War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hatalmas csata volt, esélyünk nem sok volt, de amin már sírtam: folyamatosan azon ment a diskurzus, hogy a német lövegek mennyire szarok, használhatatlanok, hogy az oroszok mennyire op.-ok, tele voltunk aa-val, mégis mind a három tankomból repülő szedett ki, végén még behoztam az aa-t, de felesleges volt, már a bázison kampeltek és kiszedtek azonnal. Mindenki arról beszél mennyire jók lettek most a németek, ezek meg még mindig sírnak hogy nem lehet nyerni. Ami igaz is, kill nélkül nehéz....
De is2 ellen kb max akkor ha nagyon rossz szögből lövi a frontod csak akkor van esély még 1km távolságból is pattantani..
egyébként nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy a t34-57 mennyire egy op szar.undorító az a tank komolyan..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.16. 14:55:51
Szerk: T4/T5 német oldalt megint nem balanszolták. Hárború utáni tankok ellen kell folyamatosan játszani. Hozzá sem nyúltak. Oh de: IS2-1944-nek lejebb vitték a BR-jét, hogy Tiger I-el is találkozzon. BRAVO! 😄
Aki ezt kitalálta basznám ki a picsába a munkahelyéről.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.16. 14:50:57
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/184035-br-changes-to-ground-forces/
néhány példa:
T-35 2.3 --> 1.0
T-34 1941 3.7 --> 3.0
T-34 1941 of 1st Gv.T.Br. 3.7 --> 3.0
Pz.Kpfw. III Ausf. N 3.7 --> 3.0
T-34 Prototype 3.7 --> 2.7
T-34 1940 L-11 3.7 --> 2.7
StuG III Ausf. A 2.3 --> 2.7
ISU-122 6.7 --> 6.0
IS-2 1944 7.0 --> 6.7
ISU-122S 7.0 --> 6.7
StuG III Ausf. G 4.3 --> 4.7
ja bocs most látom hogy már be lett téve
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.16. 13:25:43
Bejelentkezési problémák javítva MacOSX-en.
MacOS launcher frissítve. Mostantól támogatja a minimális és a teljes klienst is.
Javítva az óriás szerű szobrok megjelenése a térképen.
Bekerült a visszatükröződés a pilótafülke üvegén és a belső eszközökön.
Fekete árnyékok javítva WinXP megjelenítésnél.
Két kliens összeomlás javítva.
Szárazföldi erők BR változás (link).
Javítva a hiányzó tüzérségi támogatás modul a Wirbelwind-nél.
A Realistic Mixed csatákban az ellenség felderítéséért járó Respawn Pontot felére csökkentették.
Jobban balanszolt respwan és foglalási pontok a Mozdok és a Poland térképeken.
Sebzésmodell és lőszerek a szárazföldi erőknél:
Javítva a következő páncélosok sebzésmodellje: T-34-85, ISU-122, ISU-152, ZSU-37 - megsemmisültek ha a legénység egyetlen tagját is kilőtték.
Javítva a Sdfk.fz 6/2 és a GAZ-MM 72-k sebzésmodellje. Ütközéssel is elpusztíthatóak lettek.
A 20-37 mm-es, kis kaliberű lövedékek robbanási esélyét csökkentették.
A 75 mm-es KwK37 ágyú páncéltörő lövedék típusát APBC-ről APCBC-re változtatták.
Az A-19, D-25 T/S, ML-20S, F-34, ZIS-S-53 és a KwK-36 ágyú szórását 30%-al csökkentették.
Az A-19 ágyú tűzgyorsaságát 2,42-ről 3 lövés/percre, a D-25S-ét pedig 3,72-ről 4 lövés/percre növelték.
1.43.7.49 - 2014.10.14.
Lánctalpak nyomát javították OpenGL megjelenítésnél és MacOS-en.
Az optimalizálás jelentősen javult "Compatibility - Kompatibilitás" módban.
Az X-Ray Deathcamera nézetben mostantól pontosan látod ki ölt meg.
Az összes megjelenítési módban javult a teljesítmény.
Javítva az a hiba, ami miatt eltűntek a hangok, miután a játékos megnyitotta a gyors üzenetek menüt.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.16. 12:45:21
"a hülyék a másik oldalon vannak"
2. Ez az új AB mód ha piros az ellenfél hív repülőket. És te mehetsz egy vadásszal ellenük ha van killed.
3. Ilyenkor a csapatod hívja a repülőket. A tankod míg repcsiben ülsz védtelen. Próbáld olyan helyen hagyni ami "biztonságos".
Ha megölsz egyet az ellenfélből akkor hívhatsz egy vadászt ha kettőt akkor egy (attacker))támadógép ha 3-mat ölsz akkor bombázott.
Nyugodtan mehetsz RB-t több az xp és jobb. Ott viszont más rendszer van. <#awink>#awink>
mi lett a weboldaladdal, be voltam regelve de nem létezik a regem.
és az uccsó hozzászólások július környékiek....
