War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Hát régen szórakoztam ilyen jól ezen a játékon !! <#eljen>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A Brummbart utcai harcokban használták, szóval Poland mapra jó is lenne.

Mnemomic
Megvan hogyan kell kinyírni a t-44-et 😊 Amúgy nem értem hogy bírt ki ennyit a Tigris.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem téged basztatlak, csak leírtam azt ami velem történt aznap este mikor elolvastam a kiírásod. És igen a WG jobban csinálja. És bízok abban hogy megcsinálják végre normálisan ezt az egészet. Ezért is akartam kipróbálni de nem sikerült. De ha csak abból fog állni a 1.43 hogy új tankok és új pályák és semmi DM javítás akkor lesz@rom az egész tankos miegymást.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Sherman0070
Meg az is mi már hogy este 10-kor nyitják meg azt a szart? Kurvára elegem van ebből az egész szervezetlen szar játékból. <#falbav>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Azt valaki elmondaná hogy hogy a tökömbe van a dev serverről videó ha tegnap nem nyílt meg (17 órája feltett videók vannak) hát basszák már meg hogy az ismert youtubosoknak a sovietjin szól hogy mégis nyitva van.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Pluskast
Ízlések és pofonok. Attól, hogy szebb lett a grafika nem fogok visszamenni. Eddig sem volt szerintem ronda és akik otthagyták nem a grafika miatt tették.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sherman0070
Amúgy szerintem az szép teljesítmény hogy az összes új tank HD és még azon kívül jött vagy 5 HD ami eddig is bent volt. És ez mind 2 hónap alatt ami nekem pozitív.

Sherman0070
Ha jön a több magos támogatás és a Havok engine akkor hagyom a szarban a War Thundert annyira elkúrták.

Sherman0070
Ne siránkozz mert azután hogy ezt kiírtam már air forces topikban jött is az üzenet hogy technikai okok miatt elmarad.... szóval nem tudtam kipróbálni. Amúgy mik ezek a szar 2 órás tesztek? CBT-ben is ez ment... WoT legalább ha kiadja a teszt szervert az egész nap megy és nem csak azzal a járművel mehetsz ami megvan hanem azzal is ami nincs meg.

WOT-os HD képek 9.3-ból. Jót tett a GF-es konkurencia (mi lenne itt ha tényleg igazi konkurencia lenne), olyan irányban is fejlesztenek amivel eddig kevésbé foglalkoztak.
HD képek a linken
Hogy a brummbar nagy területre ható tüzérségi fegyver lenne az egy kicsit túlzás. Sima kis rohamlöveg volt a 150 mm szúnyogirtójával. Egyébként a SU-122 mellé nyugodtan elférne a németoldalon. A sturmtiger az valóban nem használhó ebben a játékban, kivéve ha később raknának bunkereket is be.

Te vagy az Tomato Pistike?

Mindenki hülye csak én nem!

Nagy területre ható, tüzérségi fegyverek, egy perces újratöltési idővel. Nem tankcsatába valók. Még a szutyok wotba sem kerültek bele artyként, ami sokat mutat. A WT-be meg minek jönnének?

Egyébként csodálom, hogy se a WT-be, se a Wot-ba nem raktak még be Brummbar-t vagy Sturmtigert. Pedig használták őket főleg Olaszországban.
Talán mert túl nagy a kaliber? <#szeret>

Hát fura volt, eleve későn olvastam mire lejött. Na volt még 10 percem mondom benézek erre mindenféle hiba üzenet. A lényeg nem tudtam megnézni mert le kellett tölteni még 5 GB-ot. Megint játsszák ezt napi két óra teszt dolgot. Ennyi idö alatt nem igen lehet mindent letesztelni ráadásul még csak T1-es gépek voltak a hangárba, legutóbb mikor sikerült feljutni a dev. szerverre. Nem baj majd kiadják a patch-et és utána a patch patch-ét és majd azt javító patch-et. <#csodalk>

<#eljen>

Gottfried
Csak tudnám minek kínlódtam a németekkel t4-ben.....
Már én szégyenlem magam lassan a 80% winnel a t44-el és a su100-al.

Itt egy videó róla, de +18. Nem jó dolog a háború.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szívesen ültem volna benne... Egyébként furán néz ki, olyan, mintha visszafelé sült volna el az ágyú.

A jó életbe, hogy csak most olvasom! <#falbav>
Sherman0070
Amúgy ma a dev szerver üzemel 20-tól 22 óráig. Aki akarja töltse le mert csak 3gb amit 1 óra alatt simán letölt.

Sherman0070
Ammo damaged? <#vigyor2>

Kénytelen leszel DirectX9 renderre átállítani a launcherben.

