War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T4 Németekkel patch óta nem gáz, de nem is jó csak tiert emlegetni. Inkább úgy mondanám, hogy 6.7-es br-ig (Tiger B(P), Jagdpanther, Panther A) nincs gond a német oldallal. Ha foglalandó pontok vannak, akkor az az orosz félnek fekszik, azt könnyebben nyerhetik, a gyorsaságuk miatt, de ha nem hülyék a németek akkor lehet azokat is hozni. 7.0-ás br az ami el lett szúrva megint Gajin részről a legutóbbi petchnek hála. IS2-ket levitték 6.7-re (meg az ISU-t is, de abból nem szokott sok lenni), így azok nem mennek max tierbe, ellenben a német oldali hasonló (Ferdi, Panther F, Tiger II (H)) tankok maradtak, így azok most úgy mennek T5-ös csatába (8.0), hogy esélyük sincs szintjükhöz mért ellenfelet kapni, garantált a T54/IS-4 kombó..
Sherman0070
A damage modell a helyén van...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
Szerintem bőven több mint a fele játékos húzza mindkét ágat.Ennek ellenére hihetetlen szar a balansz és emiatt hosszú távon élvezhetetlen a játék.Már ott tartok hogy csak pár naponta lépek be 1-1 csatára.
Szánalom hogy ennyi idő után ott tart a játék hogy bizonyos pályákon ha nem akar valaki teljesen esélytelen helyzetben harcolni,ki "kell" lépni ha nem akar feleslegesen idegeskedni.
Szánalom hogy egyes játékmódokban még szinte el sem indulok,az ellen máris húzza a bázist és legfeljebb annyit tehetek mielőtt vége lesz hogy egyet rájuk lövök jó messziről.
Szánalom hogy t4 németekkel t5 oroszok ellen kell menni,szinte teljesen esélytelenül.
Egy darabig én is kilépkedtem,miután meguntam az unfair csatákat de most már inkább be sem lépek.Néha t3-ban játszom még mert ott még van valamilyen balansz.
Ma ott tartok hogy újra űtelepítettem a WOT-ot(amit soha nem gondoltam hogy megteszek) és többet játszom azzal mint a gf-el.Ez azt hiszem mindent elmond erről a játékról.... :( :( :(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Én elkezdtem a tankjaikat de szerintem mindegyik undorító pontatlan lövegsűlyedés nélküli fémdoboz.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

JethroHUN
<#eljen>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szeretem hogy szidják az orosz játékosokat miközben fele társaság azt ( is) húzza.Majd jön a komment:
" Én most oroszokkal 10 ből 10x kursk, instant kilépés,"
gratulálok
Én most oroszokkal 10 ből 10x kursk, instant kilépés, mondom milyen jó, megyek németekkel, 5 meccsből csak kis térképre tett..
én most valahogy a németekkel kerültem szopóágra:D igaz folyamatosan tier 5 tankokkal szemben kell felvenni a küzdelmet...
A do217-hez hozzányúltak, valahogy nehézkesebbnek tűnik?

Igazából szinte mindegy, hogy hol lövöd a tankokat, amilyen bugos a DM.
Előbb ismételten kilőtt egy TigerII szemből, természetesen magasabban voltam, mint ő, de azért a torony tetején beadta neki az átütést.

Szerk.:
Ruszki tankokkal 6 vereség zsinórban, de olyan szinten kikapunk mindig, hogy az valami szánalmas. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.17. 22:54:07

Egyébként megtaláltam az is4m gyenge pontját elölről: az ágyú alatt, a test részen van egy négyzet(vagy téglalap) alakú forma, azt lőjétek a nyomorultnak. Nem nagy terület, tiszta rálátás kell hozzá.

10 vs 10. full tier 4 német vs full tier 5 szovjet --> gaijin fair game.

