11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Panlaj
    Ma láthatatlan voltam. Kuban map, Brake, sim mód, Tigris H1. Sikeresen leküzdöttünk egy Is1-est a szintén Tigris H1-el küzdő csapattárssal. Az Is1-es emberke csak engem vett észre, a domb takarta a társam. Hátulról lő rám 100 méterről, semmi bajom. Vissza húzódik bukkanó mögé. Irányba forgatom a tankot, meg társam is irányba áll. Egymás mellett voltunk mikor újra előjött az IS1. Meglepődött így sikerült ellőnöm a csövét. Erre visszahúzódott egy árokba. Ott könnyű volt kilőni.Felmentem a bukkanóra amit az IS1 használt takarásnak, szintén Is1, másodikra kilőve. A csapattársam jobbra mellettem állt kb.20m-re, de ő nem ezen a kicsi dombon. Sehol senki, erre durranik. Ebben a pillanatban megjelent egy Su100 a semmiből 30m-re.Semmi takaró tárgy nem volt, belátható szakasz. Abból az irányból 500m-ről látni kellet volna. Azt hittem én következem, de nem. Úgy mozgott mintha ott sem lettem volna. Átmegy mögöttem, 5m-re ezen a dombon, és leáll mellettem. Elkezdem körbefordulni, tornyot és testet, hogy gyorsabb legyen. Erre ott áll egy IS2-es, az oldalát mutatva 15 m-re. Testen lövöm, sérül, a tornya nem mozdul. Köztünk állt a Su100-as, úgy hogy a küzdőterébe hátulról be tudtam lőni. Ő egyből durranik, Is2-es nem csinál semmit. A következő lövéssel kivégeztem őt is. A környéken nem volt csapattárs, aki megsebezte volna őket. A pontunkat semlegesítették, de nem foglalták. Mikor odamentem, egy T44-es volt ott. Nem tudta foglalni, nem adta be nekik. A tornya az én irányomba nézett, de nem csinált semmit. Kb 100m-ről tornyon lőttem szemből, és egyből pukk.
    Eddig csak olyan volt, hogy ha félig takarásban volt a tank, akkor volt láthatatlan. Meg a csirkehálós kerítés tette azzá őket. Most már a szubtérből is elő ugranak. Egyre nagyobb furcsaságokat produkál a játék.
    KV2-es testét eltakarja egy szikla, de nem látszik a torony. Mikor lő egyet, akkor látható lesz, de 5mp múlva eltűnik. A teljes tornya a fedezéke fölött van!!!!
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.03.08. 21:41:41