War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze 10 kill, op. oroszok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hatalmas csata volt, esélyünk nem sok volt, de amin már sírtam: folyamatosan azon ment a diskurzus, hogy a német lövegek mennyire szarok, használhatatlanok, hogy az oroszok mennyire op.-ok, tele voltunk aa-val, mégis mind a három tankomból repülő szedett ki, végén még behoztam az aa-t, de felesleges volt, már a bázison kampeltek és kiszedtek azonnal. Mindenki arról beszél mennyire jók lettek most a németek, ezek meg még mindig sírnak hogy nem lehet nyerni. Ami igaz is, kill nélkül nehéz....
Jo kis csaták vannak.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

DasIsFuck
no igen, mert a 85-ös ágyúnak 1km távolságból már nincs esélye belőni szemből a tigrist, nyilván mindig forgatva kell a lövés irányába állni, úgy meg ugye a frontpáncélt 110,115 közé fel lehet tornászni a legyengébb részen is.
De is2 ellen kb max akkor ha nagyon rossz szögből lövi a frontod csak akkor van esély még 1km távolságból is pattantani..

egyébként nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy a t34-57 mennyire egy op szar.undorító az a tank komolyan..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ha van távolság, akkor a Tigris sokat kibír. Tegnap Polland mapon kimentem vele a nyílt mezőre, beforgattam, IS-1,T-44, T34-ek lőttek, töltő, torony, ammo, toronyforgató gyűrű, már minden szét volt lőve de egyben maradt. Míg engem lőttek, addig a két Panther D rendet vágott közöttük. Csata végén meg is adta az Adamant plecsnit 😄
DasIsFuck
nagy mapon, de a mapok többségén még mindig arra volt kényszerítve, hogy olyan távolsába menjen ahol lószart nem ér a páncélja, bármit csinálsz is vele.

Nos akkor újra a németekkel kell játszani. Bár azt be kell látni hogy tier 3-ban esélyük nem volt az oroszoknak mivel a létszámfölény kilőve. És a tigris alázott mindent ami orosz volt főleg az új térképeken. Érdekes lesz majd mikor 15vs15-ben 10 tigris néz farkasszemet 10 IS-2 vel. <#eplus2>

Az oké hogy nem lesz egyszerű kiszedni.De azt is vedd figyelembe hogy az a tank 1935-41-ig volt szolgálatban.Tehát teljesen korrekt az a br.Sajnos így kéne a többi tanknál is.Ennyire igazságosan és lelkesen betartani a br-t.

New Player experience fontos: Reservekkel lődd ki azt a szart! 😊

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.16. 14:55:51
Igen.Vagy csak nehezen.Viszont engem nem is ez zavar.Hanem tényleg a hozzáállásuk.Hetekig,hónapokig unbalance volt a játék.Rengetek poszt volt a hivatalos fórumon.És semmi.Most meg 1 hét után tudnak módosítani??!Vicc.És ismétlem nem az zavar hogy az is-2 hova került.

De a legdurvább, hogy hónapokig nem volt adatuk az orosz fölényről (5 németre jutott 40 orosz a queue-ben), most hoy fordítva van, egyből 1 hét alatt képekkel illusztrálják, hogy 10 oroszra jut 60 német. Szánalmas egy bagázs ez.

Szerk: T4/T5 német oldalt megint nem balanszolták. Hárború utáni tankok ellen kell folyamatosan játszani. Hozzá sem nyúltak. Oh de: IS2-1944-nek lejebb vitték a BR-jét, hogy Tiger I-el is találkozzon. BRAVO! 😄

Aki ezt kitalálta basznám ki a picsába a munkahelyéről.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.16. 14:50:57
Sherman0070
Hmmm T-35 1.0-ás BR? Miért nem már 0.1-es?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ez a 6.7-es br azt jelenti a tetves IS-2 1944-nél hogy nem fogja rank5-ellen tenni mostantól?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#eljen>

