Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
"javíts ki, ha tévedek, de Te választhatod ki, hogy milyen tankkal mész be, ergo rajtad múlik"
Itt elsősorban a pc-re gondoltam:)
Én teljesen minimum konfigon játszok épp, hogy még játszható fps melett, bizonyos páylákon ez rosszabbodik, de hihetetlenül összefolyik minden sok esetben.
"jókor jó helyen = pályaismeret, helyzetfelismerés. Ha jó játékos vagy, mindkettő megvan. Ha rossz, egyik sincs. Ergo a jó kihasználja, előnyére fordítja a tudását, a rossznak pedig ritkán lesznek sikerélményei."
Ez így rendben is van, de nem olyan nagy varázslat a pályaismeret még a nagy pályákat nézve sem.
pl lengyel pályán van kb 3 pozíció amit használok, nagyjából tudni is hogy honnan számíts ellenfélre, de még így is az.
Meg aztán az esetek nagy részében általában onnan veszed észre, hogy lőnek rád vagy egy társ tüzel egy irányba.
Én is átéltem már olyan helyzetet mikor az ellenek nem volt igazából lehetősége észrevennie azelőtt, hogy tüzelhettem volna rá és az ő szemszögéből nézve én se vettem volna észre magam, mert még minimum grafikán is nagyon nehéz.
Persze minden játékban kell tudás és minden játékban van skill ami jobb játékossá tesz embereket másoktól, de a wot-ban ez jobban kamatoztatható,befolyásolható.
Itt meg csak úgy történnek a dolgok, persze ez is egy külön bája a wt-nek.