Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #19741 Én vagyok elfogult? Te magyarázod itt bőszen hogy ha valami egyetlen funkciót tud(WoT), az jobb, mint ami öt funkciót tud(WT). Mennyire kell ehhez hülyének lenni? Vegyük sorra akkor a te ostobaságaidat:
- Event csaták: A WoTban már az első évtől kért ilyet a community, csak egy felület kellett volna ahol az emberek a megjelölt tankokkal beállnak várakozni a történelemhű, nem vegyes vatába. A Wargamingnek négy év alatt nem sikerült megvalósítania.
- Repülős rész kit érdekel? Hát minden értelmes embert aki tudja hogy a második világháborús tankcsaták egén ott voltak a sturmovikok és a stukák. A WT tud ilyet, a WoT nem. Az, hogy te nem repülsz mert béna vagy hozzá, a kutyát nem érdekli. Ugyanez áll az összhaderőnemi csatára. Megjegyezném, hogy a Wargaming is szeretett volna összhaderőnemi csatát, amikor a World of Planes elindult, voltak tervek ilyesmire, csak a béna Wargamingnek nem sikerült kiviteleznie.
Kiszednek a bombázók? Kicsi bénám, mivel magadtól nem voltál képes rájönni, elmondom neked a nagy trükköt: Amikor a térképen látod hogy át fog húzni feletted egy repülőgép, induljál el előre teljes gázzal, és meg se állj, amíg a bombák nem robbannak mögötted. Ugyanezt csináld arty tüznél. Ezzel az elképesztően komplex védekzési mechanizmussal tíz bombázásból kilencet kivédhetsz, lévén hogy ha repültél volna egyszer is a téged támadó repülőgéppel, tudnád hogy ennyi pont elég ahhoz hogy a gép ne tudjon lebombázni, lerakétázni. Ehhez képest a WoT nevetségesen irreális műholdas artyjai ellen hogyan is lehet védekezni? Tudod, azok ellen amiknek függőlegesen hullik alá a lövedéke, területre hat, és nem látod mikor érkezik. Sehogyan.
- Csata közben látható modulok és sérülések, kill cam: zseniális fícsör amit mindenki imád, végre lehet látni mi miért történik. Természetesen a WoT hangár nézetben sem tud hasonlót sem.
- problémás sebzésrendszer: vannak hibák igen, de folyamatosan javítják őket, egyre jobb lesz. Még így is fényévekkel jobb mint a WoT-nak az idióta életerő csík rendszere, meg a hogy a löveged átütése random változik lövésenként +/- 25%-al. Ezt az idiótaságot Wargamingék ugyan mennyi vodkával a fejükben találhatták ki?
Múltkor néztem egyik haverom Twitchét. WoT-ot játszottak tier10 -ben. Nyolcvan tonnás szörnyetegek álltak egymással szemben, és lövöldözték egymás parancsnoki kupoláját, amíg az egyiküknél el nem fogyott az életerő. Meg is jegyeztem hogy ENNÉL azért bármilyen sebzésrendszer jobb, a War Thunderé magasan alázza.
És akkor még a grafikát és az optimalizáltságot, processzorhasználatot fel sem emlegettük, amiben a WoT hírhedten szar. Szóval igen, bárki láthatja hogy a War Thunder magasan alázza a WoT-ot. Nem azt mondom hogy én nem töltöttem el néha jó csatákat a WoTban évekkel ezelőtt, de azért a WT mellett ma már megmosolyogtató nézni hogy mi megy ott.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 12:21:26