Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19928 Egyet értek. Német oldalon a panther D a legjátszhatóbb tank na meg a Tigris H1 csak vigyázni kell vele mert oldalról egy t3457 is kilövi.
Sokan kezdik észrevenni Gaijin pajzsán a rést és tapasztalatból válasszák az olyan tankokat amik nem csak jók de sok esetben kedvező BR-be is rakják őket így van az hogy ha németek ellen játszottam mindenütt párducok meg tigrisek voltak ha amcsik ellen akkor tuti hogy szembejött egy pershing vagy egy jumbo, és ha oroszok ellen akkor kizárt hogy ne találkoztam volna egy IS-2vel ami rendszerint egy lövéssel lőtt át ott ahol a legvastagabb volt a tankom...
Egyszer részt vettem egy olyan szimulátor csatában ahol 16-an voltuk Tigris H1-el :D