11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Nem tudom az Arcade nevű gyerekműsorban hogyan megy, de Realisticben pontrendszer van, és annak hála csak a csata legvégén jönnek be a bombázók (lévén hogy rengeteg pontba kerülnek, a csata elején semmilyen repülőre nincs elég pont, nem véletlenül) Én ott kábé kétcsatánként látok valami nagyobb vasat a levegőben, azt is mint mondtam, a végjátéknál. Realisticben P-47en bombacélzó sincsen, próbáljál meg azzal kibombázni valamit, hajára kenheti az ember a sok nagy bombáját.

Simulatorban és eventben pedig eleve nincsenek markerek a földi célokon, észrevenni is atomnehéz a célpontokat, nemhogy még eltalálni.

De monduk Simulator módban eleve 100-ból 95 ember nem is tud repülőt repülni, mert nincs meg hozzá a felszerelése, azt joystick nélkül nemigen lehet repülni (a mousejoy egy vicc). Ezek miatt Simulator módban alig van bent repülő.
    Nem értem hogy a repülők miatt siránkozók, mint retardált Lokker kolléga, miért nem játszanak akkor Simulator módban.

Röviden :aki a repülők miatt nyivákol, az egyszerűen nem tudja mit beszél. Nem repüli a repülőket, vagy nem próbálta még a
    Realistic /Simulator játékmódokat. Mindkettő nagyon gáz.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 15:47:37