37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Malibutomi
    "Mikor legutoljára a sima M4el mentem azon bosszankodtam hogy pz F2est egyszerűen nem tudom átlőni, túlságosan gyenge az ágyúm, vagyis hát olyan amilyen az életben is volt ez véletlenül pont realisztikus"

Ezek szerint nem sokat tudsz a realitásról
    A sherman sokkal jobb volt még a 75-ös is mint a a pz III és IV...annyival jobb volt afrikában, hogy emiatt nem raktak rá később sem nagyobb löveget, mert meg voltak győződve róla, hogy ennél jobb nem is kellhet.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.07. 17:35:57
  • Malibutomi
    Lenne pár egyéni meglátásom:

1. Rohadt unalmas a sirámod. Ez egy játék sosem lesz realisztikus, ha nem tetszik ne játsz vele.
    2. Ha egy M4A2 megsebzett 1200méterről akkor 76-os kellett legyen, vagy álmodtad az egészet, mert a 75-ös még közelről a tigris oldalát is nehezen viszi át. Arra hogy te nem tudtad kilőni nem is mondok semmit.

De tudjuk a gyíkemberek meg a szabadkőművesek miatt van hogy egy ilyen isten mint te veszített. :)

• RepeszElek
    Sherman sima M4es (tier-2) első lövésével tönkretette a Tigrisem ágyúját és tornyát majd még 5tel megölt. Mozdulni nem bírtam.
    Mikor legutoljára a sima M4el mentem azon bosszankodtam hogy pz F2est egyszerűen nem tudom átlőni, túlságosan gyenge az ágyúm, vagyis hát olyan amilyen az életben is volt ez véletlenül pont realisztikus...Erre most kilövi a Tigrisemet? Hogy?? Tornyon át?? Hogy?? Oldalról még azt mondom csak csak.....Amikor te vagy vele akkor szar amikor más akkor meg jó de amiket itt leírunk sztorik mint ahogy ez is azok igazak szóval ez egy eléggé hülye játék nem?
    :)
  • RepeszElek
    Nagyon jó példa GAijin realisztikus világára amit annyira híresztel!
    1200 méterről leálltam párbajozni A tigris H1-el egy sherman M4A2-vel. Nézzük mit tudsz. Ő is beforgatta a tankot ahogy én is. Ügyes volt mert neki is ahogy nekem is minden lövés találattal zárult. Nem bírtunk egymással,kb. ugyan annyi pattant le róla mint rólam és kisebb nagyobb károkon kívül nem történt semmi majd egy Jumbo besegített neki és ketten szétszedtek.
    Egy sherman M4A2 veszélyes ellenfele volt a valóságban is egy Tigrisnek 10 méterről! :)
    1200 méterről már a hadtörténelembe bevonult Tigrisnek a híres és precíz 88as ágyúja vitte a prímet!!
    Gaijin szerint nem ez így van.
    DE neeeem baaaaaj ez hisz ez csak egy játék de akkor most árkádozunk vagy szimulátorozunk vagy mi van?
    ...és miért vannak módok?? ...és miért mondja Gazsi a játékára hogy realisztikus?
  • RepeszElek
    sok a bug mert kapkodnak...
    Én is bemenekülök egy ház oldalába ami teljes egészében takarja a tankomat majd jön a találat a ház felől. Megnézem a visszajátszást és abban egy kurva ház sincs. Eltűnt!
    Elkezdték behozni anno a gépfegyvereket is a tankoknál aztán megunták és abba hagyták. Van még egy csomó tank aminek ott a fegyvere de nem lehet használni. Miért?
    Elkezdenek valamit és félbehagyják majd új ötlettel állnak elő az sikerül ahogy sikerül és már dolgoznak a következő ötleten és időszakosan küldenek nekünk javításokat tartalmazó frissítéseket ami kb. annyit ér sokszor mint erdőtűzben a vízipisztoly..
    Ez a játék nincs kész és sosem lesz kész ezért kell venni a boltban kész játékot!!
    Másik...
    Én ez a játékot az oroszokkal kezdtem akkor még nem voltak amerikaiak és örültem ha szimulátor módban 300 méterről eltaláltam egy tankot. Győzelmi arányom akkor 54% volt de volt 57% is volt egy időben.
    Aztán elkezdtem németekkel játszani.
    Mostanra már szimulátorban a Kurszk pályán egy lövéssel 2000 méterről lőttem ki minap egy t3457est a Tigrissel, de 1200 méterről kb. 60-70%-os pontossággal célzom, tehát nagyobb az esély arra hogy az első lövésem már találni fog mint hogy nem.
    Ennek ellenére a győzelmi arányom 47%-ra csökkent.
    Másik.
    Vannak OP tankok de minden azon múlik milyen BR-be rak. A tigris H1 tier háromban elég erős bár a jumbo meg a sherman M4A1-A2 komoly károkat tesz benne minden lövésével és szerintem ahhoz képest hogy igazából nem sok esélyük volt a háborúban és rengeteget gyártottak belőlük az amcsik mert folyamatosan elhullottak és a shermanokat Tommy-kuktának csúfolták itt a játékban jó ellenfelei a német vagy az orosz ágnak,de azért ha ügyes vagy akkor a Tigris H1 tier háromban jó tank! A panther D sem rossz a többi gyengus.
    Tier négyben viszont szart se érnek,és többnyire oda rakja őket,kivéve a panthert azt 10ből ötször tier háromban hagyja ezért szoktam azzal lenni. Az alap Tiger 2 viszont teljesen értelmetlen, mert bármelyik tier négyes ellenfele egy lövéssel kitudja szedni, tier ötről nem beszélve...
    Végezetül..
    Szerintem ez egy kocsmai nyerőgép és az amcsi ágon érzékenyebbre van állítva hogy többször nyerjél,de minden nemzettel eljön az a pillanat mikor bármit is teszel egy kurva 20mm-es légvédelmi tank páncélzatáról is lefogsz pattanni ő meg darabokra szed...
    A németekkel többet fogsz veszteni de ha majd egy tier hármas német tankkal egyetlen egy kicsi első lövéssel olyan szögben, és ott fogod átlőni az IS-2öt vagy a Pershinget ahol a legvastagabb és leglehetetlenebb akkor majd rájössz miről szól ez a játék...erre az esélyed nagyon kicsi de itt minden megtörténhet mert ez egy játék és nem a valóság.

