11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Sziasztok!
    Pár hónapja kezdtem el játszani a WT-vel de erre a fórumra csak nemrég találtam rá! Szinte csak szimulátorral játszok, elvétve van csak realistic vagy arcade. Szerintem valami random generátor itt is van a játék alatt. Teljesen kiszámíthatatlan hogy most meg lesz-e 1 lövésből a kill vagy 4-5 is kell hozzá! Amióta meg változtattak az űrméret alatti lőszerek fizikáján az IS-1 űrméret alattija használhatatlan lett. Persze értem hogy sokat számít hogy hol találod el, de mindenki tudja mi a helyzet hiszen annyira "pofátlan" hogy még mutatja is hogy pépesítetted a legénységet vagy törmeléket csináltál az erőátvitelből vagy a motorból, és mégis van hogy egyáltalán nem befolyásolja 1-1 harckocsi harcképességét. Néha már agyérgörcsöt tudok kapni az ilyenektől, aztán újra kipróbálom a Wot-ot megyek 2 karikát és jövök is vissza!
    A robbanásokhoz amiket többen tapasztalnak, nem lehet hogy páncéltörő robbanó talált el? Mer akkor mindegy hogy hol üt át. Bár hozzátenném hogy a T-34/85-höz csak azt viszek magammal és az se hajlandó mindig robbanni...