<#eljen>

Az a szép, hogy míg orosz fölény volt, hónapokig senki nem tett semmit, most hogy fordult a kocka azonnal jött a patch.. Valami ilyesmit írtam a patch kiadása után, kár, hogy a lottó nem jön be így, mint ez a tippem.
BR változások
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/184035-br-changes-to-ground-forces/
néhány példa:
T-35 2.3 --> 1.0
T-34 1941 3.7 --> 3.0
T-34 1941 of 1st Gv.T.Br. 3.7 --> 3.0
Pz.Kpfw. III Ausf. N 3.7 --> 3.0
T-34 Prototype 3.7 --> 2.7
T-34 1940 L-11 3.7 --> 2.7
StuG III Ausf. A 2.3 --> 2.7
ISU-122 6.7 --> 6.0
IS-2 1944 7.0 --> 6.7
ISU-122S 7.0 --> 6.7
StuG III Ausf. G 4.3 --> 4.7

ja bocs most látom hogy már be lett téve

Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.16. 13:25:43

DasIsFuck
legalább a br 1.0 kapott még egy terminátort, nem elég oda a t-28...

Sok orosz járgány lejjebb került,hogy kompenzálják a német "fölényt".

DasIsFuck
br válozásokról pontos táblázat van?

1.43.7.55 - 2014.10.15.

Bejelentkezési problémák javítva MacOSX-en.
MacOS launcher frissítve. Mostantól támogatja a minimális és a teljes klienst is.
Javítva az óriás szerű szobrok megjelenése a térképen.
Bekerült a visszatükröződés a pilótafülke üvegén és a belső eszközökön.
Fekete árnyékok javítva WinXP megjelenítésnél.
Két kliens összeomlás javítva.
Szárazföldi erők BR változás (link).
Javítva a hiányzó tüzérségi támogatás modul a Wirbelwind-nél.
A Realistic Mixed csatákban az ellenség felderítéséért járó Respawn Pontot felére csökkentették.
Jobban balanszolt respwan és foglalási pontok a Mozdok és a Poland térképeken.

Sebzésmodell és lőszerek a szárazföldi erőknél:

Javítva a következő páncélosok sebzésmodellje: T-34-85, ISU-122, ISU-152, ZSU-37 - megsemmisültek ha a legénység egyetlen tagját is kilőtték.
Javítva a Sdfk.fz 6/2 és a GAZ-MM 72-k sebzésmodellje. Ütközéssel is elpusztíthatóak lettek.
A 20-37 mm-es, kis kaliberű lövedékek robbanási esélyét csökkentették.
A 75 mm-es KwK37 ágyú páncéltörő lövedék típusát APBC-ről APCBC-re változtatták.
Az A-19, D-25 T/S, ML-20S, F-34, ZIS-S-53 és a KwK-36 ágyú szórását 30%-al csökkentették.
Az A-19 ágyú tűzgyorsaságát 2,42-ről 3 lövés/percre, a D-25S-ét pedig 3,72-ről 4 lövés/percre növelték.

1.43.7.49 - 2014.10.14.

Lánctalpak nyomát javították OpenGL megjelenítésnél és MacOS-en.
Az optimalizálás jelentősen javult "Compatibility - Kompatibilitás" módban.
Az X-Ray Deathcamera nézetben mostantól pontosan látod ki ölt meg.
Az összes megjelenítési módban javult a teljesítmény.
Javítva az a hiba, ami miatt eltűntek a hangok, miután a játékos megnyitotta a gyors üzenetek menüt.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.16. 12:45:21

Igazából azért játszom az oroszokkal mert sokan vannak némettel. Mondjuk mindig jobban bírtam a heavy-ket. Most az IS-2-vel szeretek játszani. Sajnos a csapatba még mindig akadnak olyanok akik egyből légvédelemmel kezdenek, és mikor kellenének akkor már rég sehol senki, sokszor dobnak ki bombával az IS-2-ből. A némettel mikor lenyomom a 2x-est az pikk pakk megvan. Már csak a légvédelmek vannak hátra de most orosz míg tart a német fellángolás ha esetleg változtatnak megint és az oroszok lesznek a jobbak akkor váltok a németre. <#circling>

köszi, ez a link volt nekem könyvjelzőbe elmentve: http://trucker39.hu/.... talán ezért...

