11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Bocs, de soha nem fogok olyan tankos gammaval jatszani, ahol eleterocsik van. A grind se erdekel, en nem farmolni jovok, hanem tankcsatazni. A fejlesztes csak bonusz. Persze megertem, ha valaki ki akarja porgetni, de nem minden jatekos ilyen.

"Pl minek játsszak a stugokkal?
    jpz4/70-nek látom értelmét, de az előtte lévőkkel mi értelme?
    Nincs jobb ágyújuk mint az ugyan azon a szinten elérhető pz4-eknek, annyiban különböznek, hogy nincs tornyok ami meglehtősen nagy hátrány."
    A Stug A nagyon fasza a jobbik toltennyel, a kedvencem abbol a tierbol. Az agyujuk altalanosan jobb, mint a Pz IV-nek. A sziluettjuk kisebb. Teljesen jol jatszhatok.

"Mi motiváljon a Párduc vonalon?"
    Mozgekony, es ha tudod kezelni siman kilosz vele egy Tiger2(p)-t. Igen, szembol is atlovi a tornyot, vagy a hasat. Abszolut jol jatszhato tank.

"hasonlóan véleked már a jagdpantherről is.
    Úgy, hogy van Tigris 2H-m mi értelme neki?"
    Sokkal gyorsabb, es jobb az agyuja. Hiaba ugyanaz a loszer, az agyu mas. Abban a Tierben mar eleg nagy kalapacsokkal utogetnek, hiaba van akarmilyen tankod, par lovesbol kiszednek. A vekonyabb pancel annyira nem hatrany.

"A többit meg nyugodtan lehet ignorálni, ahol már sok a legénység kiképzési költsége nem érdemes pazarolni rá."
    Ha jol valogatod ossze a gepeket (kb egyenlo br legyen mindegyiknek), szinte mindegyik geppel elvezetes. Most porgetem a Stugokat meg a Jagdpanzer IV-et, fasza, de eppen a Mardert alltam neki kiprobalni tegnap, es tetszik, hiaba sebezheto.

Osszesegeben lehetsz szinte barmelyik tankkal, ha tudod kezelni, es esszel jatszol siman lehet vele sikerelmeny. Lasd a sracot itt valamelyik regebbi videoban, aki valami alap T34-el alazott 10 tankot, fele Tiger, mindenzt sim-ben. Nem tudom ilyen a wot-ban lehetseges-e. De a hp-rendszer meg az arany loszer, meg ilyen agyu-olyan prototipus-fele megoldasok engem taszitanak.