War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem meg pont,hogy ezek a tankok zavarnak. Részemről ez semmiféle előnyt nem jelent. Sőt... De kinek mi .. Pangás van német járművekből? Hol ?

DasIsFuck
Azok a "95%-ban sosem volt tankok" jelentik a wot-nak azt a tartalom előnyt amit igen erősen élvez és fog is élvezni egy wt-vel szembe.
Német oldalon már most pangás van a járművekből.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Az sem rossz 😄
Nekem meg az, amikor sokszor tüzel Rám, de nem tűnik fel Neki,hogy már az 1. lövedéke sem tört át, de csak folytatja.. 😄

Sherman0070
Nekem az a kedvencem amikor hátulról jön mozgás közben lő rám csak pattog én ráfordulok lövök egyet és vége 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Szerintem a wot az úgy *** ahogy van szerintem.. 😄 Árkád majomkodás, 95%-ban sosemvolt tankokkal és az általad is emlegetett "optimalizáltságával" ... Nekem felejtős az.. 😊 Persze,hogy fogják javítani ebben a hibákat, ez a jó gazsiékba. Nem mondtam,hogy Nekem nem tetszik a városos map. Csupán még sokat kell csiszolniuk rajta. Ami még idegesítő, az amikor sokan "wotosan" tolják ezt is. Értsd odajön mellém és kering mint valami dögkeselyű, közben tüzel .. Meg lökdösni akar és tüzel közben.. A légvédelmi járműveket meg örömmel borítják fel. Volt hogy 3 ruszki tank borította fel az SdKfz 6/2-met, majd lövöldözött belém. Annyira szánalmasak az ilyenek 😄

Az új 1.43-ról nem tudok nyilatkozni bővebben, még csak egyet mentem az új Poland pályán, de nem volt semmi probléma, leszámítva a korábban említett házak közti fps esést. Patch előtt sosem omlott össze nálam.
Igen, szerintem is a klasszikus wotosok szoktak kezdőpontról horizontra lődözni, ott ez a divat csak ott sebeznek is vele, itt meg semmit nem ér, de ezt nem fogják fel és persze anyáznak, hogy "szar a játék"... A hp kérdése ugyanez, átjön a wotból, a 2000 hp-s tankok világából Vérpistike, itt meg 1 lövésből kiszedik néhányszor, a negyedik ilyen után "szar a játék"... Ahogy a mondás tartja: nem minden Wotosból lesz Ground Forces isten, de minden Ground Forces játékos isten Wotozó fél kézzel, csukott szemmel is...😄
Sherman0070
Engem mostanában csak az zavar hogy mintig Fatal Errorozik a játék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A játék még mindig béta. Én nagyon örülök, hogy végre van városi pálya, rombolható környezettel. A wot 8 magos procival 20 FPS-el "hasít" havernál, konkrétan nem tud vele játszani így és az sokéves, "kiforrott", nem béta játék... Szerintem majd javítanak úgyis rajta, hiszen elég sűrűn frissítgetik a játékot. Több év wot után az itteni "problémákat" szinte észre sem veszem, annyival jobb az egész...
Sherman0070
Egyáltalán arcade battles-sem kellene tankokhoz mert aki nem bír 1 centivel felé célozni az inkább húzzon vissza WoT-ozni. Ugyan ez repülőknél. Még az elején oké hogy csak Árkádban tolja a kezdő de utána automatikusan csak realisticban és simben mehetne hogy megtanuljon kör nélkül is célozni.

Ozzyehh
Amúgy másnak is droppolgat az fps néhány helyen? nekem van hogy beesik 30 alá vagy 20 alá :/ ami eddig nem volt jellemző

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Az új MarderIII fejlesztését kissé nehezíti,hogy pl simulatorban 5 vs 5 re rakott be minket Mozdokon.. Ellenem kapásból 2db JS-2, 2db T34/85, 1db Kv85 . Sikerült kilönöm az egyik T34est, de a JS-2 vel már nem bírtam.. Kissé unfair.. Társaim elhullottak 2 percen belül nagyjából.. Nem értem miért mindenki a "zöldhelyre lövök mert akkor kiszedem 2000méterröl" *** Árkád módban megy.. Simulator meg kong az ürességtől.. Hja a legelső csatáját a tanknak kapásból úgy kezdtem ,hogy felborított az egyik társam a kezdőnél induláskor direkt.. Majd valamit odaröfögött oroszul "XD" vel a végén.. Jó lenne ha az ilyeneket is büntetnék mint a teamkilleket szokták.. Az annyira emlegetett bunkerbe meg annak tetejére születés bug javitása nos nemsikerült.. A szemem láttára született fel oda 2 társam is egyik csatában, majd onnan lebucskázva toronnyal lefele ért földet.. A Poland mapon meg a házak között szépen esik az fps lefelé.. Ezt mások is irogatták ott csata közben chaten..

