37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hát én még csak a 3. nap jelentkeztem be, szóval ilyen booster-t adott eddig. -
flashpointer2 #19787 Igen azokra, nekem már másodjára dobta a 10 win csata aranyért verziót, az előzőből 600 jött össze. -
Oks, kösz :) -
Ez most nem jött át :D Csata végi összesítőben pedig kiírja, hogy "x" aranysasért(szóval prémium számlával) ennyivel több "y" és "z" járt volna. Te most azokra a ládákra gondolsz, amit 13 napig ad, ha bejelentkezel?
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.20. 10:51:05 -
Nemeten alacsonyabb tierben StugA, kesobb Panzer IVF2 szerintem. -
flashpointer2 #19783 aranyat->prémiumot dob a láda nem kell hozzá semmi :)
-
Melyik tankokkal lehet jól farmolni? Szegény vagyok, szóval prémiumra nincs pénzem :D -
Dagohun74 #19781
-
lammaer #19780 +1, nem akartam írni ezügyben, mert lementem volna a szintjére (ki kéne már váltania a gyógyszereit azt rendesen szedni). -
"Maus a valóságban alig bírt mozogni vízszintes terepen,betonon"
"A jármű manőverezőképessége és könnyű irányíthatósága - nyilván a benzin-villamos üzemből adódóan - magukat a tervezőket is meglepte. Döbbenetes tömege mellett is képes volt helyben megfordulni."
Innen az idézet. Persze nyilván nem egy párduc harckocsi szinten mozgó jármű volt. Egyébként meg hülyeség elvárni egy számítógépes tömeg játéktól, hogy 100%-os realitást nyújtson. -
McLarenpowa #19778 valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy tier5-be játsz mausok ellen? Menjél Tier 2-3-4-be és csomó élvezetes csatát lehet menni létező tankokkal... -
Tegnap Tier 3-as meccsre bejott egy Pershing az ellenfelhez, valoszinuleg a jobbik loszerrel. Csak rohamozott es lott kozelharcban (Poland palya). A felenel szalltam ki, akkor tartott 15 killnel. Lassan ott tartok, hogy az IS2-vel egy szinten kezeljem veszelyessegben. -
Szpecnyaz #19776 Mivel a motor megfogja a lövést, nem pukkan. A tornyot kell lőni hátulról. -
Nagyon remélem a japán tankok lesznek a következők, kicsit unfair ez, hogy német vs szovjet/amcsi felállás van, sokkal hangulatosabb lenne ha legalább alacsony szinten benne lennének a japók és axis vs allies eventek lennének.
Azt is megcsinálhatnák, hogy pl ilyen eventekre lehetne kevert német/japán vs szovjet/usa felállásba menni:)
Mondjuk érdekes lesz a japán ág, mert akkor aztán tényleg el kell szállni prototípus és papír tankokkal.
Tigris II 105-öt meg igazán lecserélhetnék az E-75-re.
Ha már fake tank foglal helyet a vonal végén, legalább legyen vmi egyedisége meg esélye t5-ös gépek ellen.
Egyébként régen olvastam vmi pletykát a löwe bekerüléséről, kinti fórumon olyan dolgokat is olvastam, hogy az E széria ötletét sem vetették el, de nem tudom mennyire valós, mert vmi orosz q&a-ra hivatkozott, úgy emlékszem.
Ma megint mentem párat, immár a Tigris 2 H-ba..borzasztó javító csomag nélkül és egy örökkévalóság csak a rohadt javító megszerzése:D
Akkor még ugyan ennyi a felesleges láncok meg egyebek és csak utánna lehet a tűzoltónak is nekifutni.
A Tank végre nyújt egy megbízható védelmet szemből, sokkal jobb ezzel játszani mint a szivató Tigris 2 P-vel. -
Aranyosak ezek az amcsi vackok, hogy hátulról kilőhetetlenek.
3X küldtem bele most is a motorterébe a 8.8cm-es gránátom a pershingbe, semmi megsem hatotta csak kizöldelt minden a repeszeim hatására, sebaj hátrafordított a tornyát és addig lőtte az ágyúm, míg az ki nem purcant, mondjuk az sem hatotta meg mikor toronyba küldtem a 8.8 cm-es szeretet csomagot, ott mindenki zöld,ammo zöld...de semmi..
-
Akkor mi nem ugyanazzal a játékkal játszunk, de ha véletlenül igen és orosszal T5-ben nem tudsz nyerni, akkor nagy a baj :D -
Malarki #19772 Arcade-ban könnyebben robban minden. -
Luciferkee #19771 Az oké, hogy pukkanom kellene, (egyébként szemből jött) itt a legnagyobb gond az, hogy zöld modulok egyből robbannak, az általam feketére lőtt (nem APCR lövedékkel) modulok (fuel tank, ammo rack, engine) nem robbannak.
