37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bigfootHUN #19748 sikerült már valakinek a lőj ki tíz ellenséget wagerből legalább egy szintet összehozni? II tierben nem ritka hogy 10 fölött is vagyok de III-ban eddig 8 volt a max (és persze assist hegyek), valakinek valami tipp? -
Stefan99 #19747 10 bombázásból 9-et te az életben nem védesz ki semmilyen módszerrel, ha a bombázó tudja mit csinál. -
Stefan99 #19746 Másrészt meg egy nehéz tankkal nem fogsz tudni teljes gázzal sem elmenekülni a 600 méteres magasságból rád dobott 500 vagy 1000 kg bombától. Én nagyon nagyon ritkán tévesztek célt, egyedül némely már eleve teljes sebességgel robogó gyors tanknak van esélye. -
Igaz, elfelejtettem, hogy itt B17 is tamad tankokra. :) Ha sima jabo-k jonnenek, akkor max lanctalpszakadas lenne egy melledobastol. Nehezebb vasaknal. -
gstup #19744 Kicsit nagyot durrannak? :) A legtöbb esetben 250-500 kg-os bombák hullanak az emberre.De nem ritka az 1000 kg-os sem(És akkor azt ne is vegyük figyelembe hogy van aki a 3 db 1000 kg-os bombát egyszerre dobja ki). -
Azert a korrektseg kedveert tegyuk hozza, hogy van olyan szituacio, amikor teljes gazzal megindulni elore elegge ongyilkos manovernek szamit. Ilyenkor az ember max szivja a fogat, hogy ne oda essen a csomag. De ez legyen a legnagyobb problema. A bombak mondjuk kicsit nagyon durrannak. -
lammaer #19742 Sztem maradjatok annyiban, hogy MINDKETTEN elfogultak vagytok.
Ugyanis teljes egészében egyéni preferencia kérdése hogy vki szereti e az összfegyvernemi játékot illetőleg hogy ki szereti jobban az életerőcsikot a random modulsebzéssel szemben :)
Itt nincs az hogy hülye vagy mert neked ez tetszik meg retardált vagy mert neked az. Kb olyan szinten mozogtok, mint amikor két asszonyka köpködi egymást mert az egyiknek a sárga rózsa tetszik a másiknak meg a vörös.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.19. 12:48:18 -
bgabor #19741 Én vagyok elfogult? Te magyarázod itt bőszen hogy ha valami egyetlen funkciót tud(WoT), az jobb, mint ami öt funkciót tud(WT). Mennyire kell ehhez hülyének lenni? Vegyük sorra akkor a te ostobaságaidat:
- Event csaták: A WoTban már az első évtől kért ilyet a community, csak egy felület kellett volna ahol az emberek a megjelölt tankokkal beállnak várakozni a történelemhű, nem vegyes vatába. A Wargamingnek négy év alatt nem sikerült megvalósítania.
- Repülős rész kit érdekel? Hát minden értelmes embert aki tudja hogy a második világháborús tankcsaták egén ott voltak a sturmovikok és a stukák. A WT tud ilyet, a WoT nem. Az, hogy te nem repülsz mert béna vagy hozzá, a kutyát nem érdekli. Ugyanez áll az összhaderőnemi csatára. Megjegyezném, hogy a Wargaming is szeretett volna összhaderőnemi csatát, amikor a World of Planes elindult, voltak tervek ilyesmire, csak a béna Wargamingnek nem sikerült kiviteleznie.
Kiszednek a bombázók? Kicsi bénám, mivel magadtól nem voltál képes rájönni, elmondom neked a nagy trükköt: Amikor a térképen látod hogy át fog húzni feletted egy repülőgép, induljál el előre teljes gázzal, és meg se állj, amíg a bombák nem robbannak mögötted. Ugyanezt csináld arty tüznél. Ezzel az elképesztően komplex védekzési mechanizmussal tíz bombázásból kilencet kivédhetsz, lévén hogy ha repültél volna egyszer is a téged támadó repülőgéppel, tudnád hogy ennyi pont elég ahhoz hogy a gép ne tudjon lebombázni, lerakétázni. Ehhez képest a WoT nevetségesen irreális műholdas artyjai ellen hogyan is lehet védekezni? Tudod, azok ellen amiknek függőlegesen hullik alá a lövedéke, területre hat, és nem látod mikor érkezik. Sehogyan.
