11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Nagyon jó példa GAijin realisztikus világára amit annyira híresztel!
    1200 méterről leálltam párbajozni A tigris H1-el egy sherman M4A2-vel. Nézzük mit tudsz. Ő is beforgatta a tankot ahogy én is. Ügyes volt mert neki is ahogy nekem is minden lövés találattal zárult. Nem bírtunk egymással,kb. ugyan annyi pattant le róla mint rólam és kisebb nagyobb károkon kívül nem történt semmi majd egy Jumbo besegített neki és ketten szétszedtek.
    Egy sherman M4A2 veszélyes ellenfele volt a valóságban is egy Tigrisnek 10 méterről! :)
    1200 méterről már a hadtörténelembe bevonult Tigrisnek a híres és precíz 88as ágyúja vitte a prímet!!
    Gaijin szerint nem ez így van.
    DE neeeem baaaaaj ez hisz ez csak egy játék de akkor most árkádozunk vagy szimulátorozunk vagy mi van?
    ...és miért vannak módok?? ...és miért mondja Gazsi a játékára hogy realisztikus?