War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Miért az me-262 illetve az me - 163 most milyen tierben van a német oldalon? Cseppet sem zavarja a készítőket, hogy tier 5 hagyták annak ellenére, hogy a sabre meg a mig-15 is ott van. Kiindulva a hülye fejükből simán eljátsszák ugyanezt a GF-ben is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DasIsFuck
Egyébként meg a MBT-70-et kellene berakniuk német V-ös nehéz tanknak.
Az csak kompetens lenne egy is-4-el meg t-54-el szembe.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Akkor ezzel az erővel a német tankokat le is vehetnék 5-ös szitről.
Nincs értelmük ott lenni ha m47 és t-54-eket raknak be kiegyensúlyozás címszó alatt.

Pluskast
A repülős része miatt nem fog. Kb úgy vannak a tankos részével mint a wot a repülőssel. Kíváncsi leszek milyen lesz a hajós része a játéknak (bár a wot féle társaság hamarabb dobja majd piacra).

Sherman0070
Úgyse veszik észre. Csak egyszer csődbemennek és vége. Hamarabb fog a WT csődbe menni mint a WoT az biztos.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

😊 Oldalról nincs gond.Simán pukkan,de mikor mutatja valaki az oldalát!? 😊 A tornyos dolog cáfolva.Ott semmi hatása nincs.Ott Kt simán átviszi,de a párduc sima lőszerrel semmi...

oldalról a kerekeknél az első 1/3-ot vagy forony szemből,géppuska lőrés pl
Sziasztok,

Valaki tudna konkrét pontot mondani amit érdemes lőni párduccal(D,A,G) a t-44-en?Mert Kt-val ki tudom ütni a torony két oldalánál,de ugyan ott a G párduccal már nem megy.

Mi a baj? Kevés az 1 db T-54? Még kellett volna 1 Heavy is mondjuk az IS-7-es, és jo is lenne a balance. <#guluszem1> <#nevetes1>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Néha-néha már azon gondolkozom, hogy ezek direkt akarják tönkretenni az egészet. Ennyire elfogult egy csapat nem lehet a saját népével szemben.
A játékosszámon nem veszik észre, hogy rossz irányba halad az egész?
Tegnap 22 percet vártam egy simulator battle-ra, hogy cuban-ra tegyen (egyáltalán mit keres egy ilyen map a játékban)?
Természetesen Tiger I-el t-44-ek ellen. Élvezetes volt. Mire a spawnponton megfordultunk addig ők A+B+D-t befoglalták.
T-90 kéne, meg S-300 a légvédelemnek, mert túl OP-ok a németek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Sherman0070
T-72őt nincs kedvük betenni? Úgyis csak 10 évvel gyengébb német tankokat tettek be.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

édes Istenem b+
Pluskast
Az az érzésem, hogy ez fog bekövetkezni... Az NSZK oldaláról ott lesz az M47 vagy M48. NDK oldaláról meg amit te is mondtál a T-54. Csak ez annyira szánalom.... Mindegy felesleges keseregni rajta.

Az orosz T5 erősítésre szorult és lám meg is lett a sok sírás eredménye újabb t-54-el gazdagodik. <#falbav>

Az 1.43 tech tree.

Német

Orosz

Kín és szenvedés az orosz oldal.Borzasztóan buták a csapattársak.Szinte mindenki orosz.T-34/85 eszméletlen jó.De egyedül nem lehet nyerni...

Állítólag volt ilyen jelegű hozzászólás hogy a németeket ketté kellene szedni 45 utáni időszakban és úgy adagolni a gépeket, nem megvalósítható az volt válasz.

Az oroszoknak meg ott a T-54, ott is 10 év a különbség a legmodernebb német tankhoz képest. Így most a németeknél lenne 10 év előny. Felőlem jöhet. 😄

Viccet félretéve, jelenleg az lenne a legjobb megoldás a németeknek, amit a repülőknél is elkövettek, vagyis beraknának kelet- és nyugatnémet hadsereg által használt tankokat a játékba. Ndk-nak mehetne a T-54, ha meg bejönnek az amcsik, akkor az ő valamely cuccuk nyugatnémetként.

