37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #19988 jó ez az új 4v4 ingyen prém tankért....
csak 4-es szakasz kellene és meg is lenne a tank még ma :D -
Ninju #19987 Ahham.... -
Vannak mindenben előnyök, és hátrányok:
Imádom, amikor Mozdok -on 1-1,5km -ről szedem ki a n00bokat a KV-2 -vel.
vs
Utálom, amikor Mozdok -on 1,5km+ -ról minden elképzelhető irányból keresztüllőnek (legtöbbször oldalról), mert a csapat képtelen a flankolókat egyáltalán meglátni. -
vajakos21 #19985 Több event, kevesebb captured/ papír gép...az élet szép :-)
Írták hogy lesz még egyszerre tőbb is, meg only tank is.Türelem. -
twi452 #19984 úgy tűnik elkezdték a beígért átszervezést
igaz azt is ígérték, hogy több ilyen event lesz aktív egyszerre úgyhogy lehet válogatni, majd kiderül mi lesz belőle -
Garakx #19983 Na ez most ez mi ez? Nem lehet bármiylen tankkal sim-et menni csak amit éppen beraknak?? -
gstup #19982 A Ferdinánd is ilyen. :) Baromi jó hátramenetben. :) -
foxbat88fx #19981 ha már a hátramenet a téma: nem akarom elhinni hogy az IS-ek így mentek hátrafele :D
előre alig megy.... az első kanyarnál megdöglik, de tolatva olyan mintha bekapcsolna a turbó LOL -
gstup #19980 Nagyon jó tankok a párducok,de egyben olyanok is mint egy ékszerdoboz.Nagyon vigyázzni kell rájuk.Átlagnál sérülékenyebb torony és borzasztó hátramenetben... -
Ehhez még hozzájön, hogy a Párduchoz nem terveztek hátramenetet. Ha egyszer előre megyek, ott is maradok. -
Ehhez a Párduc D-hez és Jagdpanzer IV-hez nagy reményeket fűztem... Többé kevésbé jók is, mikor top tankok közt vagyok , de mikor nem... Hát ilyen H-s Királytigrisek ellen kb semmi esélyem. Most is 5 volt az ellennél, le is gyalultak mindenkit, egyszer sem haltak. -
vajakos21 #19977 Csak a wotban volt ikon meg itt arcadban is ha ráviszed a keresztet az bokrin keresztül is bezöldül.Itt meg aki simezik és eventezik, azt látja ami van. -
gstup #19976 Dettó. -
McLarenpowa #19975 igen, de ez world of tank-nál is megvolt...én nem veszem le a fű meg a növényzet beállításait, hogy jobban lássak ha kilőnek miatta ha nem, ez a játék gyönyörű, olyan beállításon játszok amit még elbír a VGA-m -
vajakos21 #19974 Kivették mert nem tudták elinditani a game-t.Kêsőbb kerül be.Remélhetőleg pár nap. -
vajakos21 #19973 Ami hiba gf nél és ami nem is derül ki. hogy milyen graf beállitással játszik az ellenfél.Ennyiből jó az af Az ég kék. akármilyen a graf kártya :-) -
Garakx #19972 Kérdés. Mi lett a realistic és sim event változástatások implementálásával? Patch notesben az volt, hogy RB nincs marker SIM meg se marker se semmi. Ehhez képest... -
Egy biztos, hogy nem normális a játék.
Panaszkodtam az M103ra, erre Jungle pályán mielőtt kilőttek kilőttem 12t, mindegyiket egy lövéssel, és volt még 4 assisstom is. :D
Mégis volt patch tegnap? Vagy mitől táltosodott meg ez a szar? :D (Eldöntöttem, hogy napi 1 amcsi csata, semmi több.) -
kissssss #19970 " Nincs olyan Chuck Norris köztünk akinek a win rate-je 70-80% és vér profi?:) "
szerintem az ide járó emberkék nagy része már elégé tapasztalt ahhoz hogy simán kezelni tudjanak akár egy 1 vs 4 tankcsatát is, a probléma itt inkább a random esélyekkel van mert nem mindegy milyen ellenfelet kapsz és azok milyen tankot hoznak, sim csatákban látszódik meg ez leginkább mert ha kezdőkkel pakol össze akkor elég csak beállnom egy jó helyre és szépen sorban kilőni mindegyiket mert ugyanazon az úton jönnek libasorba a csata pedig tart 7 vagy 8 percig...... viszont ha 2km távolságból pontosan célzó vérprofikkal pakol össze akkor akár a játék idő lejárása is simán szóba jöhet és döntetlen a vége. -
RepeszElek #19969 Úgy látom egyre többeknek válik nyilvánvalóvá hogy ebben a játékban a játékos tudása nincs akkora befolyással a végeredményre mint ahogy más játéknál megszoktok azt :)
Nem egyszer volt hogy én is végigkommandóztam az egész csatát, mert meguntam hogy mindig egy lövés vagyok és folyton a hátam mögé néztem mint valamilyen paranoiás, mindenre céloztam ami csak mozgott,de ezzel csak azt értem el hogy a 16ból én voltam az utolsó akivel végeztek,és olyan megszállottan rohantak felém vagy 5en hogy már azt hittem egymásnak fognak esni miattam :D
Mindenki csak panaszkodik valaki mondjon már valami jót is erre a játékra...
