Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #19809 Nálam is így kezdődött! :)
Repülőkön nem idegesítem fel magam, ha kidob akkor ez van, én is dobok ki rengeteg embert!
Engem leginkább a damage modell idegesít, valami igen nagy random lehet benne, mert vannak meccsek mikor a legkisebb karcolástól durranok és vannak, amikor már nekem ég a pofám, hogy még nem pukkant el a tankom. ( Előbb A-s pantheremet nembírta oldalról kiszedni egy IS-2-44-es illetve hátulról lőtt egy T-44. Érdekes volt, 2 IS-2 lőszer pattant le az oldalamról, hátulról a T-44 kigyújott, eloltottam, de semmi sérülés nem volt)
A hangok, grafika úgy összeségében minden nagyon hangulatos, bár a fák kidőlésén még van mit csiszolni (kidől és egyből visszaspawnol, de már nincs ott mert simán átmész/lősz rajta, de a gép még oda rendereli le).