37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hogy működik most ez a 10 sec eltolás arcadeban bombázáskor? Mert mostanában valahogy nem telik el 10 sec a ledobás és megsemmisülés között --- -
RepeszElek #19387 Jaja én is észrevettem,de ezek az egybitesek ellen ahogy te hívod a legszomorúbb az hogy tehetetlen a tudásod,mert hát sokszor akkor sem tudsz sok mindent csinálni ha egy jobb, erősebb tank van alatta.
Ezért jobb a repülő mert ott jobban számít a tudás. Csinálsz gyorsan egy palástorsót vagy kiollózod ha nem elég ügyes nem tud követni és leszeded te a tanknál sokszor van hogy nem tudsz hova menekülni...
Jó hát ez az életben is ilyen volt nem azért mondom csak szívás :)
-
kissssss #19386 mostanában sim eventben is egyre többször szó nélkül belevezetik a gépet a tankodba ha éppen ahhoz van kedve a pilótának, úgy látszik az egybites marhák szépen lassan kezdenek átszivárogni. -
RepeszElek #19385 Köszi a tippeket! Kifogom próbálni:)
Bezzeg neki nem kell annyit gondolkodnia hol találjon el ha a németekkel vagyok ellene.
Nagyon erős az az ágyú, túlhallatta a német technikát...... -
RepeszElek #19384 Miben játszol árkádban?
Ha igen akkor szerintem azért találkozol ennyi bénácska játékossal. Ahogy olvastam amit írtál a bázis foglalásról egyből az ugrott be mikor elkezdtem a játékot és még csak árkádoztam. Pont ezért anyáztam én is folyton.
Ott nem nagyon veszik komolyan ezt az egészet. A repülőket rakétának használják és próbálják eltalálni a tankodat zuhanáskor meg ilyenek...Én már ezer éve kerülöm az árkádot az ilyenek miatt. Szinte csak reálba mentem de miután GAijin egyik karácsonyi ajándéka az volt hogy az Su-152vel mostantól Su-152re meg IS-2re stb. kell lövöldöznöm elment a hangulatom tőle és azóta csak szimulátorozom.... -
kissssss #19383 sajnos nagyon sok múlik a csapaton is, nemrég volt hogy egymagamnak kellet volna lehoznom az egész meccset 14 kill-el de még így is veszítettünk.. mindez tier 3 arcade battle-ben. -
vajakos21 #19382 Nem kell wot ból jönni hogy valaki " béna" legyen .Minden játék kitermeli magának :-)
Azt meg hogy miért nem tettek semmit azt akkor tudnád ha te lettél volna ott.Lehet javított, tűz alatt volt, wc re ment...persze lehet jóindulatu vagyok -
foxbat88fx #19381 18 kill T-28E-vel hmmmm
szoktak ebben a gameben nerfelni? :D -
foxbat88fx #19380 rájöttem mi a szar ebben a játékban
az amikor kapsz vmilyen WAGER-t vagy mi a szart....
pl. ma kellettek a győzelmek
minden csata kb. 8-10 kill-em van, első win lett utána 3 lose zsinorban és kaptam 50 aranyat pfffff
az enemy behúzza a bázist, ezek a faszkalapok meg csak nézik ahogy lemegy a csík, komolyan ezek a gyökerek a wot-ból jöttek át vagy honnan? ehhhh
rohadjanak meg a gyökerek :) -
davidbog #19379 Pontosan.
Az a 3-as tűzgyorsaság pedig inkább csak elméleti. Azok az tűzgyorsaságok amik az adatlapokon vannak ideális helyzetben érhetőek csak el. Például ha elfogy a toronyban tárolt lőszer és a harckocsitestből kell felpakolni, akkor már eleve nem fogják tudni hozni a papíron lévő tűzgyorsaságot a maniális töltésű lövegekkel.
Illetve a D-25T manualjában nem szerepel semmiféle fix újratöltési szög, szóval nem kell leengedni. A fix újratöltési szög a korai töltőberendezéssel felszerelt lövegekre jellemző (ha jól emlékszem akkor az IS-7-nél a 130 mm S-70-hez ez 1,5° volt), de azoknál se törvényszerű, meglehet csinálni úgy, hogy a töltőberendezés együtt mozog a löveggel (pl oszcilláló tornyok).
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.08. 11:35:39 -
Rue East #19378 A JSz-2-be soha nem szereltek A-19-et, viszont az első szériás D-25T lövegeknek a tábori ágyún is alkalmazott csavarzárja volt. A későbbi sorozatok már a félautomata ékzárral készültek. -
A wagerek közül ha van három, lehet mindhárom aktív, vagy mindig csak egy? -
Eldarion73 #19376 IS-2 tűzgyorsasága az A19 löveggel 1-1,5 lövés volt percenként,ráadásul töltéshez le kellett engedni a csövet.Tigris személyzetek visszaemlékezései szerint,miután ezt kitapasztalták,már bátrabban álltak neki a bulinak,mert tudták,hogy a ruszkik éppen töltenek.