A játékos állomány itt is valami elképesztően fantasztikus.
Ha foglalni kell, akkor birka módra mind elmegy egy foglaló ponthoz, természetesen a másik kettőt átadva az ellenségnek.
Én vagyok a hülye, hogy elindulok egyedül más irányba... <#falbav>

Meglett az első mínuszos csatám, amúgy is vesztésre álltunk és látom, hogy valaki fejjel lefelé pattog az úton. Megpróbáltam talpra állítani de sehogy sem sikerült. Megköszönte, és respawnolt, erre tőlem levontak 4000-t baráti tűzért. A 3 millióból nem fogom hiányolni :D de mekkorát dobna a hangulaton, ha azt a kötelet, ami szinte minden tankon van, lehetne ilyenkor használni. Tudom, vannak égetőbb problémák de pl. Karelián nagyon is kapóra jönne, rendszeresen élednek sziklák szélén, vagy benne.
Amikor csapatod 5aa-val menetel fel a hegyre, az fantasztikus. Amikor ebből három a lent lévőt lövi, na az megfizethetetlen. És közben az ellenfél foglal, én resetlek, harcolok, kérem őket, hogy foglalják be B-t mert az tiszta, repülő meg nincs, de nem, ők lövik a tankokat. Kezét törném el annak aki először aa-t hoz be a csatába, azután péklapáttal homlokon vágnám mikor kilövik, és behoz egy alacsony tierű aa-t, mert ő azzal akar szórakozni ott, ahol repülő sincs...

:D Ezen most jót nevettem. :D Igen.Kárpátokon voltam vele.

Igen, gstup néha feltűnik, kilő egy két sg-s arcot, aztán eltűnik egy időre :D
á, akkor te voltál az is2-ben kárpátokban:P Tudtam hogy ismerős a neved.:)

<#eljen>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Az a durva, hogy a legutolsó br-változtatással, már az IS2 mod1944 is Tiger I-ek ellen megy, pedig durva egy jószág mind, ha ésszel használja az ember. Tudni kell, hogy lassú töltés, és nincs torony páncél, fedezékbe kell lenni mindig, hogy a pontos németek ne találjanak el, és csak akkor kimenni ha lőni tudsz.
Most lett meg az is-2.Na menj a franc*a....Egy mocskos állat.És full stock.

Itt egy eredmény, előbb mentem, mást tankot nem is hoztam be, kezdéskor berusholtam, befoglaltam a pontot és utána csak lőttem azt aki jött volna foglalni.

Sherman0070
SMS-ben már lehet aranysast venni?

hmm.... érdekesen hangzik. Egy probát megér.

Tegnap azonnal lecsaptam rá, orosz shopban vettem meg 3000ft-volt ebben a packban. Nagyon gyors a tank, talán az egyik leggyorsabb német tank. Foglalni, első tanknak ideális, még ha utána azonnal ki is lőnek, azzal, hogy elsőnek értél be, bőven összejön annyi pont, amivel már bejöhetsz a következő tankoddal. Gun pen 87/75/65 (100/500/1000m-en), ami nem tetszik benne a kicsit lassab reload time 6.2s. 2.7-es br-t kapott, így jól párosítható mellé az új pz III-as,meg egy stug pl.
Ez a tank milyen lehet?

Ezzel szemezek. Kellene a gyűjteménybe.

Igen sajna így van.

#15623 És igen arra gondoltam.

köszi!

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Igen.Arra gondol.

JethroHUN
Ez így van sajnos.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Menj repülővel...azzal jobban keresel...legalábbis szánalmasan kevésnek tűnik amit tankoson adnak
Erre a packra gondolsz? pack

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

A legjobb ha vegyíted a kettőt megveszed a packot és abból a GE-ből amit kapsz a packba teszel talizmánt a tankra. Így mindenki jól jár. És viheted a tankokat csatába dőlni fog lion és a RP is.

Ez igaz.Bocsánat.Elnéztem.Rp farmolást gondoltam és nem pénzt.Akkor visszavonom.Ha pénz kell akkor sajnos prém gép jöhet csak szóba.

