11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Sajnos nem tudok segíteni, mert én nem nagyon néztem utána csak nagyon jókat hallottam róla,megnéztem pár videót és eldöntöttem hogy meg veszem,de lehet hogy van hozzá valamilyen demo lehetőség nem tudom...:(
    Egyébként a WT-nél az IL-2 bármelyik szériája szerintem sokkal jobb. Jó hát 12 ezer körül mozog a legújabb része a wt meg gyakorlatilag ingyen van,de legalább nem bosszankodsz, nincsenek bug-ok, nagyon élethű a repülési modell, a széllökések menet közben, még az is sokkal jobb ahogy a gépet beindítod. Kiráz tőle a hideg:) A Wt-vel szimulátor módban egy hét után sem tudtam tökéletesen beállítani a joystickomat az IL-2 meg azonnal olyan gyári beállítással indult hogy egyszerűen nem nyúltam hozzá úgy tökéletes ahogy van minden kalibrálás nélkül. Meg hát ugye az egy kész játék, a wt. foglalkozik tankokkal és szép lassan fejlesztgetni a játékot most pl. a repcsikben van világítás meg ki lehet nyitni a pilóta fülkét. Az IL-2 ben, több féle világítás van mert van navigációs,meg van műszerfal,meg van külső jelzőfény a leszálláshoz meg az éjszakai repüléshez meg mit tudom én..A pilótafülkét nem csak kinyithatod de ki is hajolhatsz a gépből amennyire fizikailag ez lehetséges,és minden funkció elérhető kb. az egész billentyűzetet használom, bombázónál ha egy motor kigyullad megnézem melyik az és lekapcsolom azt gyorsan, nem tudom wt-ben ilyen van e...Viszont arra készülni kell hogy az online közössége nagyon nagyon profikból áll sokan fejkövetős kamerával, pedállal stb stb. profi cuccokkal nyomják és mellette nagyon értenek a repülőkhöz. Magyarul sokáig céltábla leszel:) Én egyszer felmerészkedtem közéjük és hááááát.....:) De simán működik az online szekció, nagy tábora van!
    ...és a játékban nincs semmi féle árkádos dolog. Nem lehet úgy repülni hogy kívülről nézed nehezebb a tájékozódás és még azt is a műszerfalon nézem meg mennyi az üzemanyagom...
    Na most egy csomót regéltem erről a játékról de nem azért tettem hogy a warthundert lehúzzam a wt egy jó kis ingyenes internetes játék, ennek megfelelően vannak komoly hiányosságai.
    És elnézést azoktól akiket untattam ennek ellenére végig olvasták én csak azért írtam ennyi információt mert neked akartam jót! :)