Ezért 44-ben a lövegzárat áttervezték az oroszok,rövidebbre vették,ami könnyítette a töltést és percenkét 3-ra növelte a tűzgyorsaságot. -
Eldarion73 #19375 1. Ha be van forgatva szemből,akkor a csuka orrot lődd,csak 110mm és ha nem szemből áll,akkor csak egy síkban van döntve.
2. parancsnoki kupola alja középen,lefelé pattintja a lőszert,be a tank belsejébe,azonnal kampeca a srácoknak....
3. szemből,ha nincsen beforgatva a löveg tövének az aljára,lefelé pattintja a lőszert,keresztül a sofőr búvónyilásán,a bent ülők legnagyobb örömére.
Ez az a 3 pont tapasztalatom szerint,ahol instant kill egy IS-3 egy lövéstől...
Legalábbis a legtöbbször így lövik ki a gépet alólam,nálam kisebb tankok is....PZ3N a rekord....egy lövésből úgy kapott szét,hogy visszakérdezni sem volt időm.... -
Rue East #19374 Mivel szó szerint akartam idézni, gondoltam nem írom át a hiszti szót, mert a lényeg talán így is érthető... -
kissssss #19373 muhahahaha (köhög köhög) akkor már is szedem is elő a kv-2 su122 párost
-
vajakos21 #19372 Ezt af- re akartam...de itt is jó -
vajakos21 #19371 Ha más haszna nincs, legalább odafigyelnek a random csapattársra. -
Rue East #19370 Sőt, árkádban éri meg csinálni, mivel RB/SB szorzó nincsen. -
Szpecnyaz #19369 Számít az is. -
kissssss #19368 van itt valaki aki bepróbálkozik ezzel a Pokryshkin’s P39N-0 eventel? elvileg vegyesen air/grund csatákkal is ellehet érni a célt csak azt nem tudom hogy ez a arcade meccseket is beleszámítja vagy csak a sim event csaták számítanak?
-
RepeszElek #19367 Azért mert ő nem hisztizett. Nem mondhatom azt hogy megint hisztizik valaki amikor nem azt tette, és nem azt mondtam hogy ezt meg azt csinálok hanem hogy sírok! Miért nem figyelsz?
Amúgy meg hogy a viharba ne lett volna durva hisz megsértette a kicsi kis lelkemet azzal hogy unalmas vagyok, béna vagyok, és vak is vagyok, mind ezt olyan stílusban amit az utcán egy vadidegen férfival szemben nem biztos hogy megengedett volna magának.
Te is folyamatosan beszólsz bár nem mondod ki de szerinted sík hülye vagyok az tuti.
Nem az mondtam hogy leugatni a másikat nem lehet ilyet is lehet persze csak azt mondtam nem illik. -
Rue East #19366 Látom nem érted. Az "érved", hogy akkor csinálok ezt meg azt, amikor akarok az visszafelé is működik. Mások meg akkor szólják le a te sírásod, amikor akarják.
Szvsz semmi durva nem volt a kérdéses reagálásban. Tudom javasolni a "ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!" módszert én is. -
Annál jobb. Azt a prém javára elqurták. Meg már az is 6.7es. Ugyan nem feltétlenül oneshotol, de minden másban jó. -
RepeszElek #19364 Jobb mint a pershing?
-
RepeszElek #19363 Sírni,hisztizni,veszekedni,baromságokat beszélni ezek relatív dolgok és ezeket mind lehet szerintem egy forumon, és ha megnézed rengetegen is csinálják.
Leteremteni másokat azért mert nem szimpi a mondani valója azt nem illik.
Nem kell kihasználni azt hogy a neten vagyunk és annak szólunk be akinek csak akarunk. Szemtől szemben sokan itt udvariasabbak lennének a másikkal van egy olyan gyanúm! :D
A szájkarate az nagyon megy.....
Tartsuk ezt észbe és ne baszogassuk egymást. Mint mondtam nincs ebben ennyi.
És akkor sírom tele amikor akarom én nem piszkálok itt senkit,ha nem tetszik mond azt magadban hogy már megint hisztizik valaki és ne olvasd tovább!
Komolyan mondom miért kell ilyen alap dolgokban okoskodnom nekem itt?
Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm... -
Kezdem ezt a T32t megszeretni. Mondjuk irreális, hogy a Patton 1hez képest milyen modulfejlesztései vannak, kb. szar a lőszer ami az ágyújához van, de amit ez a tank befordítva kibír! :D -
Én csak tornyot lövök is szériákon, a többivel az a baj, hogy mivel döntött így effektív páncélja is nagyobb és a lepattanás esélye is.
