11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Nagyon remélem a japán tankok lesznek a következők, kicsit unfair ez, hogy német vs szovjet/amcsi felállás van, sokkal hangulatosabb lenne ha legalább alacsony szinten benne lennének a japók és axis vs allies eventek lennének.

Azt is megcsinálhatnák, hogy pl ilyen eventekre lehetne kevert német/japán vs szovjet/usa felállásba menni:)

Mondjuk érdekes lesz a japán ág, mert akkor aztán tényleg el kell szállni prototípus és papír tankokkal.

Tigris II 105-öt meg igazán lecserélhetnék az E-75-re.
    Ha már fake tank foglal helyet a vonal végén, legalább legyen vmi egyedisége meg esélye t5-ös gépek ellen.

Egyébként régen olvastam vmi pletykát a löwe bekerüléséről, kinti fórumon olyan dolgokat is olvastam, hogy az E széria ötletét sem vetették el, de nem tudom mennyire valós, mert vmi orosz q&a-ra hivatkozott, úgy emlékszem.

Ma megint mentem párat, immár a Tigris 2 H-ba..borzasztó javító csomag nélkül és egy örökkévalóság csak a rohadt javító megszerzése:D
    Akkor még ugyan ennyi a felesleges láncok meg egyebek és csak utánna lehet a tűzoltónak is nekifutni.

A Tank végre nyújt egy megbízható védelmet szemből, sokkal jobb ezzel játszani mint a szivató Tigris 2 P-vel.