11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Hát ez érdekes volt:)
    Mellőlem egyszer egy egész ház tűnt el! Azt használtam fedezéknek de oldalról kaptam egyet legnagyobb meglepetésemre és mikor visszanéztem a videót a ház már nem volt ott:)
    Ez a játék nem boltban kapható ahova besétálsz és megveszel egy garantáltam agyon tesztelt kész játékot.
    Itt a játékosok tesztelik a cuccost!
    Nagyon sokat számít hogy ingyenes én is csak ezért játszom vele de én nem sajnálom a pénzt sosem arra ami jó.
    Sok eredeti játékom van nemrég megvettem az IL-2 battle of stalingrad repülő szimulátort is egyébként ajánlom mindenkinek nagyon jóóóó!
    .....de ha ez nem lenne ingyen hát én biztos nem játszanék vele és nem is venném meg a boltban.
    De így hogy nem kell fizetni érte arra jó hogy elbohóckodjunk vele nem igaz? :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.08. 22:32:53