Jó ez a páncélvizsgáló eszköz, főleg hogy olyan tankokat is meg lehet nézni vele, amik nincsenek kifejlesztve. Meg is néztem vele az is4m-et, nos, nem csoda hogy nem sok mindent tudok vele kezdeni. Ez az a tank, aminek tényleg semmi keresnivalója tier 4 csatában...

Miért, szerinted az említett problémák nem léteznek?
Sherman0070
Arra nincs valami ötleteket hogy mostanában tankos mapokon miért kapok kb. mindig fatal errort?

Ha valami alapján nem szabad ítélkezni, akkor azok az itteni hozzászólások.

Trucker39
Erről tud valaki valamit? Működik, nem működik, mire való lenne, stb.

Nem szúrták el, eddig is ilyen volt, csak most van killcam és abból látod az érdekességeket. Amúgy jobb lett határozottan a játék, de alapvető, baromi gyorsan javítható hülyeségek vannak benne, mert nem foglalkoznak vele. El lehet játszogatni vele, de akkora sikere mint a wot-nak soha nem lesz amíg így állnak a dolgokhoz. Open beta startkor kellett volna abból a 100k online playerből minél többet megnyerni maguknak, most már baromi nehéz lesz vissza csábítani a játékosokat, akik korábban már csalódtak benne.
Nem túl valószínű, ilyen esetben átreped a páncélzat. Olyan is van hogy átüti a lövedék de csak éppenhogy és be is szorul a lövedék a saját maga ütötte lyukba. Ezeket átlanásosságban úgy hívják, hogy részleges átütés. De ezek is harcképtelenné tehetik a páncélost.

A hsz-ek alapján még mindig nem érdemes elővenni a játékot. A balance, a pályák kialakítása, modulsérülés, átütési értékek után sikerült elszarni az átütési mechanikát is?
Sherman0070
Ja. Amúgy olyan a valóságban volt hogy épphogy nem ütötte át a tankot a lövedék? Pl. hogy majdnem kilehetett lyukasztani olyan vékony volt már ott a páncél?

Akkor tényleg érdekes, valami tényleg nem stimmel az átütések számításával... 😊

Sherman0070
Van ez az armor mutató cucc a garázsban. Na amikor kilőttek megnéztem x-rayben hogy ütött át, garázsban ugyanolyan szögben odavittem az egeret és 220mm-et írt.

207mm a fejlesztett lőszerrel 10m-en, 50m-en kb. 200 körül, szóval az még reális is lehet.
Honnan jött a 220mm?
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.11. 12:24:05

Sherman0070
Nekem eddig csak lehetetlen szögbeni halálom volt. Tigris II (H)-val úgy bedöntöm a tornyom mint az állat (180mm alapból) erre IS-2 50-100 méterről átüti a 220mm-es döntött toronypáncélom. Az IS-2 átütése mennyi 50méteren?

Nekem is volt már kétszer ilyen..
Egy meccsen mindkétszer igy szednek ki.

A lánckeréknél be és az egész legénység kaputt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

<#eljen>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

pontosan! a foglalós bullshit--> Kuka
Sherman0070
Hát igen. A WoT-ról átjött sok értelmi fogyatékos itt is megtalálható. Amúgy azt sosem fogom megérteni hogy lehet csak úgy játszani hogy bambulva nézed a monitort azt ha kilőnek össze-vissza noobozol,hackerezel.

Ami még negatív,hogy olyan buta emberek játszanak. 6 vs 6 meccs.Nálunk két kretén mit hoz be elsőnek.Spaa-t természetesen.Majd meghal és utána behoz egy tigrist.Amikor már jönnének a gépek.Hát gratulálok.

