War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy bumm
Komolyra fordítva a szót, nem hiszem hogy poland ennyire már be lenne tanulva. 1200 m-ről első lövésre próbálgatás nélkül kiszedett az orosz az előbb is. Semmi szokványos helyen nem álltam és ahogy láttam ő sem..
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 15:58:31
Ezt kb úgy tudnák orvosolni, ha már ott tartana a technológia, hogy bizonyos keretek között naponta vagy akár csatánkét új pályákat generálna a szerver tehát mindig új térképen játszhatnánk.
A másik hogy csinálnának egy nagy térképet 10x10kilométerest és a játék minden meccs előtt találomra kivágna belőle egy 2x2kilométeres részt amin a csata zajlana.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ui: mondjuk ezzel a skinnel 😛

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.10.13. 13:52:27
+ nem tudom kinek mi a tapasztalata,de a volfrám magvas lövedék semmivel nem jobb mint a sima.Sokszor target udamaged vagy csak egy +1 hit.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.13. 12:44:48
A Ferdinek megvannak a hátrányai, nagyon lomha, nincs forgatható tornya, viszont ha szemben van vele az ellenfél, a Ferdi eléggé biztonságban van, az ellenfél viszont egyáltalán nem.😊 (kivéve is4m)
Tiger I sem volt annyira rossz, nem szabadott a tömeggel menni, esetleg az elején kicsit bújdosni kellett aztán nem volt vele gond. V D-vel csak negatív élményem van, akár hogy is szeretném azt a vonalat megszeretni 😄
Sokszor 1000-2000 m távolságokból 1 hitelek IS-KV -kat, na ez az ami számomra illózió romboló (főleg úgy, hogy sokszor majdnem szemben állnak velem)
Másrészt pedig minden ilyen oldal ahol pénzért kínálnak ilyen dolgokat, mint hack tool stb, az mind kamu.
Egyébként oroszoknak az APCBC lövedék nagyon pontos, azzal szinte gyerekjáték célozni, kb. mint a PzGr 40/43, 1000m-en gyakorlatilag alig kell a célpont fölé célozni.
Kicsit utána olvastam a dolgoknak és találtam is információt a jelenséggel kapcsolatosan.
Játékélmény rombolás
Vegyes érzéseim lettek az oldal átolvasgatása után. Egyrészt megnyugodtam, hogy nem felejtettem el célozni, másrészt kedvemet szegte a dolog, mert az a rész, hogy ne használjuk a csalást RB,SB módban, mert esetleg rontjuk más játék élményét, vélhetőleg igencsak kevés orosz játékost hat meg, vagy érdekel. Ebből következőleg, amelyiknek van, lesz rá pénze, megveszi és a legnagyobb nyugalommal használja is.
Különösen ez utóbbi két módot sajnálom (RB,S😎 itt azért az jelentett valamit, ha messzebbről precízen tudott valaki optikai célzással kilőni ellenfelet. Ezzel az élmény rombolással meg marha bonyolult számítást követően (kiírja az ellenfél tankjának fontos adatait és a legfontosabbat a céltávolságát) egyszerűen csak be kell állítani a löveg emelkedési szöget és bumm, meghaltam a tankomban, miközben még próbálom az ő tankjának a pontos távolságát meghatározni. Fantasztikusan jó lesz ilyen "játékosok" ellen játszani ezek az információk tudatában.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 09:30:46
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Értelemszerűen mindenki azzal játszik, amivel élvezi játékot (legalábbis én biztos).
T4-ben most faszán átestek a ló túloldalára. 16 csatából egyet sikerült nyernem orosszal. 40-50 német várakozóra jut 5-10 orosz. Szánalmasan szar volt a balansz eddig is és szánalmasan szar most is csak most a másik oldalon van az előny.Ettől a játék semmivel sem lett jobb.
A tartalom semmit nem javult,ugyanolyan unalom mint eddig.Két nap elég volt arra hogy az új pecs minden újdonságát kiélvezzem.A játék megy vissza a kukába.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.12. 17:58:53
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Videókártya driver, directx egyéb esetleges játékokhoz kellő dolgok frissek a gépeteken?
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.12. 15:30:44