War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Persze,a t34 alvázra épült minden vackot ott érdemes lőni szemből de hogy RB-ben több száz méterről mindig pont ott is találjanak el az azért furcsa.Többnyire mozgok is de a killcam mindig pont annak a vacaknak a közepén mutatja a találatot.Nem különösebben zavar mert teljesen mindegy hogy egy KT hol lő át de a killcam hitelességét azért erősen kétségbe vonja.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én ha tehetem csak ott lövöm.Az a gyenge pontja.Lehet már sokan tudják.

Gottfried
Köszi,szuper!! 😊

Gottfried
Ez a killcam mekkora egy parasztvakítás!! Su122P-vel eddig 5-5-ször a vezető bebúvón ment át a lőszer.Ebből négyszer kurva messziről lőttek ki.(RB-ben) Ne mondja nekem senki hogy mindig pont ugyanott találnak el.Egy nagy kamu az egész.
Minden esetre arra jó volt ez a patch hogy hagyom a ruszkikat a francba és visszacsücsülök a kedvenc nemetjeimbe. 😊

WinT
Nekem nagyon tetszik RB-n ez az új pontozásos rendszer, de azért alakulnak ki vicces szituációk. Tegnap egyedül maradtam a végére azt hiszem a lentebb emlegetett Mozdok mapon, az ellenfélnél meg mindenki repülőben ült. A vége az volt, hogy két HE akárhányas bombázó, egy Stuka és egy FW (mondjuk ő nem tudom mit akart, de géppuskázott keményen) kergetett vagy 5 percen keresztül a nagy síkságon mire ki tudtak dobni, szinte csak felfelé kellett figyelnem és szlalomozni a bombák között. Volt még utána két spawnom, de azokkal már 50 métert nem tudtam megtenni és jött az áldás... azt már annyira nem élveztem.
Trucker39
1.43 leírás magyarul. Sajnos a mi oldalunkkal valami gond van egyenlőre.

Gottfried
De még hogy átestek!!!

Ez a mozdok az egy bázissal egy szánalom lett orosz tankkal. Karélia is szar volt némettel mert az oroszok már foglaltak mire a német fél útig eljutott de ott azért oda lehetett érni és nem egyszer nyertem némettel is.
Itt a németek sokkal közelebbről indulnak,ráadásul egy olyan szar sík terepen hogy teljesen esélytelen az oroszokkal még csak megközelíteni is a bázist.Ekkora térképen röhely ez a mód.Remélem kijavítják valahogy.

Azért nagy sumákok ezek a gazsiék.
10ből 1x nincs killcam, 10ből 1x érdekes módón is halok meg....
Nos nekem ami tetszik a 2 új térkép jók lettek. Viszont ami gáz mikor 1 pont van amit foglalni kell akkor mindenki egy csomóban az egész amolyan lemming módra pedig hatalmas a térkép, még jó hogy az elején nincs bombázó. Hát nem tudom lehet a nagy pálya erénye de pl. JpzIV/70-esel 5-6 találatot kibírók, és ugye a DM-hez nem nyúltak. Tegnap 13 csata abból 2 vesztettem egy a karelia a másik mozdok, mozdokon helyből lőttek ki a Pz-III-ból. Tier 4-et nem próbáltam. A pontozásos rendszer oké. Mindig volt pontom. A tigrisek durván osztják az észt, volt egy csatában 2 sniper és 2 shadow strike 1400-1500 m-ről lőttem ki tankokat. A csaták hosszúak. Szóval most élvezetes a két új pálya és a németekkel tier 3-ban.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

A pontokon alapuló spawn rendszer, és az, hogy kezdéskor nem bombázzák szarrá a spwan pontot az orosz bomberek, sokat dob a német oldal használhatóságán. Ezt azért nem mondanám semminek.
Gottfried
AB-be én sem teszem be a lánbam,ma kivételes nap volt az újítások miatt.Ki akartam próbálni hogy hogy lehet repülőbe átülni,mialatt a tankom a pályán várakozik hogy aztán visszaüljek bele.Na ez nem sikerült és pár csata után ki is léptem abból a zöld keresztlövögető viccből. 😊
RB-ben már az event alatt is tetszett a pontrendszer,most is tetszik.Viszont a ruszki TD-kkel csak egyszer tudtam spawnolni(amikkel eddig kétszer lehetett),hiába volt bőven pontom.Erről nem olvastam az előzetesben,ezért lenne jó egy részletes iromány magyarul a változásokról.

Szerintem most meg átestek a ló tulsó oldalára. Tiger I-em kapott kb 10 hitet oldalról / szemből, ledobta a láncot (logikus), szemből egyszer fekete cső (logikus) de semmi crew member halál.

Most nyomtam egy kurskot. 3 pont, 3perc alatt elfogyott mindkét csapat ponjta. Élvezetes volt... (R😎
Egy biztos, a Ferdi még mindig életképes😊

Köszi. Lehet, hogy teszek egy próbát.
Csak annyival nehezebb RB, hogy nincs segítő célkereszt, neked kell ráérezned, milyen szögben kell lőnöd hogy találj.

Javitottak? T34-85TD-vel szétnyílt csővel indított utamra az MM, Párduc G-vel meg olyan lőszerrel amit be sem állítottam, házakon és földkupacokon keresztül is simán kiszednek de ágyúcsövet sem javítottam még ennyiszer mint mostanság. Lehet, hogy valami extém szerverre kerülök állandóan de a csapatból szinte mindenki kilép az első 1-2 percben gondolom más is hasonlókat tapasztal mint én. RB mennyivel élvezhetőbb mint az AB? Kipróbálnám de nem érzem magam annyira ott a toppon. Vagy oda több türelem kell?
Érdekes, pedig semmit nem javítottak, nem? <#zavart1>

Na kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, ma összesen 2 meccset buktam T3/T4 Rb-ben.
DasIsFuck
Ez az új arcade mode egész élvezetes😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Killcam van RB-ben is. AB-ben nem tudom mi van, én oda be nem teszem a lábam😛
RB-ben egyébként a pontrendszer úgy van, mit a pontos eventnél régen, nem lehet repülővel kezdeni, kíváncsi vagyok mikorra sírják ki ennek megváltoztatását a bomber pilóták😊

Gottfried
Eddig felemás érzéseim vannak. Most mentem egy csatát a lengyel térképen RB-ben. 30 perc volt a csata.5x jöttem vissza.Volt ott tank,td,légvédelem,vadász és bombázó is.Igazi összfegyvernem.(mindennel mentem egy csatán belül)Jó ez a nagy pálya.
Jól látom hogy AB-ben jóval kisebb a térkép? Killcam csak AB-ben van? (nekem csak ott volt)Ott viszont vicces ahogy a pálya másik végéből egy t44 szemből átlövi a KT(henschel) lövegpajzsát és felrobbanok. Repülőt AB-ben nem sikerült behoznom,bármennyi tankot lőttem is ki.Ezt nem egészen értem,pedig csak amiatt mentem pár kört ab-ben.
Ha jól láttam,elvették a 2. spawnot az orosz TD-ktől.(su100,su122m)
Van valahol részletes leírás magyarul a pecsről? Hirtelen túl sok a változás.(ami nem baj 😄)
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.10.09. 21:56:39

Hát, ez az "új" GF egy nagy rakás gőzölgő <tetszőleges székletfajta>. Részemről ennyi volt, inkább megyek Ho229-et unlockolni, azt még nem tették tönkre. :S

Sajnos én is így gondolom, de köszi a választ, így már tudom mire érdemes vele menni...
egyébként nekem is tetszik ez az update, bár még csak 5 csatát mentem. Jók az új térképek, az új hangok, a pontrendszer, ami már az eventben is nagyon tetszett most már fixen van RB-ben is. Végre meg lehet nézni a tankokat pontosan hol milyen a páncél stb. Eddig egy negatívumot tudok megemlíteni, belefutottam egy csatába ami csak kb 2 percig tartott, domination. De azon majd biztosan javítanak.

