11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trabant93
    Szerintem sincs semmi gond azzal,hogy repülők is vannak benn a tankokkal együtt,így végre egy egész sor manővert lehet megcsinálni,meg kicsit lassítani az ellenfél rohamain is.Az egyik volt klántag barátom is múltkor azon sírt hogy mi a brantnak vannak benn a repülők a tankokkal együtt,mert ő csak tankozni akar,neki ne jöjjenek bombázók meg társaik amit több tonna plusz súllyal áldják meg az égből .Nehezen lehetett vele megértetni,hogy eddig azon ment a rívás,hogy mikor rakják már össze a repcsiket meg a tankokat és hogy milyen fasza lesz.Erre most meg már átoknak tartják az egészet,pedig szerintem rohadtul nem az. Illetve a másik,hogy ugye sokan szidták és szidják is a WoT-ot,hogy mennyire életszerűtlen,szinte már-már bölcsődés szinten van,semmi beújítás,csak futószalagon érkeznek a megannyi soha el nem készült,papíron is csak halványan létező harckocsik.Most íme itt van egy olyan játék,ahol valamennyire,bár még nem elég közel lemodellezi egy valódi gép a gép elleni küzdelmet,mint például ez a modul sebzéses rendszer,ami véleményem szerint nagyjából megfelel a valóságnak is , és itt a játékon belül is megvan ugyanennek az esélye,bár azért még mindig látni sokszor abszurd anomáliákat,amelyre sose leljük meg a választ.

Mindegy is,a lényeg,hogy mindenkinek más az ízlésvilága ne emiatt kapjunk már össze emberek. Nekem 3 év WoT elég is volt,otthagytam a gúzs büdös p*csába.A WT pedig pont elhozta nekem azt,amit nagyjából szerettem volna,hogy végre kicsit valósághűbben űzzem a gépek harcát,ne pedig életerő pontokra vadásszak a semmirevaló jutalomért,amit kap az ember utána :)