War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: elképesztő, hogy egyesek mennyit tudnak itt hisztizni, ha éppen hihetetlennek tűnő helyzetben lövik ki. Tegnap engem is lőttek úgy ki a KT-ből, hogy a lövedék jóformán csak súrolta a torony tetejét, de nem jöttem ide (sem máshova) sírni, egyrészt, mert nekem is adott már be hasonlót, másrészt meg nem érdekel, kilépek és megyek a következő csatába.
Idővel nagyon unalmas azt olvasni, hogy így szar a játék, meg úgy szar. Kb mint a WoT topik. Nem tetszik, ne játssz a következő patchig és így tovább.
szerk: Én Tiger I, ő IS1
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.14. 21:50:30
Rálépsz a research-ra ott kiválaszod, hogy Army, és már veheted is a tankokat! 😊
Mert sehol se találom játékon belül.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Volt egy ilyen esetem a jungel mapon, tigrisbe.
Szerintem ez jól mutatja, hogy miért lehet és hogyan ott belőni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.14. 17:39:56
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Olyan volt már nektek, hogy el sem találták a tankot, a hátsó futó görgő mögött csapódott be a lövedék a talajba, majd onnan megsemmisítette a tankot? Én csak pislogtam, de a killcam ezt mutatta.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.14. 17:08:49
A Pz VI ausf B front páncélzatát kis kaliberű lövedékek könnyedén áttudták lőni, javítva.
Melyik a kis kaliber ebben a tierben?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
egyszerűen nem lehet tigris/párduc duóval mit kezdeni az ilyen base rusherek ellen, ha ez a rohadt foglalást végre kirugdalnák a játékból máris fairebb lenne az egész...
Sorry.Azt hittem a FLak 36-os poszthoz szóltál hozzá... 😊
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.14. 14:40:35
Az wt-100 lényegébe külön-külön modulonként létezett csak úgy összerakva fake teljesen.(ugye e-100 alváz még meg is épült a tornya meg ugye csak a löveget kezelő személyzetet védte volna)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.14. 14:24:36
Most vettem észre néhány érdekes dolgot..
Tigris 2 porsche toronnyal 100mm-el kevesebb páncéllal rendelkezik és mégis tök ugyan annyi a tömege mint a széria változatoknak?(eleve nem 100mm-nek kellene annak a toronynak lennie?)
vagy Párduc nagyobb tornyának a hátsó részén csak 30mm páncél?
Ugyan ez a tigrisnél...
Elméletileg automatikusan menti őket...
Ott még több módosító befolyásolta azt, hogy akkor mi ütött át,mi talált aminek talán itt a fele sincs lemodellezve.
vicces látni, hogy itt a wt-be is elkezdenek az emberek ugyan azért a random faktor-ért sírni mint ami a wot-ban is van, ott bevallottan van egy igen nagy befolyást gyakorló randomizáció, még itt nincs csak annyi amennyi nélkül nem lehetne játékot csinálni.(de ha még realisztikusabb modellezése lenne a háború ezen elemeinek akkor még idegesítőbb esetekkel is találkoznának a játékosok)
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.13. 22:59:56
Sajnos már későn kaptam el, de erre varrjatok gombot.
Kb 75-80 fokban felülről jött a töltény, szinte sík mapon. Ez hogy? Lőtt egyet a kezdőről fel a magasba és pont eltalált?
Fórum
Amúgy meg ki van alapból szinte minden kapcsolva nálam.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 20:07:27
Valaki nem tudja, hogyan lehetne ezt a szép új ködöt kikapcsolni a játékon belül? Eléggé zavar célzás közben.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 18:40:47
ENNYI
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun