Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19462 ööö... elírtam valamit? Remélem nem! Ugyanis az IL-2 kifejezetten a második világháborús repülőgépek szimulációjával foglalkozik és csak is azzal. Tankok nincsenek.
Mivel az fejlesztő csapat (1C company ők csinálták az UFO szériát is emlékeztek rá? :) de amúgy rengeteg mást is elég nagy cég )
csak erre állt rá a játékban és nem foglalkozik a hobby játékosokkal kőkemény szimulátor én egyenlőre még a felszállásnál leragadtam az a hülye he 109es futómű nem volt a legstabilabb ezt Norbert Hannig is megjegyezte a könyvében...
Úgy látszik a fejlesztők is olvasták a könyvet :D
De leszállni már egész jól tudok:),de nem kell megijedni mert ennek ellenére sokan nyomják online-on, én felcsatlakoztam egy szerverre és már játszottam is.
Egyébként ahhoz képest a wt egész jó munkát végez a repülők modellezése terén szimulátor módban legalábbis,de persze elmarad az Il-2 től de nem győzöm hangsúlyozni:
Ingyen egye fene nem rossz!!!!! :)
A tankok modellezéséről inkább most nem mondok semmit az még ingyen is necces számomra folyamatosan leakarom törölni a játékot aztán mégse...:) Pedig le kéne mert rossz hatással van rám de olyan jó mikor nem szopat és összejönnek a dolgok akkor nagyon élvezem...
A lenne olyan mint az IL-2 csak tankban akkor már rohannék a boltba megvenni és letörölném végre ezt de nincs :(
Egyenlőre még mindig a wt a legjobb a piacon az összes hibájával együtt!
Viszont azt elfelejtettem írni hogy az IL-2 ben jóval kevesebb gép van mint a wt-ben. Legalábbis a legújabb részében...Ez ne érjen meglepetésként senkit. Számoljatok vele!
Gondolom azért mert ez történelmi helyszíneket és eseményeket dolgoz fel, olyan a játék mint a wt-ben az Events!