Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Meg azt még elfelejtettem minap hozzáírni, hogy amiben a wot még köröket ver a wt-re az a felhozatal.
Amíg wot-ban pusztán a gyűjtői szellem oda tud kulcsolni a játék elé vagy az a sok különböző stílus amit adott tankok nyújtani tudnak vagy pusztán a grind miatt játszol egy tankal és ezek mindegyike hiányziz a wt-ből.
Pl a legénység fejlesztése és egyéb faktorok sincsenek komolyan vehetően jelen így még egy faktor ami nem fog oda bilincselni a játék elé.
Egyzerűen nicns meg az a motiváció benne, hogy mindenképp menj előre, rengeteg az ugyan azt vagy rosszabb játékélményt nyújtó tank(elsősorban a német ágról beszélek).
Pl minek játsszak a stugokkal?
jpz4/70-nek látom értelmét, de az előtte lévőkkel mi értelme?
Nincs jobb ágyújuk mint az ugyan azon a szinten elérhető pz4-eknek, annyiban különböznek, hogy nincs tornyok ami meglehtősen nagy hátrány.
Mi motiváljon a Párduc vonalon?
3-4 ugyan olyan tankot kell megvenni és a legtöbbel nincs is értelme játszani, csak kifejleszteni egy használható tankal, hasonlóan véleked már a jagdpantherről is.
Úgy, hogy van Tigris 2H-m mi értelme neki?
Szerintem játszani nem sok értelme van vele, mert a KT jobb,fejlesztéshez sem szükséges játszani vele, így meg aztán végképp nem látom értelmét.
Már az eggyik vonalon legalább ott a Maus ami valamennyi motivációs céllal szolgálhat, bár még mindig ott az a 10.5-ös tigris aniomália és a másik vonalon meg a párduc 2 mint top tank elérendő cél, vicces de nem komolyan vehető.
Szovjet vonalon ez mondjuk nem igaz, mert ott rengeteg egyedi tank van és a top tankok is olyanok amik nagyon-nagyon emgérik, hogy elérd őket és kipróbáld az összes útban előforduló tankot.
Ellenben a német oldallal kb az a legjobb, ha valahogy elebickélsz f2-ig azzal tigrisig onnan párduc és a tigris 2-sek.
Párducokból az A verziótól feljebbivel nem sok értelme van játszani.
A többit meg nyugodtan lehet ignorálni, ahol már sok a legénység kiképzési költsége nem érdemes pazarolni rá.
TD vonalon is maximum a JT-t érdemes, ferdinánd-ról azt hallom csak mutiba jó a páncélja, ágyú meg ugyan az mint a kt-n vagy jp-n.
Amikor még volt 2x akkor én ritkán léptem be ledubplázni, ez azért jól mutatja mennyire hajtott a fejlesztés.
A D párducom a mai napig nem fullos, pedig az nagyon régóta megvan már.
Ilyen szempontból jobb a wot.
A wt remek élményt nyújt,elsősorban a csaták,sokkal tartalmasabb mint bármely wot random, de odaszögezni nem tud, míg a wot igen, annak ellenére is, hogy sokszor besokallsz tőle.
Wt-t általában ilyenkor szoktam komolyabban elővenni, üdítő a wot után, de úgy mint a wot nem tud bevonzani és ez leginkább a tartalom miatt van.