37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #19828 Egy váltóban mi a fészkes fene gyulladhat ki? A váltóolaj? Egyáltalán volt olyan megtörtént eset, hogy egy tank a váltóolaj kigyulladásától felrobbant? Számomra elég életszerűtlennek tűnik. Ellenben itt 90%-ban váltóberobbanástól halok meg. (már alig viszek lőszert, az nem robbanhat fel, direkt úgy állok, hogy az üzemanyagtarályra se legyen rálátásuk erre most itt van ez) -
Egy próbát megér :) Sok sikert :) -
jocking #19826 Pár hete ment a sírás az E-Tigrissel kapcsolatban, hogy milyen szar, mindig mehet majd T4-ben a br-je miatt. Na, én a napokban előszedtem a T3 tank presetemet a németeknél. A két legbüfibb tank benne a D-Párduc és a H1-Tigris. Ennek ellenére eddig 10-ből 10 csatában mehettem a királytigrisek meg az 1944-es IS-2-k ellen... Úgyhogy kár sírni az E-TIgris miatt, amikor a H1 is állandóan a T4-ben megy. -
Gyilok91 #19825 Üdv érdekelne, hogy van -e valami kisebb csapat ahova lehetne csatlakozni mert kissé unalmas csak a tankok után menni, semmi stratégia és csapatmunka ? stargate91 néven megtaláltok. -
flashpointer2 #19824 Azt vettem észre mostanában egyre többször van hogy a bomber/rakétás repcsi mögött szállok a fighterrel és direkt megkeres hol a tankom és azt lövi . -
Panlaj #19823 Főleg akkor nem örülünk, ha kifejezetten bosszúból megkeresnek. Kismillió célpont közül csak téged választ ki és szór meg.
Bár, lehet ezt kitüntetésnek is venni, mert másképpen nem tudnak kinyírni. -
Eldarion73 #19822 Ahhoz képest,hogy nem olvasod el,tudod minősíteni.Ez Téged minősít. -
Azért ez a Maus kezd jól szuperálni. Ahogy egyre inkább megyek előre a modul fejlesztéssel, egyre inkább működik. Átlag 6-7 killem van vele meccsenként, mire jön egy nagy repcsi, és ki nem dob. :)
Mondom. Legutóbb 3x saját lőtt ki (M103 és Maus), szerintem az új lőszert tesztelhették, de azért jól kezd működni, bár most jön a hétvége, amikor is retardáltak vannak főleg online ... -
33k csata
hogyan bírta a gyomrod :D
-
kissssss #19819 ahogy elnézem te meg a második helyezett együtt hoztátok le az egész meccset, a többi nem nagyon erőltette meg magát.... bárcsak nekem lennének ilyen meccseim GE wager közben :) -
foxbat88fx #19818 ne is mond....
OFF:
vettem egy full HD zsebkamerát, sokat túrázok ugye, felveszem majd őket videóra
+ mellette persze "oktatás" jelleggel pofázok
ha zeket feltöltöm youtube-ra akkor lehet vele pénzt keresni... egész jól, hátha bejön a dolog :) -
Grat :) Még hogy nem fogod tudni eladni?! :D
Lassan jön a melegebb idő, érzem :D Edzéseken is már csak rövidben szoktam lenni :) -
Megúsztad a mínusz ezüst sast legalább :D -
foxbat88fx #19815 naja :) ez nem wot....
végre eladtam a kurva wot-os account-omat :)
ez egy teljesen más game.... tetszik nagyon
így utólag belegondolva lehet hogy hülyén hangzik 33k wot csata után, de nem tudom elképzelni, hogy a francba nyomhattam ennyit a wot-tal
de a WT-vel nem fogok ennyit az tuti :) én már csak a jó időt várom :) -
Luciferkee #19814 Én ma majdnem úgy lőttem ki egy csapattársat, hogy ráléptem, hogy to battle (mikor már betöltött), van még 1-3 sec közötti idő még tényleg betesz, még gyorsan tankot akartam cseréni, épp kattintottam volna, hogy melyiket, erre betett, kattanással meg lőttem. Szerencsére mellément :D -
Eddigi legdurvább csatám, hoztuk a végén a meccset. Panzer IV/70 1 kill, utána beszorultam, wrecked. Panther 5 kill, aztán kilőttek. Többi Tiger H, életben is maradtam.
-
Ezt megint nem értem, miért csinálják. Én is múltkor betöltök, elindulok, aztán szétrobban a tankom, aztán nézek hogy akkor most ez mi volt... Látom a csapattársam lőtt ki. Teljesen nyugodt voltam. Néhányan összevissza lövöldöznek, nem számít kit talál el, van aki az eget meg a dombokat is lövi(lehet az effekteken élvezkednek vagy nem tudom). Nem semmi... -
Ilyen anomáliákkal már találkoztam én is :D Olyan, mint a noob protect a WoT-ban. Hiába van 2 hp-ja, te lepattansz róla, mellé lősz, kritikust lősz bele, szóval igazából neked nem osztottak lapot a pofozkodásban :D -
Három kiba... meccsen egymás után kezdéskor kilőttek.
