War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az csak kompetens lenne egy is-4-el meg t-54-el szembe.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nincs értelmük ott lenni ha m47 és t-54-eket raknak be kiegyensúlyozás címszó alatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Valaki tudna konkrét pontot mondani amit érdemes lőni párduccal(D,A,G) a t-44-en?Mert Kt-val ki tudom ütni a torony két oldalánál,de ugyan ott a G párduccal már nem megy.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
A játékosszámon nem veszik észre, hogy rossz irányba halad az egész?
Tegnap 22 percet vártam egy simulator battle-ra, hogy cuban-ra tegyen (egyáltalán mit keres egy ilyen map a játékban)?
Természetesen Tiger I-el t-44-ek ellen. Élvezetes volt. Mire a spawnponton megfordultunk addig ők A+B+D-t befoglalták.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Viccet félretéve, jelenleg az lenne a legjobb megoldás a németeknek, amit a repülőknél is elkövettek, vagyis beraknának kelet- és nyugatnémet hadsereg által használt tankokat a játékba. Ndk-nak mehetne a T-54, ha meg bejönnek az amcsik, akkor az ő valamely cuccuk nyugatnémetként.
Bocs mobilrol irok.
Ha a hosszú 88-assal lősz egy sima t-34-et akkor ezt fel lehet hozni, de egy t-44 ellen például már sántít a dolog.
ez is lehetne sokkal jobb már csak attól is, ha az ellenfél nem lenne sokszor túlerőben(2X spawn vs 1X spawn)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.09.15. 15:06:21
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.09.15. 14:16:56
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nekem a németek is jónak tűnnek. A Tigris és a Párduc D kimondottan nehéz ellenfél. A párducnak különösen a tornya pattogós. Nem tapasztalom, hogy torony találat után ne tudna visszalőni.
Szerintem az utolsó patchben nagyon sok mindent helyretettek.