Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #19356 Én úgy láttam hogy sima M4 volt ezen annyira meglepődtem hogy muszáj volt valakinek elmondanom és erre tök jó dolgok a forumok.
Gazsi azt mondja ez a játék realisztikus de szerintem nem az és egy csomó minden mást is észrevettem amiket példákkal alátámasztva szóvá teszek itt a forumon mert kiváncsi vagyok mások mint mondanak majd erre és akkor jössz te és gyakorlatilag elküldesz a picsába....
Egyszerűen arról van szó hogy úgy jött le az én stílusom neked mint aki egy beképzelt gyerek lenne és majd ő megmondja mi a frankó.
Mivel nem kislányok vagyunk nem sértődök meg az ilyesmin.
Na de Ilyen válasz hogy rohadtul unalmas vagyok, sőt vak is vagyok és azért mert nem tudtam kilőni még gyakorlatilag le is bénázol...
Az ilyen beszólások miatt rosszabb helyeken bunyó van! :D
Ez nem a te forumod vegyél vissza!
Viszont amiért írni akartam egy újabb szerintem érdekes játékélmény :) Malibutomi te ne olvasd téged nem fog érdekelni!
Megyek a Tigrissel mert nem adom fel azért se! :) és oldalba lőnek! Megállok,odafordúlok és látom hogy egy IS-2 de az ég világon semmi kárt nem okozott a Tigrisben, elő sem hívom a sniper módott csak randomba ráirányítom a csövet és tűz! A lehető legrosszabb helyen találtam el a torony alatt de egyből robbant! Rögtön utána kapok egyet szemből de az sem sebez és mikor odanézek látom hogy az is IS-2, még egyszer rám lő de az sem sebez majd elmegy. Azon a csatán még kaptam vagy 8 találatot de csak egyszer kellett javítanom, alig bírtak a Tigrissel az IS-2esek meg a T3485sök, előbb meg mindenkinek egy lövés voltam..
Na ez mi ez ez??? :) Franc se tudja követni ami ebben a játékban folyik...:)