37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Arcade? Ott sokkal hamarabb robban minden. Amúgy a harmadik képen amúgy is haltál volna. Csak egy embered maradt élve a tankban. -
bgabor #19707 Tiger H Battle Rating értékénél ne tegyél be nagyobb tankot/repülőt. -
Nekem elég a Tiger H, a br miatt. -
foxbat88fx #19705 én is Tiger E, Jpanzer IV/70 és Panther D kombót nyomom... de folyton tier 4-be dob vele :( -
Sikerült 400 sasmadárkát összebizniszelni, és napok óta tök élvezetes a játék. Sokszor egyből durran minden amire rálövök. Tier IV-be nem igazán megyek fel, de Tier 3-ban mind a Tiger mint a Panzer IV/70 tökéletes, és a Pantherrel is simán lehet akciózni. Orosz vasaknak szemből az alját lövöm, és nagyon hatásos.
A Pershing viszont elég nagy szemétláda. Nekem úgy tűnik, az ágyújával nincs semmi gond, legalábbis amikor rám lő vele. :) -
Luciferkee #19703 Érdekességek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Patch Notes-ben írták, hogy az APCR nem gyújt fel semmit. Ez igaz is, ha én lövök vele. Ez a találat kb szemből érkezett, súrolta az oldalát, mégis átütött (oké, hogy itt szine semmi páncél nincs, de kb 80-85 fokban érkezett), eltalálta az ammot, ammo exploded:
Pepitában:
Bezöldült az üzemanyagtartály, egyből durrant a tank:
Szerintem teljesen jól volt beforgatva a torony a 180mm páncél + helyes forgatás sem segített:
Ez meg oké, teljesen jogosnak tartom, de 90-95%-ban ha fordítva van (Tiger II-vel lövök oda a JagdPanthernek, akkor pattan):
-
Luciferkee #19702 Szokásos nap: Én a legkisebb bezöldült modultól felrobbanok / meghal a legénységem, az ellenséges tank a piros moduloktól / fekete legénységtől sem sérül. Néha fordítva van ez. -
gstup #19701 Nekem 300 jött össze.2 hetente ennyi összejön nekem bőven elég...Kell a francnak a duplázó. :) -
vajakos21 #19700 Azért ha csak száz sas is összejön már előrébb volt.Ha meg min 500 akkor biztos nem hiányzik a duplázó :-)
Ez a 10% meg olyan ha bejön jó ha nem akkor se baj.Nincs idegesség hogy elment a 2 szeres.Ami jó lenne ha tovább élnénekvacszorzók hogy negdelelő csatában aktiváljam.Csak sim af et megyek ( gf is) és van hogy egy egy nemzet nem vihető így arra nem tudom elsütni -
"+10% 1 csatára" bónuszhoz hozzátartozik, hogy az összes csapattársad megkapja. Neked szopás, a csapatodnak ingyen bónusz. -
gstup #19698 Valóban.Sorry. -
Malarki #19697 A wagerekkel egyet értek, használhatatlan az összes. Viszont nekem ilyen 10%+ 1körre még sose voltam ha ilyen alacsony a szorzó akkor 20 meccsre adja. -
kissssss #19696 én is így emlékszem rá... én ezzel az új rendszerrel is megtudnék békélni ha egy kicsit emberbarátibb lenne mert ezekkel a mission impossible wagerekel kitudnak néha kergetni engem a világból, és jó lenne ha kukáznák minél hamarabb ezeket a 10% / 1 round faszságokat is vagy esetleg feltornáznák 10 ,15 körre. -
jocking #19695 Tévedés, a duplázás az első győztes csatára vonatkozott.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.16. 17:36:11 -
gstup #19694 Nem.Az első meccs után járt.És azt se mindig nyerted.Vagy Te igen?Olyan volt mint egy zsákbamacska... -
bgabor #19693 Köszi. És ezt kaptuk a régi, jól bevált duplázó helyett, ami ugye garantált 200% volt az első győztes csatáért. -
kissssss #19692 azt elfelejtettem mondani hogy csak t3 és t4 gépekkel lehet menni és minimum 1 ellenséges játékos ki kell nyírni... tehát ha mondjuk nyertél és bombázóval összehozol 15 IA killt és 0 enemy player killt akkor buktál egy kört. -
flashpointer2 #19691 Ja és annál már csak a körönként 10 egység elpusztítása 10 körön át a jobb :D -
kissssss #19690 legalább 20 kört kell egyhuzamban megnyerned hogy megkapd az 1000GE-t és összesen csak 2 alkalommal veszíthetsz, ha harmadszorra is veszítesz véget ér a wager és kapsz annyit amennyi kört megnyertél.. ha jól emlékszem 2 körönként emelkedik a nyeremény összege.....
