Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #19871 Na a tapasztalataim a következők a felrobbanásokkal / ammorackekkel / fueltankokkal:
Fuel tank: Ha azon a részen ahol az üzemanyagtartály taláható nincs már elő ember (elöl, torony, hátul), akkor hiába van tűzoltókészüked, fuel tanks exploded lesz. (Pl: Tank elején van az üzemanyagtartály és a lövéstől meghal a driver és machine gunner + kigyullad a tartály, akkor egyből robban. Ha egyik túlélni akkor nagy eséllyel csak kigyullad)
Ammo Rack: Kipróbáltam, működik, 0 lőszerrel nem robbansz be ammorack által. Ha kevesebb lőszert viszel, kevesebb eséllyel robban be (ha olyan részt talál el, ahol épp nincs lőszer), viszont ha az ammorack-ben akár egyetlen egy lőszer is van, ugyanúgy viselkedik mintha az adott rack tele lenne. Ha APCR lőszerrel van tele a tank (hülyeség, de tesztelés miatt kipróbáltam), nagyon kicsi eséllyel ammorackeltek, viszont ha tele van HE lőszerrel, akkor insta robban. Ha te lövöd el az ellenség rackjét és nézed a killcamot, ott nincs lemodellezve, hogy épp mennyi lőszer van nála (kipróbáltuk üres lőszeres tankra lőttem, killcam szerint televolt, de csak bezöldült).
Egyéb érdekességek: Sokszor kiírja azt, hogy tank burnt down / fuel tanks exloded / ammo exloded, holott zöld volt csak az adott modul. Ez valami bug lehet, ugyanis akkor történik, ha a tankod valóban harcképtelen lenne, de az által, hogy a legénység meghalt. Ilyenkor ha a egy olyan modult is ér találat ami berobbanhatna (fuel,ammo) akkor valami oknál fogva nem crew knocked out-tal halsz meg, hanem a fent említettel.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.23. 12:00:55