37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bee #19868 Minden ember gyarló, hajlamos a sikereket a saját érdemeinek, a kudarcokat pedig külső, nehezítő körülményeknek betudni. :)
@jocking: mi számít szerinted normálisnak? 3 hetet prémfiók nélkül játszottam, és elégedett voltam a haladási sebességgel. A javítócsomag/tűzoltó/lőszer kifejlesztésével a stock tank is jól játszható. WoT-os párhuzammal élve: 3 év játékkal 11 db T10-es tankot grindeltem ki, 1,5 évig prémfiókkal toltam. Alacsony tier szenvedés, komplett fejlesztési ágak használhatatlanok, prém nélkül nagyon lassú a fejlődés. Tapasztalatból írom, a WoT-ban nem számítok ügyetlennek. A WT alacsony tierben is élvezetes, annak ellenére, hogy a legénység teljesen alap.
De ugyanúgy mindkét játékban a prémium fiókkal kizárólag időt veszel, de a teljesítményedet nem befolyásolja.
@DasIsFuck: nem értek egyet. SB csatában az ügyetlen játékosnak nem lesz sikerélménye.
"szimulátorba is vakszerencse az esetek 90%-ban a teljesítmény, nem azon múlik, hogy milyen jó vagy, hanem,
hogy milyen a géped": javíts ki, ha tévedek, de Te választhatod ki, hogy milyen tankkal mész be, ergo rajtad múlik
"milyen minőségbe láthatod ezt és milyen éles a szemed": a túl jó minőség inkább hátránynak tűnik, mint előnynek; a színes, burjánzó vegetáció miatt kevésbé veheted észre az ellenfeleket. Az éles szem pedig nem vakszerencse kérdése, hanem tulajdonság.
"na meg, hogy épp jókor vagy-e jó helyen vagy, hogy ki vette először a másikat észre.": jókor jó helyen = pályaismeret, helyzetfelismerés. Ha jó játékos vagy, mindkettő megvan. Ha rossz, egyik sincs. Ergo a jó kihasználja, előnyére fordítja a tudását, a rossznak pedig ritkán lesznek sikerélményei.
A WoT legnagyobb hibája szerintem (a játékosállomány után) a 25% random. Ez bődületesen sok. Elég egy low roll, és máris pattansz, a vörös lengyel pedig fordulat közben 152-es ágyúval ammo rack-et lő. 1-2 HP-t hagysz sokszor az ellenfélbe, mert bőven az átlag alattit lőttél bele. Lehetne folytatni a sort, de felesleges, nem akarom fikázni a WoT-ot. Szerintem mindkét játéknak helye van a piacon, a WoT árkádosabb, a WT hardcore-osabb. -
twi452 #19867 azt én sem értem, hogy milyen hátrányban van az aki nem prémiummal nyomja
többet kell seggelni ugyanazért ha nincs prém számlád aztán ennyiben ki is fújt a nagy előnye és ez jól is van így
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.23. 11:45:06 -
McLarenpowa #19866 Nincs olyan, hogy INGYENES, szerinted a két szép szemedért ülnek bent a fejlesztők és güriznek a játékon??? Nem fizetsz érte és jössz rinyálni, már ne haragudj, de kicsit elszállt veled a ló. Ha meg tényleg az lenne, hogy prémium előnyt élvez a freevel szemben meg azért jönnél sírni, hogy PAY TO WIN a játék... A játékot a prémium előfizetők tartják fent NEKED, hogy te is tudd élvezni. Egyébként én is vettem egy NVIDIA kódot és a 10000 aranyból tök jól el lehet kezdeni, de annyira tetszik a játék, hogy ha ez elfogy biztos veszek még aranyat. Csak hogy te továbbra is "ingyen" tudj játszani... -
Az átütés nem felétlen mérvadó ebben a játékban, mert általában az a kérdés, hogy hányadik átütés után pusztul el.
Az meg kb ugyan olyan random mint a wot +/-25%-a.
A különbség az, hogy wot kiszámíthatóbb, sokkal inkább kijön a játéktudás, míg itt vadrandom az egész.
Ezt a fórumon jól kifejtette valaki, hogy lehet a wot olyan amilyen, de a szabályrendszere úgy működik ahogy le van írva.
Mindenki tisztában lehet a random mértékével, hogy adott tankot hol milyen átlaggal biztos átütni, hol kétes, hogy milyen ágyúval mennyi hp-ról egylövésezhetsz már vkit biztosa, a cammo-t ugyan úgy pusztán tapasztalat,játéktudás,pályaismeret alapján ki lehet használni..stb,stb.
