11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Már nem azért, de a stugokon ugyan azok az ágyúk vannak,l/24,l/43,l/48 a stug a-nak ugyan úgy 50mm-es a frontpáncélja, ugyan azok a lőszerek állnak rendelkezésükre mint az f1 esetében.
    A többi stug ugyan úgy az adott panzer 4-es típussal teljesen megegyezik, személy szerint a kisebb sziluettet nem komoly előny, páncél lehet jobb, de ugyan annyira haszontalan mint a pnezer 4-ek esetében, toronynélküliség meg rettentően nagy hátrány.
    Bár szerintem egyikkel sincs sok értelme játszani se a pz4-ekkel se a stuggokkal.
    Leginkább talán még az F1 és f2 fun a többi olyan ellenfelekkel kerül konstans össze, amik ellen én nekem nincs kedvem ilyen tankal játszani.

Egyébként az összes többi td-n is ugyan azok az ágyúk amik a rendes tankokon is elérhetőek.
    Szóval újdonságot nem tartogat az egyszer biztos.

Nem a sikerélmény hiánya a porbléma, hanem hogy nem látom értelmét pl a tigris/párduc-októl kisebb br-en való játéknak.