Főleg tigrissel ami mindössze 125mm-t üt át 100m-en. -
Köszönöm, az LFP-re gondoltam én is, a tornyot majd kipróbálom :) -
Rue East #19359 De nem is a tied, hogy tele sírd. -
RepeszElek #19358 Az is-1et és az IS-2öt tapasztalataim szerint ha szemben állnak akkor a tornyán közvetlenül az ágyú mellett jobbra érdemes megküldeni!
Ott kitudod lyukasztani. A döntött páncéllal ne nagyon próbálkozz, de vannak csodák a játékban.
Ha oldalt van akkor a motornál tutira átlövöd de attól még nem lesz harcképtelen az ágyú ugyebár ezért próbáld középen eltalálni a tornyot! Az tuti halál! -
Vagy a páncéltest alját, vagy a tornyot. -
RepeszElek #19356 Én úgy láttam hogy sima M4 volt ezen annyira meglepődtem hogy muszáj volt valakinek elmondanom és erre tök jó dolgok a forumok.
Gazsi azt mondja ez a játék realisztikus de szerintem nem az és egy csomó minden mást is észrevettem amiket példákkal alátámasztva szóvá teszek itt a forumon mert kiváncsi vagyok mások mint mondanak majd erre és akkor jössz te és gyakorlatilag elküldesz a picsába....
Egyszerűen arról van szó hogy úgy jött le az én stílusom neked mint aki egy beképzelt gyerek lenne és majd ő megmondja mi a frankó.
Mivel nem kislányok vagyunk nem sértődök meg az ilyesmin.
Na de Ilyen válasz hogy rohadtul unalmas vagyok, sőt vak is vagyok és azért mert nem tudtam kilőni még gyakorlatilag le is bénázol...
Az ilyen beszólások miatt rosszabb helyeken bunyó van! :D
Ez nem a te forumod vegyél vissza!
Viszont amiért írni akartam egy újabb szerintem érdekes játékélmény :) Malibutomi te ne olvasd téged nem fog érdekelni!
Megyek a Tigrissel mert nem adom fel azért se! :) és oldalba lőnek! Megállok,odafordúlok és látom hogy egy IS-2 de az ég világon semmi kárt nem okozott a Tigrisben, elő sem hívom a sniper módott csak randomba ráirányítom a csövet és tűz! A lehető legrosszabb helyen találtam el a torony alatt de egyből robbant! Rögtön utána kapok egyet szemből de az sem sebez és mikor odanézek látom hogy az is IS-2, még egyszer rám lő de az sem sebez majd elmegy. Azon a csatán még kaptam vagy 8 találatot de csak egyszer kellett javítanom, alig bírtak a Tigrissel az IS-2esek meg a T3485sök, előbb meg mindenkinek egy lövés voltam..
Na ez mi ez ez??? :) Franc se tudja követni ami ebben a játékban folyik...:)
-
A IS2-őt és az IS1-et hol érdemes TigerIH1-gyel lőni? -
Malibutomi #19354 Igen, belekavarodtam a lövegekbe.
Nem te mondtad hanem lentebb a kolléga, akinek eredetileg írtam. -
A PzIII széria indult 37mm-s löveggel, amit később 50mm-sre cseréltek. Azt hiszem az N verzió 75mm L/24-et is kapott.
A PzIV viszont végig 75mm-es löveggel rendelkezett, csak a korai típusokon L/24-es "rövid csövű" verzió volt, aminek a páncélátütő képessége nem volt éppen a legjobb.
Am nem mondtam, hogy a Sherman nem tudta átlőni a PzIV-et. Szerintem pariban voltak egymással.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 18:12:18 -
Malibutomi #19352 Az F2 igen...de nem a koraiak az 50mm-es löveggel...és távolról sem volt "nem tudja átlőnik a sherman a pzIV-et" a való életben. -
Szpecnyaz #19351 Hagyd. A Tigrist mindig átlövi minden. Hiába hozol fel olyan érveket, hogy a 90es pen nem visz át 100mm páncélt. Aki mást mond az zsidókomcsiliberálisbérencgyíkember. -
Malarki #19350 Azért hogy sokkal jobb az azért túlzás. Viszont azt látni kell hogy a PIV '36-os tervezés, a Sherman meg '41-es. Az az 5 év meg nem kevés, hiába fejlesztették folyamatosan a németek. -
Azért szerintem a Sherman tankokkal pariban voltak az F2-es PzIV-ek. :)
@Madi92: Aludtam bocsi :D Most keltem, küldj PM-et ha játszol majd és tolhatjuk együtt, bár még nem tudom mit hoz az este :D
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 17:45:24