War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Minden esetre arra jó volt ez a patch hogy hagyom a ruszkikat a francba és visszacsücsülök a kedvenc nemetjeimbe. 😊
Ez a mozdok az egy bázissal egy szánalom lett orosz tankkal. Karélia is szar volt némettel mert az oroszok már foglaltak mire a német fél útig eljutott de ott azért oda lehetett érni és nem egyszer nyertem némettel is.
Itt a németek sokkal közelebbről indulnak,ráadásul egy olyan szar sík terepen hogy teljesen esélytelen az oroszokkal még csak megközelíteni is a bázist.Ekkora térképen röhely ez a mód.Remélem kijavítják valahogy.
10ből 1x nincs killcam, 10ből 1x érdekes módón is halok meg....
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
RB-ben már az event alatt is tetszett a pontrendszer,most is tetszik.Viszont a ruszki TD-kkel csak egyszer tudtam spawnolni(amikkel eddig kétszer lehetett),hiába volt bőven pontom.Erről nem olvastam az előzetesben,ezért lenne jó egy részletes iromány magyarul a változásokról.

RB-ben egyébként a pontrendszer úgy van, mit a pontos eventnél régen, nem lehet repülővel kezdeni, kíváncsi vagyok mikorra sírják ki ennek megváltoztatását a bomber pilóták😊
Jól látom hogy AB-ben jóval kisebb a térkép? Killcam csak AB-ben van? (nekem csak ott volt)Ott viszont vicces ahogy a pálya másik végéből egy t44 szemből átlövi a KT(henschel) lövegpajzsát és felrobbanok. Repülőt AB-ben nem sikerült behoznom,bármennyi tankot lőttem is ki.Ezt nem egészen értem,pedig csak amiatt mentem pár kört ab-ben.
Ha jól láttam,elvették a 2. spawnot az orosz TD-ktől.(su100,su122m)
Van valahol részletes leírás magyarul a pecsről? Hirtelen túl sok a változás.(ami nem baj 😄)
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.10.09. 21:56:39
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.09. 19:50:51
Az effektív átütésnél a szám nem változik ha más szögből mutatsz rá ?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.09. 19:11:02
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Minden patch felezi a játékos állományt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
angelus1991ster.blogspot.hu