11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Bee
    Ha áldozol rá egy minimális összeget (2k HUF-ért vettem), akkor tudsz venni egy 10.000 goldos Nvidia kódot a játékhoz. Ebből fél év prémium előfizetés, vagy néhány prémtank és 3 hónap prémfiók kijön.
    Én is a WoT-ból jöttem át, nem is értem, hogy miért nem próbáltam ki hamarabb. Szerintem köröket ver a WoT-ra játékélmény szempontjából.

Egy hónapja kezdtem, még noob vagyok, de már az IS-2-t fejlesztem a med vonallal párhuzamosan. Sokkal gyorsabban lehet haladni a fejlesztéssel, mint a WoT-ban. Alacsony tierben is élvezetes a játék, ebben nem érzem a késztetést, hogy lélektelen grinddel eljussak a top tierig. Farmoláshoz az orosz vonalon a prém Shermant, a német vonalon a KV-1B-t használom. Mondjuk így is kreditgondjaim vannak, mert a BR5-ös prémek legénységi képzése 200k.
    Tegnap kipróbáltam a SB-t, mintha egy új játékkal játszanék. Első körben szétszedtek már az elején, esélyem sem volt. Utána 8 kill, tök büszke voltam magamra egészen addig, amíg fel nem világosítottak, hogy 8-ból 4 bot volt. :D