Szerk.
A SAJÁTJAIM.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.20. 20:57:37 -
Luciferkee #19809 Nálam is így kezdődött! :)
Repülőkön nem idegesítem fel magam, ha kidob akkor ez van, én is dobok ki rengeteg embert!
Engem leginkább a damage modell idegesít, valami igen nagy random lehet benne, mert vannak meccsek mikor a legkisebb karcolástól durranok és vannak, amikor már nekem ég a pofám, hogy még nem pukkant el a tankom. ( Előbb A-s pantheremet nembírta oldalról kiszedni egy IS-2-44-es illetve hátulról lőtt egy T-44. Érdekes volt, 2 IS-2 lőszer pattant le az oldalamról, hátulról a T-44 kigyújott, eloltottam, de semmi sérülés nem volt)
A hangok, grafika úgy összeségében minden nagyon hangulatos, bár a fák kidőlésén még van mit csiszolni (kidől és egyből visszaspawnol, de már nincs ott mert simán átmész/lősz rajta, de a gép még oda rendereli le). -
Na, oneshotolta a Mausomat egy saját PZIV ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.20. 20:29:09 -
Már most is volt, hogy kiszedtek rakétákkal vagy bombákkal, de akkor is tetszik :) Valahogy nem húz fel annyira, mint a WoT-ban az arty 1 lövések.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.20. 20:28:29 -
repülőknek idő múlva kurvára nem fogsz örülni -
Azt hittem, már visszavonultál a tankozástól :D Egyébként rám jött valami, hogy próbáljam ki a War Thunder-t... és hát teljesen beszippantott :D Végre nem fűnyíró motorhangok, iszonyat jó ágyúhangok, meg közben dübörögnek a tüzérségi ütegek, repülök is bombáznak... Eszement jó feelingje van így alle zusammen :D -
Luciferkee #19804 Megölhetetlen ferdi:
-
foxbat88fx #19803 nyertem 200 aranyat... több is lehetett volna ha nem vagyok balfasz :D
amcsikkal jó.... kell 1 tier 3 ugye... betettem chaffee-t mert annak low a battle rating-je
mellette ott van a kurva gyors Locust.... csatát locust-al kezdtem, gyorsan cap és akkor általában csak defelni kell :) -
Luciferkee #19802 Jaa értem. Azthittem, hogy úgy működik, hogy vagy X játék vagy X idő (aktiválástól számítva). Köszi.
Így viszont elég Fail, elég pénzlehúzás szaga van, -
flashpointer2 #19801 Oda van írva meddig jók a boosterek, 1-2 nap és lejár (eltűnik) ha nem használod fel őket. -
Luciferkee #19800 ??? nem kapcsoltam be őket. -
twinr #19799 lejártak? -
Luciferkee #19798 Volt egy halom (legalább 5 féle) boosterem, mind eltűntek. Nem aktiváltam őket, nem adtam el, semmit nem csináltam velük. Merre lettek? -
vajakos21 #19797 Akkor várok ger usa ra -
Mondjuk ha sima tigrissel játszanék E2 ellen ez sem lenne megoldás:)
-
Ninju #19795 Event sajna nem jó. Random csata kell. :( -
vajakos21 #19794 Én is egy jó af eventre várok.Midway , Sicily ilyesmi.( bár Midway alacsony tieres ehhez asszem) A mixed lutri . -
gstup #19793 M6a1.Csak ennyit mondok.7 győztes csatáig mentem vele.Ha lesz végerem megint avval fogok menni. -
Jaaaah... Így már világos :D Egész ötletesnek tűnik, de nyerni ebben is nehéz, főleg ha senki sem megy foglalni :/ Kell hozzá egy rakat szerencse is, hogy ki tudd ezeket használni maximálisan :D -
twi452 #19791 a 13. és a 25. napon kapsz ilyen "huge" ládát amiben vagy 1m silver vagy 100 gold vagy ez a gold wager van
én múltkor lerendeztem gyorsan 3 vesztes csatával 0 sassal..:D
a mostani wagert még nem mertem beaktiválni xD -
Droughert #19790 Mindegy mit írsz, mindig ezt csinálja, jön, okoskodik, kioktat, személyeskedik, majd eltűnik egy időre, az ilyen Dantes általl feltett jogos kérdésekre nem kapsz választ. Ezt csinálja más topickokban is, valahonnan egyszerűen törlik a hozzászólását, vagy max kiröhögik. Többször kértem őt szépen, hogy mi lenne ha nem fikázná a másik játékot, vannak olyanok akiknek mindkettő tetszik, ezt mindenki meg tudta érteni, neki ez sajnos nem megy a mai napig. Mivel itt házigazda nincs, így akinél kivágja a biztosítékot, max. jelenti őt a omodiknak, ők már amúgy is ismerik őt, tudják kezelni a dolgot. -
Ninju #19789 Nem írták azt, h nem gyújt fel! Valamit félreolvastál. Az esélyt csökkentették csak, de azt nagyon. Azóta ismét növeltek rajta, de még így is sokkal kevesebb, mint előtte.