Mindaddig wt-ben minden vakrandom,hogy most épp átüt-e a xxxmm-t átütő lövedéked egy olyan felületet amit át kellene vagy épp zöldülnke a járműben ülők mikor mellettük robban egy 88mm-es lövedék szerteszét vagy épp csak zöldül a lőszer mikor kismillió repesz eltalálta...
Rengeteg ilyen faktor van arról nem is beszélve, hogy szimulátorba is vakszerencse az esetek 90%-ban a teljesítmény, nem azon múlik, hogy milyen jó vagy, hanem, hogy milyen a géped,milyen minőségbe láthatod ezt és milyen éles a szemed, na meg, hogy épp jókor vagy-e jó helyen vagy, hogy ki vette először a másikat észre.
A wt nagyon jó és szórakoztató élményt tud nyújtani, főleg no makrker módokban, de mint játék nagyon-nagyon elmarad a wot mellett, pontosan azok miatt amit fentebb említettem.
-
jocking #19864 Azért egy INGYENES játékban ne kelljen már azért fizetnem, hogy normálisan tudjak előre haladni... Rossz a koncepció. Normális helyeken ezt úgy csinálják, hogy a prémium játékos előnyöket élvez a nem prémekkel szemben. Oroszéknál meg az a divat, hogy a prém előnyök mellett a nem prémek még hátráltatva is vannak. -
twinr #19863 Végre egy intelligens megjegyzés a sok "ez trágya, sz.., idióta gaijin, stb." mellett.
Az ember azért jönne ide hogy tippeket, normális véleményeket olvasson, csapatot keressen.
Először is nem értem, akinek annyira rossz ez a játék minek erőlködik vele.
Másodszor még egy színvonal alatti kritikában sem olvastam véletlenül sem, hogy 'én voltam hülye', 'kimásztam a dombtetőre nem kellett volna', vagy valami ilyesmit. Mindig a gaijin a nyomorék, mindig a lőszer a rossz, és soha nem tudok átütni semmit. Kíváncsi lennék egy ilyen ember statisztikájára, hányszor üti át, ahhoz képest hogy hányszor nem, szerintem sokan meglepődnének. (az átütés csak egy példa, bármit választhattam volna a fröcskölődő kommentekből.)
U.i.: akinek nem inge, ...
Utoljára szerkesztette: twinr, 2015.03.23. 10:12:33 -
Bee #19862 Ha áldozol rá egy minimális összeget (2k HUF-ért vettem), akkor tudsz venni egy 10.000 goldos Nvidia kódot a játékhoz. Ebből fél év prémium előfizetés, vagy néhány prémtank és 3 hónap prémfiók kijön.
Én is a WoT-ból jöttem át, nem is értem, hogy miért nem próbáltam ki hamarabb. Szerintem köröket ver a WoT-ra játékélmény szempontjából.
Egy hónapja kezdtem, még noob vagyok, de már az IS-2-t fejlesztem a med vonallal párhuzamosan. Sokkal gyorsabban lehet haladni a fejlesztéssel, mint a WoT-ban. Alacsony tierben is élvezetes a játék, ebben nem érzem a késztetést, hogy lélektelen grinddel eljussak a top tierig. Farmoláshoz az orosz vonalon a prém Shermant, a német vonalon a KV-1B-t használom. Mondjuk így is kreditgondjaim vannak, mert a BR5-ös prémek legénységi képzése 200k.
Tegnap kipróbáltam a SB-t, mintha egy új játékkal játszanék. Első körben szétszedtek már az elején, esélyem sem volt. Utána 8 kill, tök büszke voltam magamra egészen addig, amíg fel nem világosítottak, hogy 8-ból 4 bot volt. :D
-
Tegnap realisticon Parduc D-vel foglalom a pontot, Mig ramfordul, alacsony palyan siklik felem, mondom anyukad fogja varni tetlenul a csomagot, raforditom a tornyot, egyenesen felem jott, ugyhogy lottem egyet, es szetment! :) Agyuval verebre, nem tudom melyikunk lepodott meg jobban, de megneztem volna az arcat. Utana meg behoztam egy kis Pz II-t, azzal lelottem egy Meser 410-est mikor ramcsapott, majd kiszedtem tuzerseggel egy Tier 3-as TD-t, amiert dobott valami "Hercules" achievementet. :) -
HEAT lőszerrel kritikus pontokat kell lőni, ha egyből robbantani akarsz valamit akkor olyan helyet ahol közvetlen a lőszert találod el.
Egyébként max motort/üzemanyagtartályt kigyújt vagy mint az apcr kilövöldözgeted a legénységet.