Gottfried
<#nevetes1><#eljen>

DasIsFuck
Én még csak a t-28-nál járok ott, de az vmi mészárszék amit azzal lehet csinálni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sherman0070
Ja van egy kérdésem: Ha egy rank5 repülővel rank4-es gépet szeretnék fejleszteni több RP-t kapok ha rank5-el fejlesztek rank4-et mintha rank4-el fejlesztenék rank4-et?

Sherman0070
Valamit elszartak a játékkal az az ötletem. Nekem kursk adja mindig a fatal errort szóval a sovietjin alkotott megint.

Sziasztok! Az utobbi időben rendszeresen lefagy a program. directX11 hibára hivatkozva. Korábban nem tapasztaltam ilyet. Újra telepítettem a prg. is és a DTX 11 et is mindhiába. Volna valami ötletetek?
ez nagyon jó!

Nagyszerű.4 meccs,4-szer dobott ki 1 perc után egy yer-2-es. Imádom.Természetesen jagdpantherrel voltam.1 respawn.

Ah hagyján... pont most volt szó róla a topikjában, megpendítették hogy elképzelhető lesznek irányított hajó-hajó rakéták benne...
Me egyszerűen nem bírja egyik cég sem megálni, hogy a ne rakjanak be vmi OPot amivel szívathatják azt akit az a fegyvernem érdekel amiről a játék szól (WOT: tankos játékba arty, WT: tankos játékba repülő, WoW: tüzérségi hajós játékba cirkálórakéta meg CV)

a.carkey
Szovjet repülőgép hordozók orrba-szájba? 😊

A medve nem játék.

<#eljen>

németekkel 6 meccsből 1-et nem nyertem. gondoltam kipróbálom orosszal(még egy kört nem mentem azzal az oldallal). azonnal nyerés 6 kill gyakorlatilag tankonként max két lövés kellett. szánalmas mennyi unbalanszolt ez a sz@r.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Áááá,szánalmas.Minden egyes találatnál fekete cső a párducoknál.Hihetetlen.Su-100 dombról lefelé jön felém az alsó páncélját lövöm.Gunner,driver,commander vörös.Erre kilő! 😄 Szánalmas,sovietjin.

az uccsó reális tankszim a témában: http://www.tanksim.com/reviews/panzer.htm

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

<#hehe>

Mikor az ember ledob egy bombát egy foglalókörbe, és elszáll 3 t54-es, az érzés megfizethetetlen😄

DasIsFuck
vagy tigris vs t34,kv-1...
Mert érdekes ez is.
Wot-ba és itt is nagyon kettős mércén van ez is, ugye itt is t-34-ek meg kv-1-ek már a panzer 2-3-ak és korai négyes modellek ellen vannak beskálázva...ahogy wot-ba is a tigris,párduc páros mennyire fel van pakolva...
eggyik esetbe ugye történelmi okokra hivatkoznak, de másik esetbe meg mindig a balansz magyarázattal állnak elő.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

<#eljen>

A T-44-et el sem merem képzelni.A T-54-ről meg ne is beszéljünk.Megértelek. 😊

Egyszerűen nem szabad német oldalon játszani, mert a retard orosz készítők ott szívatják a német oldalt, ahol csak érik. Repülőnél, tanknál ugyanúgy. Annó a WoT-ban ugyanez volt, azt is ez a fajta fejlesztette. Az oroszok teljesen abnormális világképével van a baj.

Kéne a témában egy rendes nyugati fejlesztésű MMO. Orosz játékra meg nem szabad pénzt költeni.

Imádtam azt a tankot meg a T44 et utána 😛 a T54 félig van nyitva,de nincs pofám Orosz tankokkal játszani többet
T-34/85 .Nem is kommentálom.

Sherman0070
De repülőknél legalább van esély úgy is kilőni az ellenséget. Tankoknál 10 év előnnyel kb. lehetetlen kilőni a másikat. Mi lenne ha T34 vs. Tigris II lenne? Azt biztos nem engednék.

Ez sajnos így van.A repülős oldalt megnézve a mostani tankok nem fognak lejjebb kerülni.Plusz a repülős oldalon is vannak olyanok hogy FW-A-8,D9-12-13-at simán összerakja jetekkel.+ a szintjükre került be az la-9-es ami 1946-os propelleres gép. 😊 És igen a német jetek szinte csak koreai jetek ellen tolják...Már beletörődtem.Tankos oldalon ami biztos?Fekete ágyúcső párducoknál,KT-val remegés hogy kidobnak fél perc játék után,páncélvadászoknál meg 1 spawn csak.És Tier 4-5-ről beszélek.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.17. 15:52:59