Előbb mentem RB-ben egy Mozdok mapon, nem bázis foglalós volt, komolyan mondom hatalmas élmény, mindkét oldal részéről ment a zadok kapok, voltak bomberek/vadászok, de ebben a formában nem zavaróak, mert egyszerre nincs annyi a levegőben. Élvezetes csaták mennek ha nem kell foglalni. A foglalós baromságot azonnal kivenném, amíg nem találnak ki valamit helyette. Lengyel map német részről borítékolható bukás, ha egy orosz med berushol és elfoglalja a pontot. Már azon gondolkodom, hogy csinálok egy videót róla, olyan látványos és élvezetes.
nemtudok SIM-ben repülni.....
akkor próbáld meg szimulátorban. ha nem rontod el akkor elég sokáig elhúzódnak a meccsek
elegem van4 szétbasz az ideg a mocskos területfogalós egy perc alatt eltickelős nyomorék játéktípusból!

BASZKI NEM LEHET JÁTSZANI???? MI A PÖCSÖM A GAIJIN LOGIKÁJA???? 1-2 PERCES MECCSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÁTSZANI AKARUNK!!!!!! legalább 10-15 PERCET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egyhuzamban
ezt az oroszoknak --> a világ első önjáró lézerállomásal, a 1K11 Stilet

yepp....épp most lőttem meg faszán egy IS2-t Porsche Tigrissel....fekete Commander......ő rámfordult eltalálta a bal 3-as kereket bejött a lüveg és szarrábaszott mindenkit,lőszert,legénységet,motort....mindent.....

mondjuk ezen a Kill cam-en én mindig azt látom,hogy mindenki sérül 😛
😊 Még mindig csak az új térképek "kedveznek" a német tankoknak.Másik:orosz lövedékek mindent szétszednek.Én driver hatchen belövök.Jó sérül a legénység,hú de jó.Sok piros,de a rohadék él és virul tovább.Ha én kapok egy lövedéket minden hullik és robbanok egyből. 😊
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.11. 09:47:41

Trucker39
Észre kellene már vennie a fejlesztőknek, hogy ezt a bázis foglalóst részt vegyék már ki ebből a játékból, mert gyakorlatilag játszhatatlan így. Most vesztettünk emiatt Poland csatát. Az oroszok berohantak és mire odaértünk vége lett a csatának.

Kárpátok,elfoglaltuk az objectet 1:18 másodperces meccs.................miért nem mennek már az anyjukba? mi a fene értelme van így 2játszani" ????? ez nem játék b+ Gaijin
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.10.11. 09:41:28
nektek is eltűnnek randomra a repülők az égről? olyan fos lett szerintem a láthatósági rendszer.......
Trucker39
Egész jól rendbe rakták a Replay részét a játéknak.

Magyarítás https://www.dropbox.com/sh/qsag2jr6g2y13wo/AAAT6XAXox9vfC_ezUsK1Gewa

de nézz körül itt is: http://warthunder.hu/ mindig van valami hasznos infó 😊
LeWyTy
Magyar nyelvet honnan szedem össze? Vagy vak vagyok és alapból benne van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Igen, erre gondoltam. 😊

Trucker39

Észrevettem még egy dolgot, amit eddig nem olvastam sehol.
Az irányítás beállításaiban a tank controls fülön belül van egy olyan sor, hogy show module status vagy valami ilyesmi. 😊
Ha megnyomom a hozzárendelt gombot, akkor csata közben is úgy mutatja a tankot, mint a hangárban x-ray módban.

épp most lett classic eset,hogy van 2 bázisunk.....nekünk 90% tickett oroszoknak 80% /kb/ kilőtték a tankomat...mondom oké jövök repcsi...bejövök repcsivel erre mire a célterület felé értem BAING vége a meccsnek....lepörgött az oroszok ticketje az 1 bázisukkal....MIVAN???!!!
Sherman0070
Ez a ticketes cucc akkora fun. 😄 Flakpanzerrel bejövök mert másra nincs ticketem. T-54et agyon undamagelem a 20mm-es ágyúmmal azt mán lett 1000 ticketem 😄

Én ezt a ticketes dolgot úgy oldanám meg, hogy az idő elteltével egyre gyorsabban fogyna.
Az elején alig, aztán egyre gyorsabban. Hogy mennyi időként növekedne nemtudom, de a jelenlegi fogyást ugy 5-10 perc közöttire tenném, utána gyorsabban. Esetleg még a playerek számát is bele lehetne vinni a számításba.
mondjuk a második képen lévő banda ellen a való életben se sok esélye lett volna semminek

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time