Réteg páncél meg egy az egyben kivédi a lövedéket. -
IS-3, gondoltam egyértelmű, mivel nincs még egy tank aminek ilyen a neve. -
Meg tudná mondani valaki, hogy az M103 hogyan működik?
Csak mert megszereztem, és én még ilyen szart a büdös életben nem láttam, pedig a T32 sem volt egy 1xű eset, de ez!!!, mint a fos. Tesztelgettem a HEATjét is. Ez létezik, hogy alig sebez? Bugos vagy minden heat ilyen trágya? Kisebbet pukkan, mint az alap. Az amerikai ágon ez a harmadik tank, amit nem értek mit keres ebben a BRben. Ritka szar. És ez nem kezdeti szerencsétlenkedés, mint a Maus esetében, hanem EZ az M103 TÉNYLEG TRÁGYA. -
"Rohadás-3-mak" ? Mire gondolsz? Mert nekem nem esik, le hol itt a poén. -
Luciferkee #19856 APCR lőszer:
Ha én lövök:
Ha engem lőnek:
Tegyük hozzá, hogy én 5x lőttem meg így az oldalát, semmi, később ő lőtt egyszer oldalba, ugyanúgy APCR--el egyből bumm. -
Vicc az egész. -
Luciferkee #19854 Ma egész jól ment a játék AMÍG be nem kapcsoltam a golden battle wagert, 0 golden eagle jött ki, 3 vereség egymás után.
Tuti csak balszerencse... azóta minden lövésem lepattan mindenhonnan, mindennel. -
Panlaj #19853 1600x1200 felbontás
Milyen külső grafikai segédre gondolsz?
-
hmh gondolom azóta újra indítottad már géped/bandicamot, és ha igen és úgy is jó, talán telepíts más verziót, vagy rakd újra
sokat felvételeztem már vele az enyémmel, sose volt belőle gond. -
Ma sem volt értelme belépni a játékba.
Ismét volt szerencsém rohadás-3-ak ellen játszani, élvezetes, hogy még 88/l71-es szintű ágyúnak is szemből sebezhetetlen 3-400 méterről.
Egyet sikerült úgy kilőnöm, hogy kiállt egy lejtőre és belőhető szögben hagyta nekem a torony tetejét, de egyébként nem lehet szemből átütni normális körülmények között. -
Na ez már grafika :O Kicsit irigyellek, mert az én fos tragacsom nem tud ilyen látvánnyal arcon csapni :D (bár még így is szebb és jobban fut mint a WoT trollol)
Remélem még a grafikát is tovább és tovább csiszolják, meg a környezet nagyobb mértékű rombolhatósága is jó lenne :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.22. 15:27:08 -
Nekem is elsőre, beállítottam a kimeneti könyvtárat, a felvétel indítását F11 billentyűre, a próbafelvétel tökéletes volt. És azóta hiába nyomogatom vagy állítom másra a billentyűt, nem indul a felvétel. :( -
Luciferkee #19848 Hogy ne csak sírás legyen:
Ma életemben először betett egy esős Carpathians pályára (amit egyébként utálok), realistic event... nagyon adta, mind a grafika, mind a hangok, mind az, hogy nincsenek markerek... a szemet kellett ám gúvasztani! :D. A hangulat nagyon jó volt, nem lőttek ki, így sajnos nemtudtam repülővel kipróbálni, de biztos élvezetes lett volna az is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bandicam (virágbolt), mindig működött, és nekem mindig jó volt, és nagyon jól vette fel a hangokat is (war thunderbe nem próbáltam) -
Videós kérdésem lehetne? Tud valaki ajánlani valami egyszerű felvevő programot amivel Youtube-ra készíthetek felvételt? Fraps korábban bevált és tökéletes is lenne, de ma azt vettem észre, hogy a War Thunder azonnal kilép ha elindítom a Frapsot, és dögöljek meg ha értem miért. Utoljára még 1.45-nél próbáltam és tökéletesen működött. Bandicamot próbáltam még, az is megfelelne, de az meg egyetlen egyszer indította el a felvételt mikor megnyomtam a felvételre kijelölt gombot és azóta se többet. Már agyvérzés kerülget.