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2014.10.16. 09:29:30
nem volt időm játszani mostanában a játékkal de tegnap mentem pár kört, így az új patch-hez lenne 1-2 kérdésem:
1. miért rak valakivel mindig szakaszba a játék (ha jól értelmezem a zöld ikont a mapon) és ez választható vagy automod?
2. kapok egy üzit, hogy egy ellenfél (piros) eventezik velem "x" mp van hátra...ilyenkor engem támad a delikvens vagy mi?
3. ugyanez az üzi csak a mi oldalunkról (kék) nyomom az adott gombot azt benn ülök egy repülőben..hogy van ez és hogy tudok visszamenni a tankba?
egyenlőre még csak AB-ben nyomom, RB-hez még topra kell hoznom a legényeket...még noob vagyok<#help>#help>
köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat<#integet2>#integet2>
Egyébként az IS-2-n nincs mit csodálkozni, csak nézzétek meg a páncélját.
Brutális egy dög, de speciel toronypáncélja az nincs neki szemből.
Eddig azt hittem 120-as frontpáncélja van mint a t-44-en, de így azért más a leányzó fekvése😊
t-44-nél is a torony közepén a leggyengébb és ott csak 120, a tigrisnek ez már csak 100m-ről menne, de az l/70 az még 1km-ről is betudja lőni.
Azon nincs mit csodálkoznod.
Meg aztán a közelharci mapok még mindig a rusnyáknak kedveznek, közelről sebezhetőek a németek.
úgy kb 1 kilóméteres távolságból már a 85-ös szerintem kevés hozzá.
Az viszont örömteli számomra, hogy mára eltünt (legalábbis nálam) a kikapcsolhatatlan, állandó köd.
Szerintem egyszerűen a helyükre kerültek a tankok és az új térképek a németeknek kedveznek. Az előbb a Tigrissel úgy szedtem ki 4 db. t34/85-öt úgy 1000-1200 m-ről hogy meg sem tudtak sebezni pedig kettő oldalról jött.(mind a 4 egyszerre lőtt rám)A két oldalsó 1-1 lövés volt,ők el sem találtak.A két szembe jövőről egyszer pattantam,egyszer mellé lőttem,míg ők folyamatosan pattogtak rólam. Aztán mind ott maradt kiégve,engem meg meg sem karcoltak.Egy élmény ezeken a nagy pályákon a Tigris I. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Nem, nem az, hogy első lettem, hanem, hogy úgy nyertünk, hogy senki nem pukkant.

Így marad az RB mód. Nálam néhány napja az alábbi "leosztás" van:
Először csatába viszem a Tigrist, ha kilövik, vagy már alig használható, akkor a helyzettől függően beviszem vagy a JPzIV-t (esetleg e helyett Panthert) vagy ha elszemtelenedett az ellenfél légi ereje, akkor másodiknak az Ostwind-t. Ha még nyugalom van a levegőben (nem szereztek elég pontot az oroszok) akkor csak harmadiknak hozom be a légvédelmet. Ha nagyon szorul a hurok a nyakunk körül, vagyis már foglal az ellenfél, akkor tűzoltó megoldásként behozom a He-111-t és megszórom a zónánkat bombával. Úgy vettem észre, hogy nagyjából hasonló leosztással és taktikával játszanak egyre többen.
Először behozni légvédelmet rossz taktika. Nincs ki ellen bevetni. Tank vagy TD a nyerő. Helyzettől függően másodiknak, vagy harmadiknak érdemes variálni a repülőt (vadászt, bombázót) vagy a légvédelmet, attól függően, hogy az ellenfél mennyire erős a levegőben. Ha tele a levegő orosz vadásszal, kár be hozni a bombázót, mert el sem lehet jutni vele a kioldási zónába. Ilyenkor érdemes kicsit ritkítani őket először.
Összességében sokat javult a taktikázás lehetősége RB módban. Csak kicsit többen lennének az orosz oldalon is.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.15. 12:00:16
Amúgy bárki, bármit mondd, vannak hibák rendesen, jöttek újabbak is, de az új rendszer nekem nagyon tetszik, rengeteg jó, élvezetes, és sokszor szoros csata van. Gyakran még a vesztes csata után is azt mondom, hogy jó volt, volt előny mindkét oldalon, győzött a jobbik.
Viszont ezekkel a foglalós módokkal nem vagyok kibékülve. Mozdokon a három foglalópontos olyan gyorsan lepergett, hogy csak pislogtam. Kezdéskor befoglaltam a C-t, oroszok A+B-t, mire B közelébe értem C-ről, vége is lett, mert lepergett a ticket, egyet nem tudtam lőni.
Polland mapon, meg bent a városban gond van a padkával, ha rajta állsz tankkal, folyamatosan ugrál a szálkereszt, nem lehet célozni, meg is szívtam miatta, ezt mejd megnézem jelezték-e már a bugreportoknál.
15551-re ment
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.15. 09:25:26