- Csata közben látható modulok és sérülések, kill cam: zseniális fícsör amit mindenki imád, végre lehet látni mi miért történik. Természetesen a WoT hangár nézetben sem tud hasonlót sem.
- problémás sebzésrendszer: vannak hibák igen, de folyamatosan javítják őket, egyre jobb lesz. Még így is fényévekkel jobb mint a WoT-nak az idióta életerő csík rendszere, meg a hogy a löveged átütése random változik lövésenként +/- 25%-al. Ezt az idiótaságot Wargamingék ugyan mennyi vodkával a fejükben találhatták ki?
Múltkor néztem egyik haverom Twitchét. WoT-ot játszottak tier10 -ben. Nyolcvan tonnás szörnyetegek álltak egymással szemben, és lövöldözték egymás parancsnoki kupoláját, amíg az egyiküknél el nem fogyott az életerő. Meg is jegyeztem hogy ENNÉL azért bármilyen sebzésrendszer jobb, a War Thunderé magasan alázza.
És akkor még a grafikát és az optimalizáltságot, processzorhasználatot fel sem emlegettük, amiben a WoT hírhedten szar. Szóval igen, bárki láthatja hogy a War Thunder magasan alázza a WoT-ot. Nem azt mondom hogy én nem töltöttem el néha jó csatákat a WoTban évekkel ezelőtt, de azért a WT mellett ma már megmosolyogtató nézni hogy mi megy ott.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 12:21:26 -
Lokker #19740 "Ennyi hülyeséget régen láttam egyetlen mondatban!"
Nem kicsit vagy elfogult. De vegyük sorjába.
"event csaták": biztos jó, meg jól is van kiegyensúlyozva hogy milyen tankok szerepelhetnek, nem egyszer láttam panaszt emiatt.
"első osztályú repülős rész": kit érdekel? én tankozni akarok, meg nem is értem ennek mi köze a WoT-hoz mikor az CSAK a tankokról szól.
"összhaderőnemi csaták": ismét egy olyan fícsör ami rettentő irritáló. igazán mókás mikor egy bombázó szed ki minden alkalommal csak mert nálunk nincs légvédelem míg a másik oldalon van. random hatása.
"csata közben megjeleníthatő modulsérülések": ez aztán olyan fontos eleme a játéknak, ami még "jól" is működik. enélkül tuti nem lehet élvezetes csatát menni.
"killcam": ez is olyan jól működik mint a sebzésrendszer, feketére lőtt ammorack és legénység de azért vígan lövöldözik vissza az ellenfél. -
vajakos21 #19739 És ugye nem kell minden tankoz személyzetet húzni, garázst venni.Plusz lehet most nem kell az adott tank de eventen lehet kell majd.Wot ban nem vittem TD- t.Itt meg szivesen megyek velük.Mondjuk heavyt se vittem de itt az is bejön -
bgabor #19738 Fogd fel úgy hogy itt egyszerre szerzed meg a med, heavy, TD és légvédelem ágat annyi idő alatt, mint amennyi idő alatt a WoT-ban kihúzol egy tier10es tankot. -
bgabor #19737 Realisticben már nem időlimites. Ott úgy megy, hogy behozod a kezdőtankod, majd ha kilőnek, az addig a csatában elért pontjaidból hozhatsz be más tankot, légerlhárító löveget vagy repülőgépet. Marha jó. Ja és realisticben nincs a zöld "hová esik, átüti-e" retardkereszt, nincsenek rallyautó módjára driftelő tankok és realisztikus méretűek a pályák. A legtöbb magára valamit is adó player átáll idővel legalább realisticra. A kemény csávók meg Simulatorban nyomják, ott nincsenek markerek az ellenségek fölött, arra lősz rá amit észreveszel a szemeddel, és csak tankparancsnok nézet van.