Tud még valaki valami hasonló, programról? -
Geci nagy random szar ez az egész, különösen ha bent van valami fika (jelenleg 10%os) rp növelő ... -
Sok különbség nincs köztük. Egy lőszer. (Az E picit jobban mozog, de ha észreveszik, ugyanúgy egy lövés egy IS2nek, mint bármi más. Előnye bármelyik tierben, hogy ha sok a Tigris, akkor van támogatás, ált. nem te vagy a fő célpont, ha kevés, akkor több a KT, és a sima tigrist nem veszik komolyan. -
jocking #19843 Már melyik? Az E lehet, de a H1 édeskevés oda. Pedig az is mindig ott megy. -
Simán megállja a helyét T4ben (BR.6.7 körül). -
Meg bejelöl célpontnak, és simán megtalál. Ezért kell akkor felmenni, ha támadok. :) -
Hehe. Ez egy Dornier/Heinkel 1000 kilósa. :)
Szerk.
Amúgy, jó ez a kép. :)
Milyen felbontásban nyomod és van-e rajta valami külső grafikai segédprogi? :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.22. 10:05:00 -
Molot115 #19839 Sziasztok!
Pár hónapja kezdtem el játszani a WT-vel de erre a fórumra csak nemrég találtam rá! Szinte csak szimulátorral játszok, elvétve van csak realistic vagy arcade. Szerintem valami random generátor itt is van a játék alatt. Teljesen kiszámíthatatlan hogy most meg lesz-e 1 lövésből a kill vagy 4-5 is kell hozzá! Amióta meg változtattak az űrméret alatti lőszerek fizikáján az IS-1 űrméret alattija használhatatlan lett. Persze értem hogy sokat számít hogy hol találod el, de mindenki tudja mi a helyzet hiszen annyira "pofátlan" hogy még mutatja is hogy pépesítetted a legénységet vagy törmeléket csináltál az erőátvitelből vagy a motorból, és mégis van hogy egyáltalán nem befolyásolja 1-1 harckocsi harcképességét. Néha már agyérgörcsöt tudok kapni az ilyenektől, aztán újra kipróbálom a Wot-ot megyek 2 karikát és jövök is vissza!
A robbanásokhoz amiket többen tapasztalnak, nem lehet hogy páncéltörő robbanó talált el? Mer akkor mindegy hogy hol üt át. Bár hozzátenném hogy a T-34/85-höz csak azt viszek magammal és az se hajlandó mindig robbanni... -
Flikka #19838 Ez már quantum fizika :D Az ellenség lőszerének részecskéi energiát kölcsönöznek a jövőből, ezért gond nélkül áthatolnak a páncélodon, így jutva el a kívánt célig, majd amikor hátul távoznak, törlesztik a kölcsönt csak közben neked annyi
-
Luciferkee #19837 SU-152 meglövi szemből a ferdim 200mm páncélját HE lőszerrel. Eredmény: Ammo exploded, amik teljesen hátulvannak. Elég életszerű megint. -
Flikka #19836 Na ezt én lehet, hogy űberelni tudom :D Az ágyúm csöve kilógott a fedezékből kb 20 centit. Meglőtték oldalról, majd egyetlen kis szilánk vett egy 90fokos balost, végigszánkácott a csövön belül, kinyírt mindenkit, majd berobbantotta a lőszert. Érdemes lenne begyűjteni ezeket a kill videókat és akár még díjazni is lehetne ki halt meg a leg lúzerebb módon. A tied mindenképpen dobogós lenne :D -
Luciferkee #19835 Szerencsére rám ezek nem hatnak, ha nagyon felbasz akkor jegelem a következő peccsig. :) -
Luciferkee #19834 Rus gépek:
-
RepeszElek #19833 Egyébként szerényen megjegyezném hogy úgy nyomjátok ezeket a szarokat hogy ez műfaj egy komoly üzlet és hasonlóan a kaszinójátékokhoz ez is függőséget okozhat!
Szóval csak óvatosan:) -
RepeszElek #19832 nincs ebben a váltó dologban semmi különös...én rendszeresen gyulladtam fel úgy hogy szemből kaptam egy találatot. Pedig a motor hátul van! :D
Elnéztem volna a dolgot de mivel a tank teljesen sérülésmentes maradt és legénység is 100%-os kicsit fura hogy hogy tud úgy keresztül menni a golyó egy tankon hogy csak a motor sérül, de rekordom az mikor egyetlen egy bekapott lövéstől elszállt a torony a futómű és a motor.
Ugye ezek mind egy helyen vannak? :D -
Ninju #19831 Már jó ideje nem robban kötelező jelleggel. -
Luciferkee #19830 Az én teóriám erre az, hogy az az ammo rack épp üres volt, csak a szánalmasan pontatlan killcam ezt nem veszi figyelembe. Legalább én eddig ahány tankra lőttem, mindig tele volt a lőszerrekesze. -
Flikka #19829 Mióta lehet 5 lövésből 5X ammo rekket pirosra lőni ugyanazon a tankon?