Meg amúgy sem érne sokat. Papír páncél. Ugyanott lennénk ahol most is. Max annyi, hogy gyorsabb lenne.
Pluskast
Sajna igen. A hatvanas évek elején állt szolgálatba (talán 1963-ban ha jól emlékszem).

de pont azért nem tudsz távoli ellenfelekre lőni, mert van köztetek 2 domb, 3 szikla meg egyéb dolgok.

Hát a németet se egyszeru kilonni, kurszkon pl. a tigris II-vel jo néhány találatot kibirtam modul sérulés nélkul. es 1200 rol lottem ki is-2 is 1 lovésel. A heavy tankoknak kis pályán sokkal kevesebb az esélyuk.

Bocs mobilrol irok.

Szerintem is az lenne.

A dimbes dombos jo a németnek. Az inkább az orosznak rossz.

a LEO 1 meg már nagyon modern,nem ?
DasIsFuck
Teljesen felesleges ezt felhozni, mert az orosz vasak alapvető dizájn tulajdonságzuk miatt távolról még inkább sebezhetetlenek.
Ha a hosszú 88-assal lősz egy sima t-34-et akkor ezt fel lehet hozni, de egy t-44 ellen például már sántít a dolog.

Pluskast
Ezért volt baromság, hogy beraktak hidegháborús harckocsikat az egyik oldalra, a másik oldal meg megállt 1944-ben. Megoldás lehetne a német oldalon a Leo 1. Vagy az is lehet - kiindulva a repülős részéből - hogy behozzák majd német oldalra az M-48-at (bár az maga lesz az über faxság).

az orosz tankok úgy mennek át mindenen mint egy LAnd Rover
talán nem is a mérete, inkább a dimbes-dombossága 😊

A domination játékmód nagyban ront a statisztikán, ott a szovjetek gyorsabb(és sokszor nagyobb létszámú) egységei tényleg nagy előnyben vannak. Ráadásul ott a csapat minősége is sokkal jobban kijön. Egy conquestnél pl nagyobb hatást tud elérni az egyén.

A pályák mérete még az igazi gond. A német gépek úgy lettek tervezve hogy már kilométerekről kiszedje az ellent brutális rombolóerő és hatalmas páncélzat.. És itt kurszkot kivéve nem nem kedvez a németeknek a pálya méret.

azt meg se merem emljteni,hogy az egész játékmechanikát át kéne gondolni......Tigris 2 vel egy bázisos dominationnál egy perc alatt irányba tudtam fordulni és 10 méterre eltávolodni a spawn ponttól amikor az Orosz t54 horda már foglalta az Objectivet......olyan szinten van különbség menettulajdonságban is,hogy két ennyire különböző típust egyazon meccsben játszani engedni ultrafaszság! Találjanak ki olyan játékmódot ahol nem jön ki ennyire,hogy amíg egy T54 50km/h ra gyorsul fel amíg én 30 fokot tudom fordÍtani a járművemet.......szánalom b+
Igen ezzel a "2x spwan vs 1x spawn" dologgal is kellene valamit kezdeni. Nem fair, persze bizonyos súly (állítolag 46 t) felett nincs spwan, de akkor kérdem én ha behoznák a maus-t akkor az nem is születne egyszer sem a maga 180 tonnájával. <#confused>

tier 2 és 3-ban pedig sokkal jobb a helyzet.

nekem ferdivel 33% a győzelmi arányom, ami messze nem optimális, de azért nem is a játszhatatlan kategória szerintem....

ez is lehetne sokkal jobb már csak attól is, ha az ellenfél nem lenne sokszor túlerőben(2X spawn vs 1X spawn)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.09.15. 15:06:21

ha birka türelmed van a 90%-os átlagú T54 győzelmekhez akkor mindenképpen 😊
mivel ingyenes, bátran kipróbálhatod. Szerintem játszható a német oldal, én is csak azzal megyek. Vannak balance problémák egyelőre azért, de abszolút lehet jókat játszani.

