Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Lokker #19740 "Ennyi hülyeséget régen láttam egyetlen mondatban!"
Nem kicsit vagy elfogult. De vegyük sorjába.
"event csaták": biztos jó, meg jól is van kiegyensúlyozva hogy milyen tankok szerepelhetnek, nem egyszer láttam panaszt emiatt.
"első osztályú repülős rész": kit érdekel? én tankozni akarok, meg nem is értem ennek mi köze a WoT-hoz mikor az CSAK a tankokról szól.
"összhaderőnemi csaták": ismét egy olyan fícsör ami rettentő irritáló. igazán mókás mikor egy bombázó szed ki minden alkalommal csak mert nálunk nincs légvédelem míg a másik oldalon van. random hatása.
"csata közben megjeleníthatő modulsérülések": ez aztán olyan fontos eleme a játéknak, ami még "jól" is működik. enélkül tuti nem lehet élvezetes csatát menni.
"killcam": ez is olyan jól működik mint a sebzésrendszer, feketére lőtt ammorack és legénység de azért vígan lövöldözik vissza az ellenfél.