"a hülyék a másik oldalon vannak"

Én kivettem az is-1-et és a t-34-85/d5-t.Benn van a t-34/57,kv-1-ek és még két t-34-es.Il-2 és Tu-2-vel.így még tigris sem jön szembe és a t-34/57 eléggé alázza a német pzIII-IV-et. 😊 Tegnap is volt 8 killes 0 halálos meccsem. 😊 Úgy érzem van egy holtpont az orosz ágon.Pont a tigris I-nél.Is-2 még nincs meg.

Nos a felállás most a oroszoknál nekem 1 IS-2, T-34/85 és a ZSU-37 és egy IL-2-es ezzel többnyire tier 3-ba rak tigrisek ellen. Nos az IS-2 vel lazán lehet alázni a tigriseket. De baromi lassan tölt. Ezzel a felállással több győztes csatám volt az oroszokkal.

Trucker39
Az oldal működik, bár mostanában mind az érdeklődés, mind pedig a ráfordított szabadidő csökkent valamennyire. Nyáron - technikai okokból - költözött az oldal másik tárhelyre. Azóta az oldal a http://groundforces.info linken érhető el. Itt a fórumon már a helyes link szerepel.

1. Ez automata kikapcsolható a menüben.
2. Ez az új AB mód ha piros az ellenfél hív repülőket. És te mehetsz egy vadásszal ellenük ha van killed.
3. Ilyenkor a csapatod hívja a repülőket. A tankod míg repcsiben ülsz védtelen. Próbáld olyan helyen hagyni ami "biztonságos".

Ha megölsz egyet az ellenfélből akkor hívhatsz egy vadászt ha kettőt akkor egy (attacker))támadógép ha 3-mat ölsz akkor bombázott.
Nyugodtan mehetsz RB-t több az xp és jobb. Ott viszont más rendszer van. <#awink>

Trucker39-től kérdezném:

mi lett a weboldaladdal, be voltam regelve de nem létezik a regem.
és az uccsó hozzászólások július környékiek....

Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2014.10.16. 09:29:30

sziasztok,
nem volt időm játszani mostanában a játékkal de tegnap mentem pár kört, így az új patch-hez lenne 1-2 kérdésem:

1. miért rak valakivel mindig szakaszba a játék (ha jól értelmezem a zöld ikont a mapon) és ez választható vagy automod?

2. kapok egy üzit, hogy egy ellenfél (piros) eventezik velem "x" mp van hátra...ilyenkor engem támad a delikvens vagy mi?

3. ugyanez az üzi csak a mi oldalunkról (kék) nyomom az adott gombot azt benn ülök egy repülőben..hogy van ez és hogy tudok visszamenni a tankba?

egyenlőre még csak AB-ben nyomom, RB-hez még topra kell hoznom a legényeket...még noob vagyok<#help>
köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat<#integet2>

DasIsFuck
mivel eddig a su-100 meg úgy az összes t34-es meglehetősen érdekes dolgokat bírt ki.

Egyébként az IS-2-n nincs mit csodálkozni, csak nézzétek meg a páncélját.
Brutális egy dög, de speciel toronypáncélja az nincs neki szemből.

Eddig azt hittem 120-as frontpáncélja van mint a t-44-en, de így azért más a leányzó fekvése😊
t-44-nél is a torony közepén a leggyengébb és ott csak 120, a tigrisnek ez már csak 100m-ről menne, de az l/70 az még 1km-ről is betudja lőni.