tehát ha egyhuzamban háromszor veszítesz akkor megszívtad. -
bgabor #19689 Amúgy arre sikerült már rájönnie valakinek hogy ez a gold battles wager hogyan működik pontosan? Hány csatát kell megnyerni és mit kell csinálni alattuk? Gaijinnak nem erőssége a leírások megfogalmazása. -
Kurfürst #19688 Semmi. A Beast of War a mai napig a legjobb tankos film szerintem. -
Dagohun74 #19687 Én is örültem hogy lesz. De valahogy nem jött be. Sajnálom többet vártam, a látvánnyal nem volt gondom.
Megmondom őszintén láttam de nem emlékszem rá. -
Ez sajna igaz. Mostanában megint elkezdtem játszani vele és a legtöbbször azért vesztünk mert az agyhalott rákos seggfej csapattársak szarnak területet foglalni. Inkább állnak egy helyen, egy helyben és vadásszák a fraget azt gondolva, hogy majd másvalaki befoglalja helyettük a pontot. Komolyan nem értem, hogy az ilyen emberek egyáltalán, hogy a büdös életbe tudnak levegőt venni?
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.03.16. 12:47:49 -
bgabor #19685 Nem túl nagy manapság a felhozatal nagy költségvetésű háborús filmekből, örülni kell annak a kevésnek is ami van. Pláne hogy a tankos film ritka madár.
A The Beast of War-al mi volt a gond?
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.16. 12:42:15 -
Dagohun74 #19684 Hát szerintem meg nem. De kinek hogy. A legutolsó jó ami volt a Halál 50 órája. -
bgabor #19683 Szeritem a végén lévő vállalhatatlan gyalogsági jelenettől eltekintve a Fury egy egészen korrekt minőségű háborús film.
Tankos hábororús filmet amúgy is harminc évente egyet látni, az utolsó a tényleg kiválló The Beast volt. -
bgabor #19682 Alternatív megoldásként kereshetnél csapattársakat is TS-en, mint a WoT-ban.
Mi hárman-négyen szoktunk menni platoonban realisticben, többnyire eventen. És van is sikerélmény bőven. -
Dagohun74 #19681 Én is vártam a filmet, de minek. Engem az zavart benne hogy a németek sík hülyék. A végén még berakhattak volna a szuronyos rohamot a tank ellen. A tigris parancsnoka szintén sík hülye volt elindult, minek? Az erdőben lévő német PAK-ok kezelői meg mind vakok voltak. _Nyíl egyenesen vágtató tankokat nem tudtak 400-500 méterről eltalálni. -
Ha nincsenek benne lelőhetetlen Brad Pittek,, akkor már megéri megnézni azt a filmet. A Fury-t én is vártam és nekem hatalmas csalódás az a film. Most vagy minden amerikai ilyen hülye, hogy ezt így elhiszi, vagy nem tudom, mi lehet a baj a világgal, mert ez a film egy nagy kalap .... kupac a fűben. -
Szerintem amcsi filmhez kepest egesz jo lett a Fury, bar en mar az elejen szivtam a fogam, amikor szegeny nemet AT gunnerek egymas utan lottek elore egyenesen, es nem talaltak el semmit. Asszem a katpol blogon vettek sorra az ilyen hulyesegeket, bar ezek ellenere is elveztem a filmet.
Aki tenyleg fasza tankos mozira vagyik, annak ajanlanam a "Haborus Fenevad" angolul "The Beast" c. filmet. Afganok egy ruszki tank ellen. Ez igy most talan kicsit olcsonak hangzik, de k*va jo, igazi fasza belso teres felvetelek, meghibasodasok, amortizalodik a gep, en ott lettem tankb*zi mikor eloszor lattam. -
Ha meg nem 100% agyhalott a csapat, amikor is te vagy a tabella tetején, akkor meg 100% profikból áll, és csak nézheted, amint az ellenek pukkannak, 1 kill, 1 assist mellett te vagy a tabella közepén/alján, mert minden kill -t ellopnak.... vagy folyton kibombáz az ellen.... vagy mindenkinek 1 lövés voltál bármivel is jött... -
foxbat88fx #19677 faszom a battle tier-be :D
tök mindegy mit csinálok, 20 kill-el is simán vereséget megyek... 4000-5000 pont sem elég... sima lose
tankokkal sincs gond, hanem a fasszopó agyhaloott társaimmal.... hogy rohadjanak meg (már bocsánat)
de megtisztítom a bázist nehéz tankkal..... mögöttem meg 5 med nézi ahogy üresen áll a base, hiába írom nekik hogy CAP
ehhh a jövőhéttól jó időt mond, remélem így is lesz.... inkább kimegyek és felásom 26szor a kertet mint hogy ennyi életképtelen emberrel töltsem az időmet mint ezek... -
bgabor #19676 Azt tudod ugye hogy a matchmaker nem a tierek alapján sorsolja össze a járműveket, hanem a battle ratingjuk alapján? És ha több gépet raksz be, a legnagyobb battle ratingját veszi alapul. -
RepeszElek #19675 Én már lassan nem is tudom hallottam e olyan tankot amire nem mondta volna valaki hogy szar! Ez a pershing engem is kicsit meglepett viszont miért hazudna? Indok?
Szerintem ez megtörtént vele nem kitalálta, valóban használhatatlan volt aznap, semmit sem ütött át,ő viszont mindentől meghalt.Elhiszem...
de nem a tank hibája volt hanem a játéké. Ha a legerősebb tankok mindig a legerősebbek lennének akkor kiszorítaná a többi tank játszhatóságát,így is a legtöbben Tigrissel meg IS szériával meg pershingel játszanak már herótom van tőlük...
A pershing is csak egy kaparós sorsjegy akárcsak a többi tank.
Meg hogy folyamatosan az én csapatomban vannak az agyhalottak? akkor ezek szerint a másikban normálisak? Hogy?Nem tudhatja a játék ki az agyhalott és ki nem, persze látsz pár hülyét de odaát is van az tuti..szerintem ez nem lehet érv sorozatos kudarcra.
Az hogy meg többen itt zsinorban 10-20 csatákat tudnak veszteni igazolva a szopóág legendát arra inkább semmit sem mondok mert így is lesznek páran akik elküldenek majd a picsába amiért szerintem ez a Gaijin bolondját járatja velünk, mi meg ugyan azokat a vitaköröket futjuk hónapról hónapra és megakarjuk magyarázni ezt a sok lehetetlen szart amit itt folyik...
Amit mondok az nem az igazság hanem a véleményem!
-
flashpointer2 #19674 Hétvége, nálam is 20 csatából 1 win.
Amúgy meg ne Tier -ből válogasd a tankokat hanem battle rating szerint mert akkor elég csúnya meglepetés érhet :) -
bgabor #19673 Az E8 Sherman is valódi, ugyanúgy a Bovingtoni tankmúzeum tulajdona. Persze a film kedvéért az is furán viselkedik a vásznon, például lepattan a Tigris frontjáról, ahelyett hogy átlőné az első lövésből. -
bgabor #19672 Ha lenne egy csepp eszük akkor a németeknél is post war tankok lennének tier5-ben, így az eventen is. De a birka tömeg Maust követelt, és a Gaijin kiszolgálja az igényket, mégha idióták támasztják is őket. Úgyhogy lett Maus. -
foxbat88fx #19671 na asszem ez a game sem lesz hosszúéletű nálam....
az egy dolog, hogy szivat az MM... 3-as tankkal egyfolytában 4-5 ellen rak be
de ha ez nem lenne elég, az ÖSSZES csapat fullra televan agyhalott fasszopókkal!!!!!!
uccsó 20 csata mind vereség...... átjöttek a barmok a wot-ból? :(
esküszöm keresnem kell valami single player gamet kikapcsolódásként, mert elegem van az online játékokból már....
ennyi buta ember nem élhet a földön!!!!!! -
Stefan99 #19670 Nem ér rá, benne ül egy is4m-ben, és kb így élvezi a dolgot:
https://www.youtube.com/watch?v=qRe1mnct4dw
:D:D -
Nem lehetett előre tudni. Azt, hogy az ágyújával nagyon idegesítő célozni távolra? Azt, hogy egy lövés a toronyba és annyi az ágyúknak? Nem, nem, ez speciális gazsi hozzáállás volt.