Ennyire bénák lennénk?
Nincs olyan Chuck Norris köztünk akinek a win rate-je 70-80% és vér profi?:)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.25. 23:24:44 -
carp3tm0nster #19968 szemből, komolyabb célzás nélkül oneshotoltam egy IS-1et, de shermant nem tudok kiszedni oldalról 4 találatból sem. tökre hihető
random szar az egész
-
jocking #19967 Nálam ugyanez volt IS-2-vel. Tegnap még a lepattanótól is pukkantak még a királytigrisek is. Ma ha 10-ből 3-at tudtam one shotolni, akkor még sokat is mondtam. Az egész játék egy kikúrt lutri. Ha aznapra olyat dob a gép, hogy szopsz, akkor szopni is fogsz.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.25. 22:53:13 -
carp3tm0nster #19966 tegnap jpanzer IV/70-el, 6 meccsből nyerek ötöt. ma meg zsinórban 5 bukó
ááá, nincs manipulálva tényleg nincs
anyádat gayjin -
Nekem a gép fagyott be alatta 2szer :D Bár sztem ez nem a pöccs miatt volt.(pedig eddig nem csinált ilyet)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.25. 22:20:41 -
Flikka #19964 Nálam ez teljesen manuálisan történik miután 8-10 "Target undamaged " után megunom és ledobom a tálcára vagy kilépek :D ... mint most is. -
McLarenpowa #19963 nektek nem crashel se szó se beszéd játék közben a desktopra a game a patch óta játék közben? -
nemrosszez..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stefan99 #19961 A játékmód változtatásokat sajnos visszavonták, mert váratlan hibák merültek fel. Addig is betettek a helyére egy fos eventet. Úgyhogy várok tovább részemről a játékkal. -
gstup #19960 Ezt már elcseszték a repülős résznél is.Lehet itt is az lesz. -
RepeszElek #19959 Na de nem kell magyarázni hogy egy játék hangulata milyen sokat számít senkinek sem. Rengeteg játékkal játszanak a mai napig ami grafikailag már nincs a toppon de a játszhatóság mindenért kárportól, sokan pont a második vh. miatt élvezik annyira ezt.
Szerintem nem jó ötlet össze kuszálni a szálakat de hát ők tudják mit csinálnak... -
jocking #19958 Viszont nekem az is gyanús, hogy megint ruszki/amcsi cuccokkal fogják kisegíteni a németeket. Bizonyíték lehet erre, hogy nemrég bekerült a játékba az NDK néphadsereg tank jelvénye, ami jelentheti azt, hogy lesz NDK T-55 a németeknek. -
RepeszElek #19957 Ez nem vicces inkább érdekes...
Egyszer meg ugyan úgy a panther D-vel voltam mikor egy M4A1 (76) jött nekem szemből és mivel az ágyú csövem ilyenkor eltűnik az ő tankjában, (kurva idegesítő bug) normálisan nem is tudtam rálőni, hátrálni nem tudtam így gondoltam eltolom a picsába a kis szarost, de csak gondoltam mert hiába adtam full gázt az amúgy műszakilag hibátlan tankomnak képtelen voltam nem hogy eltolni hanem megállítani azt hogy ő toljon el. Az esemény sík terepen történ:)
Később utána néztem az adatoknak mert gondoltam hátha rosszul tudom és mégis valami brutál dízel motor van abban a szarban ami a kevés paci ellenére nagyon nyomatékos de nem..:) Nehezebb voltam vagy 10 tonnával, erősebb vagy 250 pacival és mégis..a pontos adatokra nem emlékszem..