Nálam most ez a very best 😊 IS-2 tornyának a tetején meglövik a kis kupolát, benne a lövedék el kezd pattogni, mintha flippernek nézné a tankot majd levágódik a lőszerek közé 😄 Orosz oldal most tényleg elég furcsa, ma eddig 3 csata, mind Poland map de a kezdő ponttól nem jutok el kb 100m-re sem mert 1 lövéssel kiszednek. SU-100 eddig egész jól állta a sarat de most azzal sincs annyi időm se, hogy a célra ráforduljak. Kíváncsi vagyok hányadikra sikerül nyerni, vagy egyáltalán kilőni valakit, de az első halál után szinte eltűnnek az orosz tankok a csapatból 😊 4-en 15 ellen meg elég esélytelen.
Trucker39
Tigris-l szépen megy (igaz, csak AB csatán, mert most nincs kedvem kivárni RB-t), de ezt T-44-l például nem tudnám megcsinálni.

DasIsFuck
de csak a tornyon tudnak átvinni szemből.
Azon nincs mit csodálkoznod.

Meg aztán a közelharci mapok még mindig a rusnyáknak kedveznek, közelről sebezhetőek a németek.
úgy kb 1 kilóméteres távolságból már a 85-ös szerintem kevés hozzá.

Trucker39
Épp erről írogatunk szerintem többen is. Német oldalról nagyon faszául mennek a dolgok. Beülve orosz oldalon a T-44-be, gyakorlatilag egylövésezik bárki, aki szembe jön, én meg csak pattogok mindenkiről. BR értékben mellé raktam hasonló orosz tankokat, azokkal is pontosan ez a helyzet. Pattogok mindenkiről sebzés nélkül.

Az viszont örömteli számomra, hogy mára eltünt (legalábbis nálam) a kikapcsolhatatlan, állandó köd.

Azért német oldalon sem kell szégyenkezni. 1db pont van amit foglalni lehet, de az egész csata alatt 2en voltunk ott akik A-ra mentünk volna, de a túlerő bedarált, simán befoglaltak, senki nem ment oda csata végéig.

Gottfried
Ezt már többen is írták de nekem nem egészen tiszta hogy mire alapozzátok ezt a véleményt. Ismerek pár embert aki játszik itt és mindegyik húzza mindkét nemzetet.
Szerintem egyszerűen a helyükre kerültek a tankok és az új térképek a németeknek kedveznek. Az előbb a Tigrissel úgy szedtem ki 4 db. t34/85-öt úgy 1000-1200 m-ről hogy meg sem tudtak sebezni pedig kettő oldalról jött.(mind a 4 egyszerre lőtt rám)A két oldalsó 1-1 lövés volt,ők el sem találtak.A két szembe jövőről egyszer pattantam,egyszer mellé lőttem,míg ők folyamatosan pattogtak rólam. Aztán mind ott maradt kiégve,engem meg meg sem karcoltak.Egy élmény ezeken a nagy pályákon a Tigris I. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Tényleg semmi baj nincs orosz oldallal.Csak szörnyen buta emberek játszanak az orosz tankokkal.5 perc után a fél csapat halott és már ki is léptek.

Érdekes, ilyen sem történt még velem:

Nem, nem az, hogy első lettem, hanem, hogy úgy nyertünk, hogy senki nem pukkant.

Szerintem is. Nem tiltakoznék.

DasIsFuck
akkor mehetne be a nashorn,dickermax,brumbar,sturmtiger is😊

Sherman0070
Rank4-ben elférne

Sherman0070
Kedvencem eddig az volt amikor IS-3 tőlem 800-1000m-re rálövök a tornyára ami 200valahány mili azt egylövésezem. Meg voltak már makker lövéseim is. Ellenséges T44 megy tőlem 1200m-re kb 40km/h-val gondolok egyet lőjünk oda azt robban egy nagyot. <#vigyor2> (Tiger II (H) val csinálom ezt)

Ja orosz oldalon nyomom tegnap meglett a zsu-37 is. De hát beleőszül az ember mire kihúzz valamit az orosz oldalon. 12 meccsből 2 nyertes. Most már hanyagolom a T-34-eseket Is-1 a nyerő. Ezzel van némi esély a túlélésre. A T-34-ben a ha csak feltűnik egy tigris is a térképen felée zsugorodik a páncél (45mm) amúgy se vastag. <#crazya>

Trucker39
Igen, lehet. Bár SB módban még nem sikerült kipróbálnom, mert egyrészt kevés a játékos, másrészt folyamatosan kellene egy botkormány az asztalomra, harmadrészt nem ártana, ha tudnék olyan szinten repülni is vele, ami ide elvárható.

