oldalon meg a T-34/57.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.17. 09:08:16
Az alábbi tankokból bármelyik jó lehet neked. Ha jól láttam csomagokban lehet hozzájutni. Érdemes néha az eventeket nézegetni. Legutóbb elég egyszerűen hozzá lehetett jutni két premium tankhoz is (a harmadikhoz más sokkal nehezebben).

Pénzt kéne farmolnom a Tigrisra(valahova elment a píz) Mivel tudok a legjobban keresni? T3-as német és T2-es orosz vasaim vannak.
Előre is köszi!