Na most kilőttek, a dmg modell még mindig gáz, a kill camnak hála, végig néztem, hogy eltalálták az első görgőmet szemből, és utána mindenki meghalt a tankban...
Kivéve azok, akik összeházasították a Dev szerver és a rendes WT fájljait. Úgy csak 1.2 GB-ot kellett letölteni. 😄
ennél a letöltési sebességnél szerintem a fele még savanyú arccal töltöget😛

Nekem viszont ez az új pontozós rendszer jön be, a rusholós orosz taktika így már nem működik olyan jól t4-ben mint korábban, eddig az összes meccset nyertem KT-val, és egyszer kaptam bombát, azt is a meccs végén. Tulajdonképpen még másik tankot sem kellett bevinnem, mert nem lőttek ki 😊
ximix
ok.<#zavart1>
Igen.Ironikus poénnak szántam de nem jött össze. 😊 A másik.Nekem nagyon kezd nem tetszeni ez az új pontozós rendszer. 😞 Inkább a régit vissza.Van akinek 5-7 spawn-ja is van.Egy össze-visszaság az egész.Plusz,azért megyek egy stuggal,hogy húzzam a következő stugot.De annak is már egy spawnja van csak.Én nem akarok egy meccs alatt bevinni 5-6 különböző dolgot.

Dehogynem, gondolom csak a poén kedvéért írta.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.09. 19:50:51

Az új térképek nagyon jók, Mozdok/Lengyel map is hatalmas, most végre igazi tankcsaták vannak, nagyon jó az új spawn rendszer, Tigrisek végre használhatóak, mengézem a Párducokat is, de szerintem így, hogy van távolság, azok is használhatóbbak lesznek. Most már csak azért kell imádkozni, hogy ne a régi fos kicsi térképekre pakoljon.
Lehet benne valami. Bár Tier 3-ig élvezetes játszani.

ximix

Az effektív átütésnél a szám nem változik ha más szögből mutatsz rá ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.09. 19:11:02
Úgy beforgatva minden tankon ilyen értéket kapsz.
Élvezd ki, amíg lehet. Pár napon belül észreveszik, hogy van eset, hogy nem szopnak a németek, és akkor majd megteszik a szükségtelen ellenlépéseket.

Lehet, hogy nem értek hozzá, de az effektív vastagság nem a lövéssel bezárt szöggel van összefüggésben? Mert ez így max. akkor hihető, ha beleszámolja a futómű vastagságát is...

Csodálkoztok hogy nem lehet átütni! <#circling>

ximix
Van több lehetőség, launcher a beállításoknál engedélyezed a peer,tracking DHT ecetera , akkor van a lancher legalján jobb alul "Download torrent" nemkell magyarázni, és van a steam bár ez lehet, csak a WT oldalát linkeli , pasz..
Eddig pozitiv Tier 3 német overpower eddig csak nyertem. jpzIV-el t-44, IS-2 no problem. <#gun> A lengyel térkép nagyon jo a németeknek. Tier 4-et nem probálom igy legalább ugy fekszek le hogy jo a játék. <#nyes>

KV1 Zis5 az új T54 csak T3 ban....menjenek az anyjukba!!!!!!!!!!!!!!!!
Sherman0070
100 gigás filmet gyorsabban letöltök mint ezt a szar 2,4 gigát. Amúgy mi ez a 2,4 giga ha már 9-et letöltöttem? Német tree-n ír át valamit hogy csak rank5-be tehessen és semmit se tudjak kilőni?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nekem simán launcher-el 2.5 MB/s huztam le.

fél lábam adnám 100 KB/s-ért...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
Persze 100 KB/s. Megbaszhatják magukat a letöltési sebességükkel is. Nehogy valami rendesen meg legyen csinálva.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Most ez a játék szórakozik velem? 9 gigát letöltök steamen erre ez a szar még 2,4 gigát tölttet velem. Meg a k*rva anyját. Miért nem 100 Gigás már ez az üres játék?

Sherman0070
Ha bejönne az Amerikai és a Britt tank tree és jól reklámoznák közben jó balance lenne ez simán felkúszna 80K-ra de erre sose jönnek rá mert hát kommunisták...

24000-en vannak online? Ez vicc?
Minden patch felezi a játékos állományt? <#fejvakaras>

De úgy csinálnak , mint ha szorulásuk lenne. Bár mostanában nem játszom a WT-vel, de a patch-ek száma több egy hónapban mint a wg-s-é.

angelus1991ster.blogspot.hu