War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Délelőtt még be tudtam lépni,nem volt semmi gond.Most indítás után egy ilyen ablakot kapok.Járt már így valaki?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Most vizsgálják a dolgot, ezért ha találkoztok még ilyen fura átütéssel, akkor jelezzétek nekik, talán összekapják magukat és megoldják a problémát.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ha a 15444. hsz-ben lévő bármely lövedékhez berajzolsz a függőleges vonaltól a lövedék felé mondjuk 10°-al eltérő egyenest (ami az erősen döntött páncélt szimbolizálja) akkor még mindig azt fogod látni, hogy a lövedék tulajdonképpen az oldalával találná el. Ezen a cap se segít. Tehát lepattanna.
Nemrég kaptam egy 1958-as amerikai ballisztikai tesztet. Még a 120 és 155 mm-es lövedékek is csak 70°-os (függőlegestől) páncélzat ellen lettek tesztelve, ennél jobban döntött ellen nem is tesztelték őket. És ebből is csak 2"-et ütött át 2200 fps-el.
A játékból kiragadott példa (IS-2 30 mm-es tetőlemeze vs 8,8 cm PzGr39) kizárólag akkor lehetett volna reális, ha a Tiger II magasabb pozicióból tüzel mint amilyenen az IS-2 van és így a lövedék beesési szöge legalább 20°.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.12. 12:39:47

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.12. 11:17:40
Ez előtti patch nekem tetszett. AB-ben T1-T3 elejéig egészen jó volt, de ez most egy nagy nulla. Dupla nulla.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha arra gondolsz, hogy mennyi tank kell még ahhoz, hogy a következő szintet elkezdhesd, akkor azt a tech tree bal oldalán látod.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
szívrohamot kapott az egész legénység a zajtól amit keltett a lövedék 😄
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon ilyen kis szögben mennyire életszerű, hogy átüti a páncélzatot.
Akárhogyan nézem, annak józan paraszti ész szerint egyszerűen le kellett volna csúsznia.
Érted, hogy mi a problémám?
A patch óta folyamatosan tapasztalom ezeket a fura haláleseteket (átlövik szemből a tank/torony oldalát, stb.).
Ezt annak tudom be, hogy azóta van killcam és igencsak bökik a csőröm az ilyen esetek.
Lehet, hogy eddig is volt ilyen, de nem volt róla azonnal bizonyíték, mert a tököm se nézegette vissza a visszajátszásokat.
Ezt is csak azért, mert rohadt kíváncsi voltam, hogy jól láttam-e a killcamen ezt a becsapódást.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.11. 19:06:29
Nézd az első képen a periszkóp mellett a fekete pöttyöt. Mondjuk pont oda esik az árnyék, de bekarikázom, ha nem egyértelmű. 😊
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.11. 18:53:55
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.11. 18:50:29
Karelian IS-2-vel mentem TigerII kilőtt szemből, de a torony tetején!!!
Hogy a bánatba nem csúszott le ez a lövés?
Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tiger_1
Tiger_2
Epic USSR Win
Ha zavar a jelzês miêrt nem Sb zel?
Engem nem különösebben "zavart" az orosz túlerő, sokkal inkább a fent említett probléma.
Ezért is szoktam inkább át arcade csatákra, nincs kedvem 5-10 perceket várni rb csatákra ezekért...😞
rb úgy lenne az igazi, ha elvennék a name tageket a képernyúről és csak a térképen jelezné a tankokat.
Azt a pár sb csatát amit tigrissel játszottam ott valahogy egészen másképp muzsikált és nem az volt, hogy ki sem tudok mozdulni a spawnról mert már kempelik, meg le szeretnék adni egy lövést, de amint lövőpozícióba kerül az első kósza t34-es szanaszét szedi a tankot a pálya másik feléből úgy, hogy tök mind1 merre hogy állok...
Folyamatosan ez volt, karelia,jungle--kuban még úgy ahogy, de ott is vagy kemp fesztivál, vagy mehettél lutriba...
Persze minden csatára min 5 percet várni kellett.
Ráadásul csak 1 tankot lehet bevinni..
Még a fejlődést is lassítja...
Vagy csináltak a tankal is vmit?
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.11. 16:36:18
Pz3 vagy Pz4-ek jó példák erre.
Gyakorlatilag placeholder szinten vannak már benne.(kb már a pz3 l verziónál eléred a maximumot amit a tank nyújthat neked, de még azért 2 ugyan ilyen tankon küzd át magad magaasabb br-el, hogy elérd a ténylegesen új tankot)
Tigris 2-k szintén ilyenek vagy a párducok.
Ott is a D változat után az összes kb ugyan az csak azért vannak benne, hogy még többet kellejn szenvedni egy párduc 2-ért.
Bár arról azért lehetne vitázni, hogy egy Tigris 2 105 vagy Párduc 2 mennyire is különb a wot-os sémáktól.
Meg hát ugye a szovjet oldalon lévő post-war dolgok összeeresztése a német tankokkal kb azzal ér fel, mintha prototípus és papír tankokkal játszana az ember.
Lehet hogy ezek éppenséggel léteztek is, na de a többség a háborúban részt sem vett.
Ez a koncepció itt bukik meg nálam, ha történelmileg hiteles ellenfelekről szólna a dolog akkor adna plusszt ez, de így kb a német ág egy nagy placeholder gyűjtemény annak a pár kifejlett típzusnak amit mindenki ismer a háborús legendáriumból..