War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem valami gond lehet a damage modellel.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A másik: a németek nagyon elimbultak. Nemtudom mit csináltak ebben a peccsben velük, de vicc kategória az egész. (mindig németekkel játszottam).
Én nem tartom magam se profi játékosnak, se n00bnak, de azért ez a stat mindent elmond az imbalance-ról:
IS1-2 kb 1000 méterről egy hit
Pár kép demonstrálni: (első kép mozdok közepén, második kép mozdok végén)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.10. 21:46:28
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vadászgéppel csak akkor tudsz bemenni, ha valaki a csapatból vagy az ellenféltől indított egy eventet bombázóval vagy csatarepülővel.
Ilyenkor látsz a képernyőn egy szép nagy feliratot, hogy nyomd meg a 7-es gombot, ha csatlakozni akarsz.
Hivatalosan nem láttam még leírva, de úgy tapasztaltam, hogy limitálva van a vadászgépek száma 3-ra.
Ha későn nyomsz rá a gombra és már 3 csapattársad jelentkezett, akkor ismét szürke lesz és várnod kell a következő alkalomra.
A csatarepülőt és bombázót elméletileg akármikor be tudod vinni a csata során, azt hiszem valami időlimit van csak két event között, addig szürke marad a gomb. Amit már említettem, Poland mapon árkádban nem működik ez a repülős dolog.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.10. 20:32:06
Bár nem játszom árkádot,ki akartam próbálni hogy tudok átülni.Irtottam is az ellent,írta is szépen a repcsi ikonoknál hogy 1/1,2/2,3/3, nyomtam is a 6-7-8 gombokat de az istennek nem akart repülővel berakni.Nyilván én nem értek valamit mert közben kiírja hogy xy repülőre szállt.Amint látom itt,nem csak nekem nem tiszta hogy hogy működik.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Bekérnek tőled kismillió adatot, aztán még visszakérdeznek százszor és ha szerencséd van, akkor lezárják azzal, hogy nyitottak rá ticketet.
De arról már semmilyen visszajelzést nem kapsz, hogy mit csináltak vele, javították-e vagy sem.
Én is észrevettem ilyet. Remélem "csak" bug.
Egy ponttal átugorhatsz vadászgépbe, hogy megvédd a csapattársad csatarepülővel vagy bombázóval.
Két ponttal csatarepülőt vihetsz be, hárommal bombázót.
Mindenki ugyanazokat a gépeket kapja, a hangárban lévő gépektől függetlenül, hogy egyenlő esélyekkel indulhass.
Ahogy észrevettem eddig, egyedül az új Poland mapon nem működik árkádban ez a mini eventes dolog.
Az átütésekről, valami szerintem sem kóser az átütések számításakor. Ma többször észrevettem, hogy úgy lőttek ki, hogy kis szögben találták el a tankom, pl: TigerII-vel voltam, IS-2 kilőtt szemből úgy, hogy kb. 1-2 fokos szögben találta el az oldalam. Onnan fizikailag képtelenség átlőni, akármekkora kaliberről vagy átütésről van szó. Remélem kitalálnak erre valamit.
Chat link, random battle:
Ahogy már korábban írták mások is chaten, végre a Tigris az Tigris 😊 Nagyon élvezetes, noob SU100 nem jön vissza ha kilőtted, nem áll bosszút, nincs spawn előny. Hogy ne csak negatívatolvassunk...
Nekem AB-ben csak eventes gépeket sikerült bevinni és repülni. A saját végig piros maradt. Ezeket is csak úgy, ha volt már valami teljesítményem.
Hogy van az AB-ben a repülőgép bevitel? Akárhány tankot lövök ki, mindig fekete marad. Repülő csatát kell indítani?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Su-100 pl szerintem olyan mint a 85, mind a kettő néha napján hallhatatlan, egyetembe a t34-ekkel.
Ahogy pl a t34-57-ek is sokszor egy lövéssel végzik ki a párduc/tigris párost ugyan mind1 milyen kalibertől kapod azt meg.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
@carp3tm0nster: az a T-50, az hogy jön ide? Mindig is röhejesen erős volt T1-2 német tankok ellen.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.10.10. 14:25:58
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2014.10.10. 14:23:07
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
múltkor t50-en foglaltam, mikor rámrontott 3 német pIII. sima nyugdíjas tempóban kilőttem mind a 3-at
én jobban meglepődtam, mint ők...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ez egyensúly szót az életükbe nem hallották ezek az gayjin-ék