Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Carpathians, RB mód... KV-85-el start után próbálok bal szél felé előrébbsunnyogni, de valaki meglát és rámereszt egy lövést, amitől természetesen azonnal fekete a löveg. No nem baj hátrébbhúzódom fedezékbe egy sziklafal tövébe javítani. Olyan 15-20 másodperc repair time maradt hátra mikor a szemem sarkából valami mozgást érzékelek valahol mögöttem. Csak később, a replay megnézése után tudtam összerakni mi történt Egy csapattárs felettem a sziklaszirt szélén légvédelmivel lövöldözött, de nekirontott egy Panther (G azt hiszem) teljes gőzzel, azzal a célzattal, hogy legázolja és lelökje a szikláról. Eddig rendben is volt a dolog, csávókám azzal viszont nem számolt, hogy meg is kéne állni valahogyan azzal a több tonnás döggel, ami persze nem sikerült, így szépen lebucskázott a sziklán, legalább kétszer átfordult a feje tetején (ha tigris lett volna akkor adná magát a tigrisbukfenc poén), és pontosan a lábára állt éppen mögöttem, úgy hogy csak pár millimétert kellhetett állítania az irányzékon, hogy a valagam legyen a célkeresztje közepén. Like a boss... ez szokott szerepelni az ilyen animgifeken.
Javítással pont végeztem, próbáltam ráfordulni, de arra már időm nem volt, pukkantam elfelé... utána kiléptem és elvonultam a sarokba pityeregni aznapra.