Így marad az RB mód. Nálam néhány napja az alábbi "leosztás" van:

Először csatába viszem a Tigrist, ha kilövik, vagy már alig használható, akkor a helyzettől függően beviszem vagy a JPzIV-t (esetleg e helyett Panthert) vagy ha elszemtelenedett az ellenfél légi ereje, akkor másodiknak az Ostwind-t. Ha még nyugalom van a levegőben (nem szereztek elég pontot az oroszok) akkor csak harmadiknak hozom be a légvédelmet. Ha nagyon szorul a hurok a nyakunk körül, vagyis már foglal az ellenfél, akkor tűzoltó megoldásként behozom a He-111-t és megszórom a zónánkat bombával. Úgy vettem észre, hogy nagyjából hasonló leosztással és taktikával játszanak egyre többen.
Először behozni légvédelmet rossz taktika. Nincs ki ellen bevetni. Tank vagy TD a nyerő. Helyzettől függően másodiknak, vagy harmadiknak érdemes variálni a repülőt (vadászt, bombázót) vagy a légvédelmet, attól függően, hogy az ellenfél mennyire erős a levegőben. Ha tele a levegő orosz vadásszal, kár be hozni a bombázót, mert el sem lehet jutni vele a kioldási zónába. Ilyenkor érdemes kicsit ritkítani őket először.
Összességében sokat javult a taktikázás lehetősége RB módban. Csak kicsit többen lennének az orosz oldalon is.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.15. 12:00:16

Ugyan, volt egy jó csata, győzött a jobb, ennyi 😄.
Amúgy bárki, bármit mondd, vannak hibák rendesen, jöttek újabbak is, de az új rendszer nekem nagyon tetszik, rengeteg jó, élvezetes, és sokszor szoros csata van. Gyakran még a vesztes csata után is azt mondom, hogy jó volt, volt előny mindkét oldalon, győzött a jobbik.
Viszont ezekkel a foglalós módokkal nem vagyok kibékülve. Mozdokon a három foglalópontos olyan gyorsan lepergett, hogy csak pislogtam. Kezdéskor befoglaltam a C-t, oroszok A+B-t, mire B közelébe értem C-ről, vége is lett, mert lepergett a ticket, egyet nem tudtam lőni.

Polland mapon, meg bent a városban gond van a padkával, ha rajta állsz tankkal, folyamatosan ugrál a szálkereszt, nem lehet célozni, meg is szívtam miatta, ezt mejd megnézem jelezték-e már a bugreportoknál.
Nem mondod.Sorry.Nem is figyeltem. 😊 Ha tudom békén hagylak és nem legyeskedem körülötted. 😄 Következőnél írjál be a chatbe. 😊

Nekem ne meséld, én voltam a PZ IV-ben 😊, épp javítottam, 1sec volt hátra, mert előtte előtted a csövet, erre a javítás lejárta előtt beverted a kupolát. Sőt utána a stuggal hadakoztam egy KV-85-el, erre megint jöttél és oldalról kaptál ki. Ott a német csapat nem volt a helyzet magaslatán, bár tegnap már több csata is volt ahol látszódott, hogy ez a 4.7-es br körüli rész elég balanszolt, több szoros meccs volt, némettel simán lehetett veszíteni oroszok ellen, nekem úgy tűnik ott nincs nagyobb probléma.

15551-re ment

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.15. 09:25:26
Akkó' megette a fene 😊

Az lehet.Én csak RB-t játszom.Gépek miatt.Van joy-om,de már régen eltettem.... 😊