Ezt is sikerült élethűen modellezni Gazsinak
-
jocking #19956 Megoldják majd ügyesen... A Leopard 1-ről sok helyen azt lehet olvasni, hogy a kor tankjaihoz viszonyítva nem volt túlságosan agyonpáncélozva, feláldozták a védettséget a tűzerő és a mobilitás oltárán. Gazsiék olvasatában ez véget fog érni ott, hogy kartonpapír páncélja lesz, a mozgékony/jó tűzerő részt meg épp csak átfutják, mert nem szerepel benne a "sztálin" szó, és így nem nagyon érdekli őket. -
RepeszElek #19955 Ez már tényleg kabaré :D
Nekem hasonló sztori az mikor egy su-152 hirtelen szemben találta magát velem, és elhibázta izgalmában a lövést, és úgy döntött szemből nekem jön majd felöklelt és a 45 tonnás párducommal a su tetején találtam magam és nem tudtam lemászni róla majd valahogy leestem az óra elé és kinyírt :D
-
Bee #19954 Pályaismeret WoT módra: ebben a csőben mennek a heavyk, ebben a csőben a medek, abban a három bokorban kempelnek a TD-k vagy a WN8 farmoló lightok... Az ellenfelet 200 méterről lövöd, az E100 tetején levő bütyök beforgatva is belőhető, amíg el nem fogy a HP-ja. Életszerű.
Itt a pályák általában nagyok, sokkal több választási lehetőséged van. Van helyed a flankelésre, van értelme kockázatot vállalni, mert lesz helyed visszahúzódni és menekülni, ha kell. A lőszerek közül nincs piros hetes, ami mindent visz (talán a KV-2 HE lőszere tűnik OP-nak), mint a WoT-ban.
A WoT-ban egy erős klán játékosa vagyok, azaz van tapasztalatom a lilákkal való szakaszolásban. A WT-ben is ügyes játékosokkal tolhatom időnként, így van összehasonlítási alapom. A WT-ben véleményem szerint egy jó szakasz nagyobb hatással lehet a csatákra, mint a WoT-ban.
A tankválaszték valóban szegényesebb itt. De valahogy nem hiányzik a Foch155, az FV4202, a T57H, stb... grindje.
Én pont előnyként emelném ki, hogy a WT nem kényszerít grindre. -
Bee #19953 No offense, de akkor is kilépsz, ha azt látod, hogy a hetes BR besorolású tankoddal hatosok ellen tesz be az MM?
Egy online játékban szerintem a csapattársaiddal való kicseszés a kilépés. Ha valaki top tierben érzi csak jól magát, akkor miért nem kizárólag 8 BR-es tankokkal játszik?
Én szinte folyamatosan magasabb tierű ellenfeleket kapok, és való igaz, hogy néha sebzés nélkül kicsapnak, de legalább megpróbálok alkotni valamit. Az esetek többségében így is sikerül legalább magammal vinnem valakit vagy több ellenfél legényeinek kilövésével sikerül csökkentenem a harcértéküket.
Azok a csaták maradnak emlékezetesek, ahol a tápláléklánc aljáról is top helyen végzek. Rohadtul unalmas lenne bepötyögni az IDDQD-t és állandóan leabálni minden szembejövőt. -
Hehe, ez eddig a legjobb! :D -
Carpathians, RB mód... KV-85-el start után próbálok bal szél felé előrébbsunnyogni, de valaki meglát és rámereszt egy lövést, amitől természetesen azonnal fekete a löveg. No nem baj hátrébbhúzódom fedezékbe egy sziklafal tövébe javítani. Olyan 15-20 másodperc repair time maradt hátra mikor a szemem sarkából valami mozgást érzékelek valahol mögöttem. Csak később, a replay megnézése után tudtam összerakni mi történt Egy csapattárs felettem a sziklaszirt szélén légvédelmivel lövöldözött, de nekirontott egy Panther (G azt hiszem) teljes gőzzel, azzal a célzattal, hogy legázolja és lelökje a szikláról. Eddig rendben is volt a dolog, csávókám azzal viszont nem számolt, hogy meg is kéne állni valahogyan azzal a több tonnás döggel, ami persze nem sikerült, így szépen lebucskázott a sziklán, legalább kétszer átfordult a feje tetején (ha tigris lett volna akkor adná magát a tigrisbukfenc poén), és pontosan a lábára állt éppen mögöttem, úgy hogy csak pár millimétert kellhetett állítania az irányzékon, hogy a valagam legyen a célkeresztje közepén. Like a boss... ez szokott szerepelni az ilyen animgifeken.
Javítással pont végeztem, próbáltam ráfordulni, de arra már időm nem volt, pukkantam elfelé... utána kiléptem és elvonultam a sarokba pityeregni aznapra. -
vajakos21 #19950 Ismerve gazsiékat , a Leooardnak a fa épitésü tesztpéldánya kerül be amit egy 50cm• Zündapp motor hajtott és ez biztosította a maximális 3km/ óra sebességet ami elêg volt hogy műhelycsarnokban eldöcögjön mikor a döntéshozók megnêztêk....amúgy meg 2 vh nál nem megyek feljebb szóval jöhet felőlem.. -
Én a közepes német harckocsiknál a Panther F-nél tartok de kb ugyanannyira szenvedős mint a tíz és feles KT.