A 6 tankos fejlesztésről: A WoT-nál a választott ágon mind a tíz tieren át kell küzdened magadat, itt csak öt tier van, de tierenként hat tank/repülő kell a következő tier eléréséhez. Nyilván a fejlődés lassítása a cél, de időre kábé ugyanott vagy mint a WoT-nál egy tankág kihúzásánál.
A WoT-ot pedig már régen durván lekörözte a War Thunder, ha megnézed a funkciókat és extrákat, ez nem is lehet kérdés. (event csaták, első osztályú repülős rész, összhaderőnemi csaták, csata közben megjeleníthatő modulsérülések, killcam, stb) -
Azért is volt fura, hogy csak időlimites :)
Egyébként nagyon tetszik a játék. WoT mellett kicsit felüdülés volt a realisztikusabb játékmenet, hangok is nagyon jók, a grafika is pazar. Ami nagyon ellenemre van, hogy pl: a Jagdtiger-hez 6 rank IV-es tankot kell kifejleszteni és megvenni és csak ezután kezdheted rá gyűjteni a "tapasztalatot". Ez szerintem így elég gáz. Mintha a WoT-ban a JT-hez kellene az összes tier8 v tier9es tank :/ Szóval kicsit szar érzés, hogy ebben megkötötték a kezem, míg WoT-ban csak azt kell kifejlesztenem, amik 1 adott tankágon előtte vannak.
Itt még az is nagy pozitívum, hogy a kitüntetésekért kapok jutalmat, míg WoT-ban csak nézem őket aztán ennyi :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.19. 09:47:20 -
bgabor #19735 Persze, nézd meg az Ostwind, Kugelblitz, ZU-37 és az M19 top páncéltörő lőszereinek átütését. Sok tankot simán ki lehet lőni velük. -
bgabor #19734 Ennyi hülyeséget régen láttam egyetlen mondatban!
T-50en 45mm-es löveg van. Erősebb lenne mint a Párduc 75mm-es L/70je?
Fú, de rühelltem annó az orosz ág elején azt a 45mm-est, semmire se jó ágyú, és minden tankjukra azt tették. -
Flikka #19733 Ha ez így lenne, akkor nem lőné ki egy lövéssel szemből a T-54-em a Párduc A miközben meg sem tudom karcolni. -
Azért mert német tankkal játszol. Az 50 mm-es ágyú a komcsi T-50-en erősebb mint a bármelyik német 75 mm-es a játékban.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.03.18. 22:35:37 -
Luciferkee #19731 Viszont a légi támogatás csak árkád módban ilyen, realistic-ben az első durranás után tudsz repülőt bevinni (ha van rá elég pontod) viszont azzal addig repülsz még nem lőnek le. -
Luciferkee #19730 Ismét pár édekesség:
(realisticket nem játszok már, 5-10 perc várakozási idő és ugyanolyan mixed csaták vannak mint árkádban. Célzással nincs baj. Árkád legalább instant betölt. Realisticben általában 6.7 fölé tesz, árkádban általában a max a 6.7)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1 ember maradt a tankban (loader talán?), +2 ammo rack is eltalálva, semmi:
Ammo rackek eltalálva, semmi:
Mindenki csak zöld:
Ammorack-ek eltaláva, semmi:
Fuel tank + ammo rackek: semmi:
Oldalról találat, semmit sem ért:
Ferdi oldalról, semmit sem ért:
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.18. 22:08:43 -
Köszi, erre voltam kíváncsi :) -
Luciferkee #19728 Szia!
Légi támogatás minden tankhoz van (ha arra gondolsz, hogy 45 másodpercig repülhetsz), tüzérségi csak a könnyű - közepes tankokhoz illetve légvédelemhez. Tankvadászra, Nehéztankra nincs. -
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudok fejleszteni tüzérségi és légi támogatást a tankokhoz? A pz II C-hez van, a stug III A-hoz viszont nincsen :( Vagy csak közepes tankokhoz lehet?
Upsz... Légi van a stughoz, csak tüzérség nincs :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.18. 21:17:30 -
kissssss #19726 csak ha földi célpontokra is lőni akarsz pl könnyű tankok, ellenséges AA és tankvadászok ellen(marder:) ellen.