Pluskast
Ha csak németekkel akarsz játszani akkor magasabb tierben (3-5) tépni fogod a hajad és anyázni, vagy jobb esetben - amennyiben nem szokott felhúzni egy játék ha kiegyensúlyozatlan - csak mosolyogsz egyet és csendben kilépsz a játékból.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.09.15. 14:16:56

ha nem akarsz oroszokkal menni, akkor legyen nálad pár levél nyugtató...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ozzyehh
most akkor mi a helyzet emberek? nagyon szidjátok a gémet, elég nehéz eldönteni, hogy elkezdjek e vele játszani avgy nem... oroszokkal semmiképpen nem mennék.

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

sajna nincs! poénnak raktam be,de ha megnézed eléggé egyértelmű a kép alapján is a lényege
Magyarul?

A D párduc mióta megy t-2-3 meccseket? 😊 Menjél vele egy picit és meglátod hogy t-44,is-2,su-100 horda ellen fogsz menni.És sajnos katasztrófális a helyzet.A párducoknál a sérülések 75-90%-a fekete lövegcső.Elsőre.Volt olyan meccsem,nem egyszer,hogy 4-5 alkalommal kellet lövegcsövet javítanom.Nem volt mókás.

Pluskast
Általában ha beszállsz egy mmo játékba nem állsz meg a karaktered, embered, városod harckocsid, járműved stb fejlesztésének közepén nem? Meg úgy minden tisztességes játékban ahol tudsz fejlődni vagy fejleszteni valamit az a végcél, hogy a lehető legjobbat hozd ki, arról meg már nem is beszélve, hogy ugye elvileg a legtöbb időt igénylő fejlesztés a legjobb (és a legdrágább). Bocsánat a szóhasználatért de nem kicsit szánalmas az ami ebben a játékban T4 és T5-ben folyik fejlődés címszó alatt. A kiegyensúlyozatlan kifejezés enyhe, és talán nem is jó szó rá. A szörnyű meg az, hogy olyan patcheket kellene kidobni ami ezen javít, nem pedig olyat ahol még több kiegyensúlyozatlan járművet hozunk be. Már előre látom a ZSU-57-es op tulajdonságát, és nem (csak) azért mert orosz, hanem mert egész egyszerűen egy hidegháborús fegyvert állítanak szembe második világháborús vasak ellen. Szar a fejlesztők felfogása.

A gond nem azzal van hogy élvezetes e? Hanem ha T5-ös tankot fejlesztesz egy T2 tankkal kb. 39% xp-t kapsz a T3-al pedig kb 52%. És hát nem valami gyors.Hétvégén voltam fent és T3-as meccseket mentem PzIII-sal és légvédelemmel és igen élvezetes volt de 500 xp per meccs a jagdtiger fejlesztéséhez az egy kicsit karcsú.

Én értem, hogy T4-T5 még mindig rossz, de annyira fájdalmas lenne T2-T3 meccseket menni?

Mostanában T2-T3 árkád meccseket megyek, és szerintem teljesen korrekt sebzés modell van. Jól érezhető karakterisztikája van az ágyúknak is, és végre van értelme a KV tankoknak. Igen, most már a KV-2 sem egylövéses (viszont szinte képtelenség vele távolra lőni).
Nekem a németek is jónak tűnnek. A Tigris és a Párduc D kimondottan nehéz ellenfél. A párducnak különösen a tornya pattogós. Nem tapasztalom, hogy torony találat után ne tudna visszalőni.

Szerintem az utolsó patchben nagyon sok mindent helyretettek.