11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #19925
    Viszont, végigolvasva a mai napot, a németekről - adott szériából, amiből több is van - pár szó (minden a tank elitté válásától értendő!):

A D Panther azért jobb, mint a többi Panther, mert 5.7, és kész. Ott ő kaszál, mint a Tigris H1.
    Az A Panthernél a végsebesség és mozgékonyság jó nagyon. A BR már kevésbé.
    A G Panthernél nem tudnék semmi pozitívat mondani. Szar BR. Szarabb, mint az A ua BRben ...
    Az F Panther viszont ugyan T5, de egyenértékű a KTkkel, persze nem páncélzatban, viszont remek a realoadja (8.7, amivel adott BRben remek sebzést tud bevinni). Ráadásul a legjobb 75ös van rajta, ami ge.i pontos.

A Panther II az egyik legjobb med, szerintem. Átütése, ágyúja, sebessége remek. A Gayjin random generátortól függően él túl ezt vagy azt.

PzIV F2 az egyik legjobb T2es tank. Ugyan sérülékeny, de mindenben oké. Sajnos a többi PzIV a hülye BR miatt nem nagy durranás. Ugyanazok a gyermekbetegségek F2 felett mindegyiknél. Ha legalább különböző BRben lennének, de nem.

Tigris H1 és E.
    Szerintem!!!, mindegyik megállja a helyét BR 6.7ig. Oké, egy lövés mindegyik a 6.7eknek avatott kezekben is, de talán a legnagyobb fun velük nyomni még magas tierben is, amit pl. más határeset kategóriájú tankról már nem tudnék elmondani. 1.5 km alatt óvatosan velük.

A két KT remek. Igazából a torony az amiben különböznek. Szerintem, a Porscheval is ugyanúgy szemét tankok közé tesz be bárikor, így nagy különbséget nem látok köztük. Jók és kész.

Az utolsó 10,5es KTtól viszont tényleg nem vagyok kiütve. Az M103 és az M42 után szerintem az egyik legrosszabb T5ös tank.

A német légvédelmi tankok közül a Kugel remek, de qurva drága. A többi max. az amerikaiakhoz képest jobb, egyébként szarok. A Coelian talán az amcsi és német szarok közül a Kugel után a legéletképesebb, de nagyon nem voltam tőle kiütve.

Jagdtiger a Maus megjelenéséig a legjobb német T5ös tank volt. A Maus megjelenése óta valahogy elqurták, nem olyan, mint volt.

A Maust érdemes kigyúrni. Már alap lőszerrel - ha az ember megszokja, hogy elsőszámú célpont - is halálos. Olyan hátramenete van, mint egy dragsternek. :D

Ferdi. Ha nem lenne ennyire drága tank, nem lenne rossz, de az. Én kimaxoltam, és csókolom. Sok értelme nincs. Szerintem ...

A többi német TD kimaradt.
    A Jagdpanther remek a saját BRjében, én kevésbé használom, de néha előveszem, nem csalódok. A kisebbik JPzIV jobb, a másikkal a magasabb tier miatt nehezebb érvényesülni. A Stugok jók, de akkor inkább más német vas, pl. a Hetzer, ami a WoT óta remek.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.24. 19:39:39