Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19930 A vicc az egészben hogy ha csak egy könnyű tankkal rohangásznál a játékban és sosem választanál erős tűzerejű nagy páncélzattal rendelkező nehéz tankot a győzelmi százalékod akkor sem süllyedne sokkal lejjebb.
Egyszer a Tigris H1-el voltam és látom hogy ezerrel száguld felém egy kis m24 chaffe. Ő nem vett észre. Rálőttem egyszer a Tigerrel és lepattant. Jó hát belefér...Mikor még egyszer rálőttem már kb 30 méterre volt tőlem. Kigyulladt a találattól amit gyorsan eloltott majd rám lőtt és attól az egy lövésétől el is romlott a Tigris ágyúja. Menekülni nem tudtam egy 60 tonnás tankkal egy kis szar elöl így ott javítottam az ágyút, ő közben szanaszét lőtt!
A lepattanást elhiszem bár nem tetszik:) DE az hogy 30 méterről nem esik darabokra egy ilyen kis szar egy tigris találatától...Hát kihoznám a múzeumból mindkét tankot és szívesen megnézném mi történik :D
GAijin törekszik az egyensúlyra! Így vagy úgy de mindenkinek szórakozni kell hogy fizessen!