11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Ezek az amerikai tankok teljesen komolytalanok, vicc megint mi esett meg velem.
    Rámegyek egy sherman-re, szépen besunnyogok mögé/mellé, hogy majd kipukkasztom oldalról..jah..persze..

Első lövést a test teteje lepattintja..ok elhibázott lövés, de őt határozottan nem érdekelte a jelenlétem 10m-re az oldalától, hisz ő tudta, hogy halhatatlan csak én nem voltam tisztában vele.
    Második lövés a szép kövér oldalába,átüt,robban..csupa zöld minden, de rám se hederít harcol tovább egyik társammal, ok következő lövéskor elfordult és hála ennek sikerült ismét lepattanom, most a szép kövér oldaláról..
    De nem adtam fel, mondom magamban egy torony lövést csak nem él túl..szépen beleküldtem a skúlót a torony oldalába,átüt,robban..le sem szarta..
    Hát elkezdett menekülni, mert igen rottyant volt a tankja, seggbe is kapott egyet, de tudjuk, hogy usa tankokat hátulról nem lehet komolyabban sebezni, most is csak zöldelt a motor meg az üzemanyag tartáj, de lőttem tovább, kapott egyet a torony hátuljába is, hasonló eredménnyel mint eddig, utána megint a szép kövér oldalát, mondanom sem kell, semmi hatása nem volt..ekkor már 3-an körbevettük és valamilyen csoda folytán sikerült megölnünk..

Panzer 4 G-vel voltam.

Elég ritkán játszok ilyen br-be és nem semmi, hogy sokszor az egész ellenséges csapat full kv-2-ből áll..
    Volt egy olyan csata ahol kilőttünk 3 kv-2-t és még volt 3 minimum belőle a pálya azon részén.

Mi meg szerencsétlen pz4 free foodok.
    Balance a javából ismét, legalább egy nyomoron nehéz tank lehetne 4.3-4.7-es br-be, de minek is az.