37 mm of pain :D -
Malarki #19725 A légvédelmi gépekbe érdemes páncéltörő lőszert vinni? -
e57 #19724 Szerintem beültettél az IS-2-be egy komisszárt is. Ez jelentősen megdobja a legénység teljesítőképességét.
-
foxbat88fx #19723 az normális hogy húzom a legénységnél a loader-nek a reloading time-ot.... már a vége fele járok és általában 0.1-et jön le IS-2-nél
ám amikor 32-ről 33-ra nyomtam akkor egyszer csak 0.6 sec-et csökkent :D akkor most ez hogy is van? -
Malibutomi #19722 Ezt írtam még régebben is, hogy az M82-vel szuperjó tankká változik. -
bgabor #19721 Tény, de ezekkel a tankokkal a városos pontfoglalás csak legvégső esetben opció.
Mondjuk a híres Tiger II H-val is pont ugyanez a helyzet. Az hiába vastag elöl, oldalról bármi átlövi, és a városban képtelen kezelni a flankeléseket a tetűlassú fordulása és toronyforgása miatt.
War Thunderben a tier 4 és 5 tankcsata olyan mint annó az InstaGib mód volt az Unreal Tournamentben, aki bekap egyet, annak vége. -
Mondjuk vannak olyan palyak (Poland, Eastern Europe), ahol ha foglalni akar, akkor nem bujkalhat a dombok mogott. -
bgabor #19719 "Bár a páncél továbbra sem valami extra."
De ez számodra nem gond ugyebár, mert ugye a domb mögül lősz a Pershingel, és csak a tornyod lóg ki. -
twi452 #19718 ez az rb-s spawn rendszer is elmehet valahova igazán :)
gyakorlatilag végig létszámfölényben volt az ellenség pedig mi jobbak voltunk de egyszerűen nem tudtuk megtisztítani és befoglalni a cap pontot Kurskon mert mindig jöttek és csak jöttek az új tankok, szerencsére egy kicsivel több ticketünk volt valamiért és így az idő lejárta után mi kaptuk meg a győzelmet de hát...
4, 5 meg 6 tankot is behoznak mi a f... ez már :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szpecnyaz #19717 A 'murica tankoknak a domborzat a páncélja. -
jocking #19716 Végre sikerült kifejlesztenem a pershinghez az m82 lőszert. Röhej, de mintha kicserélték volna tankot. One-shot szinte bármi. Bár a páncél továbbra sem valami extra. -
kissssss #19715 jöhetne már valamilyen GF kapcsolatos event is, mert legutóbb is csak prém repcsit lehetett beszerezni.
-
jocking #19714 Ha ez tényleg így van, és a tier nem számít semmit, akkor minek vannak egyáltalán tier-ek? Mert ezek szerint tök fölösleges, a fejlesztésnél se lenne muszáj, hogy legyen. -
Tök jó tank. Én egész jól boldogultam vele. Maust is félig vele húztam ki.
Más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Maus bumm
Sár
Tiger E és Tiger H1
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.17. 19:00:36 -
bgabor #19712 Nem is cél hogy a saját tiered ellen menj. A match maker a tankod Battle Rating értéke alapján sorsolja össze az ellenségekkel, nem a tiered alapján. De ezt már megpróbáltuk elmagyarázni korábban is.
A Tiger E-nek 6.0 a Battle Ratingje, a matchmaker plusz-mínusz 1.0 battle rating különbséget engedélyez a tankok között. Ebbe például a 6.7-es BR-ű Tiger II és IS-2 mod 44 simán belefér. Tehát ha azok ellen mész, az teljesen normális. -
gstup #19711 Valahogy úgy.Nem is értem minek erőltetitek... :) -
foxbat88fx #19710 nagyobb esély alatt 99%-ot értesz? :D
kb. sose tesz be vele a saját tierembe :( ott még életképes is lenne a tank... de nagyok ellen nem sok szart ér :) -
gstup #19709 Mivel a Tiger E 6.0-ás nagyobb az esélye hogy tier IV-ben mész vele...