A kedvencem még ez a kép is:
Legutolsó patch notes-ben írták, hogy APCR lőszer nem gyújt fel semmit (ez igaz is, tapasztaltam, azóta nem is használom) erre:
Arra tudok még gondoloni, hogy a ping miatt lehet valami ami bezavar a netcode-ba, és én úgy látom, hogy csak "bezöldült, 1-2 repesz jutott be" holott lehet, hogy a "valóságban" teljesen máshol talált el, teljesen már értékekkel.
-
gstup #19770 Azért ha egy is-2-es oldalba kap a 25 kg-os lőszerével,azért ne csodálkozzunk. :) Ha egy apcr lövedéknél csinál ilyet akkor megértelek. -
Luciferkee #19769 Mai első és utolsó köröm:
Bezöldült ammo, egyből felrobbantam, kezdőn, gg. Tegnap tettem fel képeket, hogy a zöld ammo szinte sosem robban be, hát jah érdekes játék:
-
Malarki #19768 "Ezt a játékot simán lehetne hívni WOT2-nek"
Eddig olvastam, de gondolom a többi is ugyan ekkora baromság... -
Malarki #19767 A PzII az reserve járgány, ezért tudod többször bevinni.
Ja és igen, aranyért tudsz venni ilyen lehetőséget, hogy még egyszer mehetsz be vele. Erről elfelejtkeztem. -
gstup #19766 " noob német játékosokat".Ezen jót nevettem.
-
Azt hittem, az orosz vasnál nincsen jobb ebben a játékban :) Kis szinten legalábbis a t34 elég brutál :/ -
Köszi :) -
Eldarion73 #19763 Ezt a játékot simán lehetne hívni WOT2-nek...itt is ugyan az a stratégia..kiszolgáljuk az euróval fizető noob német játékosokat...Rank 5-ben semmi más nincs csak Maus...mindig az nyer akinek több német mese tankja van....realitás=NULLA...a Maus a valóságban alig bírt mozogni vízszintes terepen,betonon...itt rohangálnak a hegyoldalakon sárban és semmi nem használ ellenük....
Remélem a "REALITÁS" kedvéért azért hamarosan betesznek létező tankokat is pl...IS-7...különben lehúzhatják a budin az újabb szar ruszki mese tankos förmedvényüket... -
DantesHUN #19762 Retardált? Miért kell így beszélni? És mielött rákezdenél vagy fél éve fent sincs a gépemen a wot, annyira vagyok elfogult. De az állandó mocskolódásodtól a hányiger kerülget. Fogd fel: ezek csak játékok, és attó hogy valaki játszik valamivel még nem retardált. Fel lehet ezt fogni? Vagy túl bonyolult? -
Ez nem teljesen igaz. A legelső panzer-t 3x tudod vinni csatába. Meg láttam képen is, hogy volt akinek a pz IV F2-höz 2 legénység volt. -
vajakos21 #19760 Van hozzá goldért vehető valami amivel kétszer mehetsz.A talisman mellett találod. -
Malarki #19759 Sehogy, 1 tankot csak egyszer tudsz csatába vinni. -
Ami igaz, az igaz, tényleg elég jók :) Azt még meg szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet több legénységet adni 1 tankhoz, hogy többször mehessek vissza vele a csatába? -
Malarki #19757 Azt átütést látom hogy megvan, de ezek a kiskaliberű lövedékek tudnak komolyabb kárt tenni nagyobb tanokban? Oké hogy a kis T1-e gépeket még ki lehet szedni, de nem hinném hogy a T3-T4 gépek nagyon meghatódnának tőlük.
Plusz én a légvédelmiekkel mindig hátul maradok, messze a fronttól, inkább a repülőkre koncentrálok. -
Malarki #19756 Hát de jó, megint kihúztam azt a b*zi aranysasos wagert... -
Ninju #19755 Én egyszer eljutottam vagy 6-ig. Az a titka, hogy RB-t vagy SB-t kell menni, mert ott csak 5 kill kell. -
Szerintem sincs semmi gond azzal,hogy repülők is vannak benn a tankokkal együtt,így végre egy egész sor manővert lehet megcsinálni,meg kicsit lassítani az ellenfél rohamain is.Az egyik volt klántag barátom is múltkor azon sírt hogy mi a brantnak vannak benn a repülők a tankokkal együtt,mert ő csak tankozni akar,neki ne jöjjenek bombázók meg társaik amit több tonna plusz súllyal áldják meg az égből .Nehezen lehetett vele megértetni,hogy eddig azon ment a rívás,hogy mikor rakják már össze a repcsiket meg a tankokat és hogy milyen fasza lesz.Erre most meg már átoknak tartják az egészet,pedig szerintem rohadtul nem az. Illetve a másik,hogy ugye sokan szidták és szidják is a WoT-ot,hogy mennyire életszerűtlen,szinte már-már bölcsődés szinten van,semmi beújítás,csak futószalagon érkeznek a megannyi soha el nem készült,papíron is csak halványan létező harckocsik.Most íme itt van egy olyan játék,ahol valamennyire,bár még nem elég közel lemodellezi egy valódi gép a gép elleni küzdelmet,mint például ez a modul sebzéses rendszer,ami véleményem szerint nagyjából megfelel a valóságnak is , és itt a játékon belül is megvan ugyanennek az esélye,bár azért még mindig látni sokszor abszurd anomáliákat,amelyre sose leljük meg a választ.
