Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bee #19868 Minden ember gyarló, hajlamos a sikereket a saját érdemeinek, a kudarcokat pedig külső, nehezítő körülményeknek betudni. :)
@jocking: mi számít szerinted normálisnak? 3 hetet prémfiók nélkül játszottam, és elégedett voltam a haladási sebességgel. A javítócsomag/tűzoltó/lőszer kifejlesztésével a stock tank is jól játszható. WoT-os párhuzammal élve: 3 év játékkal 11 db T10-es tankot grindeltem ki, 1,5 évig prémfiókkal toltam. Alacsony tier szenvedés, komplett fejlesztési ágak használhatatlanok, prém nélkül nagyon lassú a fejlődés. Tapasztalatból írom, a WoT-ban nem számítok ügyetlennek. A WT alacsony tierben is élvezetes, annak ellenére, hogy a legénység teljesen alap.
De ugyanúgy mindkét játékban a prémium fiókkal kizárólag időt veszel, de a teljesítményedet nem befolyásolja.
@DasIsFuck: nem értek egyet. SB csatában az ügyetlen játékosnak nem lesz sikerélménye.
"szimulátorba is vakszerencse az esetek 90%-ban a teljesítmény, nem azon múlik, hogy milyen jó vagy, hanem,
hogy milyen a géped": javíts ki, ha tévedek, de Te választhatod ki, hogy milyen tankkal mész be, ergo rajtad múlik
"milyen minőségbe láthatod ezt és milyen éles a szemed": a túl jó minőség inkább hátránynak tűnik, mint előnynek; a színes, burjánzó vegetáció miatt kevésbé veheted észre az ellenfeleket. Az éles szem pedig nem vakszerencse kérdése, hanem tulajdonság.
"na meg, hogy épp jókor vagy-e jó helyen vagy, hogy ki vette először a másikat észre.": jókor jó helyen = pályaismeret, helyzetfelismerés. Ha jó játékos vagy, mindkettő megvan. Ha rossz, egyik sincs. Ergo a jó kihasználja, előnyére fordítja a tudását, a rossznak pedig ritkán lesznek sikerélményei.
A WoT legnagyobb hibája szerintem (a játékosállomány után) a 25% random. Ez bődületesen sok. Elég egy low roll, és máris pattansz, a vörös lengyel pedig fordulat közben 152-es ágyúval ammo rack-et lő. 1-2 HP-t hagysz sokszor az ellenfélbe, mert bőven az átlag alattit lőttél bele. Lehetne folytatni a sort, de felesleges, nem akarom fikázni a WoT-ot. Szerintem mindkét játéknak helye van a piacon, a WoT árkádosabb, a WT hardcore-osabb.