De a talismán +rp-t ad, neki meg pénz kell :)
Azért jó a Jgpz IV/70 (A) mert packba tudod venni. Kapsz 1 hét prémiumot egy tankot és 2000 GE-t. Magasnak magas de nem rossz tank nagy pályákon ki tudod használni ráadásul ugyan az az ágyúja van mint a Jgpz IV/70-esnek. Én kb. 2 hét alatt kifarmoltam a német Tier 4-et vele.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.17. 10:01:26

:) Mondom,én talisman-t vettem a jgdpanzer IV/70-re.Az nem a prém jgpz IV/70(A). :) A talisman az "upgrade"-eli a sima járművet.Olyan lesz mintha prém gép lenne. :) Nekem most azt hiszem 206%-os a bónuszom a talisman jgp IV/70-en.Viszont a prém (A) verzió magasabb konstrukció.Emiatt könnyebb eltalálni + ott a driver hatch ami nagyon sérülékeny része.Ezek mind nincsenek a sima jgdp IV/70-nél.Azért tartom jobbnak. :) De ez az én véleményem. :)

Na, most elbizonytalanítottál:-)

Viszont azt vedd figyelembe hogy a prém jagdpanzer IV/70(A) az nem olyan jó mint a nem prém jgdp.IV/70.Szerintem.Csak azért mondom mert nem tudom melyikre gondolsz. :)

Köszi srácok! Német fan lévén szerintem a Jpanzer IV lesz:-)

Én meg azt mondom hogy "talisman" és jgdpanzer IV/70.Egy mészáros az a tank.Nagyon sokan nem tudják kiszedni.Nagyon komoly a tűzereje.Én is azt kombinálom napi prém accounttal.Amikor tudom hogy többet játszom,veszek 1 nap prémet.Az új patchben lévő összes új német jármű közül 1 kivételével (a párduc spaa) 1-1,5 nap alatt meglett minden.2500 goldot vettem,természetesen orosz oldalról,mert ott rubel-ban adja ki és nem euro-ban :D .Szóval kevesebb mint 3000 forint volt.

Ugyan ez orosz oldalon meg a T-34/57.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.17. 09:08:16

Trucker39
Premiumot én nem vennék. Egyből rám törne a kényszer, hogy nem használom ki eléggé a napokat.

Az alábbi tankokból bármelyik jó lehet neked. Ha jól láttam csomagokban lehet hozzájutni. Érdemes néha az eventeket nézegetni. Legutóbb elég egyszerűen hozzá lehetett jutni két premium tankhoz is (a harmadikhoz más sokkal nehezebben).

Köszi! A célzás már elég jól megy, persze nem azt mondom, hogy elsőre telibe. Prém fiókot érdemes venni?

T2-ben / T3-ban próbáld ki a PZ III-as tankokat, kis kaliber, de gyors és pontos gun, nagyon élvezetes velük menni. Ha még nem megy úgy a célzás, akkor is jól jársz ezekkel, mert a gyors reload miatt gyorsabban tudsz korrigálni. Ha meg már könnyen belövöd az ellenfelet, akkor ezekkel nagy mészárlást lehet rendezni. Ha van prém.tankod akkor érdemes azzal menni. Esetleg megfontolni és venni egy olcsóbb példányt (1000-1600gold között jók vannak), ezeket erre találták ki. pl. az új PZ IV nem rossz választás, talán 1000gold, jól fogja hozni az rp-t is, de kicsit megdobja a bevételed is.
Sziasztok!
Pénzt kéne farmolnom a Tigrisra(valahova elment a píz) Mivel tudok a legjobban keresni? T3-as német és T2-es orosz vasaim vannak.

Előre is köszi!

Trucker39

Csak az ideg miatt :)

Mondjuk a tiéd premium enyém nem.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.16. 21:23:45

Tier 3 80% Tier 4 a maradék. De egyébként azIS-2 is szar kis pályán ahogy a heavy-k általában.

Mik ellen rak be is-2-vel?

Csak az ideg miatt :)

Az elozo meccs 11 kill volt és vesztettunk. <#eplus2>