Mindegy is,a lényeg,hogy mindenkinek más az ízlésvilága ne emiatt kapjunk már össze emberek. Nekem 3 év WoT elég is volt,otthagytam a gúzs büdös p*csába.A WT pedig pont elhozta nekem azt,amit nagyjából szerettem volna,hogy végre kicsit valósághűbben űzzem a gépek harcát,ne pedig életerő pontokra vadásszak a semmirevaló jutalomért,amit kap az ember utána :) -
bgabor #19753 Nem tudom az Arcade nevű gyerekműsorban hogyan megy, de Realisticben pontrendszer van, és annak hála csak a csata legvégén jönnek be a bombázók (lévén hogy rengeteg pontba kerülnek, a csata elején semmilyen repülőre nincs elég pont, nem véletlenül) Én ott kábé kétcsatánként látok valami nagyobb vasat a levegőben, azt is mint mondtam, a végjátéknál. Realisticben P-47en bombacélzó sincsen, próbáljál meg azzal kibombázni valamit, hajára kenheti az ember a sok nagy bombáját.
Simulatorban és eventben pedig eleve nincsenek markerek a földi célokon, észrevenni is atomnehéz a célpontokat, nemhogy még eltalálni.
De monduk Simulator módban eleve 100-ból 95 ember nem is tud repülőt repülni, mert nincs meg hozzá a felszerelése, azt joystick nélkül nemigen lehet repülni (a mousejoy egy vicc). Ezek miatt Simulator módban alig van bent repülő.
Nem értem hogy a repülők miatt siránkozók, mint retardált Lokker kolléga, miért nem játszanak akkor Simulator módban.
Röviden :aki a repülők miatt nyivákol, az egyszerűen nem tudja mit beszél. Nem repüli a repülőket, vagy nem próbálta még a
Realistic /Simulator játékmódokat. Mindkettő nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 15:47:37 -
bgabor #19752 Érdekes nekem be szokott jönni a teljes gáz előre. Ilyeneken hogy P-47 még bombacélzó sincsen, azzal eleve mellédob valamennyire a bombázgató. A teljes gőzzel előre megindulás igenis be szokott jönni, próbálkozzál jobban.
WoT-ból egyik legélénkebb emlékem, amikor az ellenség bázisáról lövöldözik ránk az arty, én beállok egy kétemeletes ház tövébe az ellenséges bázistól távolabbi oldalán, majd kiszed az arty.
Nem baj ha nem tetszik a War Thunder, csak ne beszélj ilyenkor baromságokat, hanem húzzál vissza a WoT topikba a többi retardált közé. -
kissssss #19751 tökmindegy hogy tank vezetéskor mit csinál az ember, elbújhatsz a legsűrűbb erdő közepére akkor is kiszednek 250kg és e fölötti bombákkal szó nélkül(tapasztalatból mondom), az egyetlen esély az ha sikerül elérni a várost polandon vagy eastern europe pályán itt már a pilóták is kétszer meggondolják hogy hova dobják le a szeretet csomagjukat mert ha mellé megy vagy fenn akad egy épületben mehetnek vissza üres kézzel a reptére újratölteni.
ezért is rühelem az ilyen b***ot nagy nyitott pályákat mint a mozdok meg kuban, egy profi pilótának nem okoz semmilyen problémát ezeken a pályákon széjjelbombázni az ellent legfőképpen ha egy p47-ben ül. -
Lokker #19750 Már ott visítottam a nevetéstől mikor olvastam hogy teljes gázzal megindulok. Ott viszont kiégtem mikor az arty lövedéke teljesen függőlegesen érkezik. Kár hogy nem elég nagyok WoT-ban a pályák ahhoz hogy függőlegesen érkezzen az arty lövedéke. Itt meg azon kívül ha a robbanás nem öl meg akkor valami apró repeszdarab a leglehetetlenebb helyen bepattog a motortérbe és kigyújt. Többiek meg leírták mi a helyzet nagyobb tankoknál vagy ha a frontvonalon harcolsz. -
gstup #19749 Meg Do,Ju-87,ju-88,p-47 stb... :) Ezek mind le tudnak dobni egyszerre akár 500-1000 kg-ot. :)