Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19675 Én már lassan nem is tudom hallottam e olyan tankot amire nem mondta volna valaki hogy szar! Ez a pershing engem is kicsit meglepett viszont miért hazudna? Indok?
Szerintem ez megtörtént vele nem kitalálta, valóban használhatatlan volt aznap, semmit sem ütött át,ő viszont mindentől meghalt.Elhiszem...
de nem a tank hibája volt hanem a játéké. Ha a legerősebb tankok mindig a legerősebbek lennének akkor kiszorítaná a többi tank játszhatóságát,így is a legtöbben Tigrissel meg IS szériával meg pershingel játszanak már herótom van tőlük...
A pershing is csak egy kaparós sorsjegy akárcsak a többi tank.
Meg hogy folyamatosan az én csapatomban vannak az agyhalottak? akkor ezek szerint a másikban normálisak? Hogy?Nem tudhatja a játék ki az agyhalott és ki nem, persze látsz pár hülyét de odaát is van az tuti..szerintem ez nem lehet érv sorozatos kudarcra.
Az hogy meg többen itt zsinorban 10-20 csatákat tudnak veszteni igazolva a szopóág legendát arra inkább semmit sem mondok mert így is lesznek páran akik elküldenek majd a picsába amiért szerintem ez a Gaijin bolondját járatja velünk, mi meg ugyan azokat a vitaköröket futjuk hónapról hónapra és megakarjuk magyarázni ezt a sok lehetetlen szart amit itt folyik...
Amit mondok az nem az igazság hanem a véleményem!