• Madi92
    Májköl gyere menjünk szakaszt! :D
  • PLaci #19342
    Végre betölt a KV-2, kibújok a fedezékből, rácélzok az áldozatra, ellövöm a HE skulót.
    Repül, repül, és az áldozatomtól 10 méterre pont köztünk áthúz egy épp becsapódni vágyó n00b a B-25 -ösével..............

• Malarki
    A vaskerítéses dolog az ismert bug(Polandon is van ilyen a városban). Mondjuk reméltem hogy ezt az 1.47 kijavította, de úgy látszik nem. Az ilyen eltűnéses dolog mind csak hibák, bár elég idegesítőek. Ellentétben a WoT-tal, ahol ez feature...
  • twinr
    már értem. Eddig egyetlen egyszer volt hogy idegesített, egy stug nemhogy félig kilógott, egyenesen szembe jött velem és eltűnt. Nagyon ritkán meg tapasztalom a renderelési bugot amit twi írt, de ez akor sem ugyanaz mint hogy 51 méterről eltűnik egy tigris mert takarja a bokor!:D
    egy t50 meg láthatatlanul spotol két fűcsomó mögül!:D:D
  • mijki
    Teljesen a játék kénye kedve szerint tűnnek el és jelennek meg a tankok...
    pl:
    1, Tiger I 50m-re áll egy kő mögött, én egy dombon állok ezért külsőből látom a kupoláját. Bemegyek sniper-be, kupolát egy pillanatig látom, majd huss eltűnik. Külső nézetben ugyanúgy látszik minden. Ezt még párszor eljátszotta.
    2, East Europe, városban csapatja felém egy Sherman, külsőben szépen látszik, erre bemegyek sniperbe hogy kilőjem és eltűnt. A két tank között csak egy kerítés volt és 80-100m. (Nem a kerítés fala takarta ki a tankot, rácsos kerítés volt)
    És ez csak két példa.

Csak simben játszok.
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 15:55:52
  • Rue East
    Én már nagyon sokszor láttam ilyet simben sajnos.
  • twi452
    most hogy azért elég sokat játszottam realistic-ben sokszor előfordul h csak úgy eltűnnek a 1-1 tereptárgy mögött de még akkor amikor a fele, egyharmada kilóg
    csak egyszerűen nem rendereli le tovább valamiért és ez azért idegesítő tud lenni :)

simben nem emlékszem h láttam volna ilyet
  • twinr
    ???
    random vacak? ezt hogy érted? mi random abban hogy látod vagy nem látod?
  • DasIsFuck
    random kaphatsz valamit az ott felsoroltakból.
    pl vagy kapsz 100 aranyat vagy 1 millió kreditet vagy wagert.
  • mijki
    A láthatósági rendszer azért ritka fos, valljuk be...a WoT-ban legalább kiszámíthatóbb, mint ez a random vacak ami itt van.
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.03.07. 14:17:20
  • flashpointer2
    Shit, akkor nem nyitogattam volna ilyen szorgalmasan, mostanában nem is játszom vele :D
    Meg a bolti árak, 100 arany egy 1 körig tartó +10% bónuszért, vicc.
    EZ a tipikus jobb lett volna ha hozzá se nyúlnak hozzá eset.
    Vagy beszivárgott a menedzsmentbe egy wotos ügynök és belülről dolgozza őket, mást nem tudok elképzelni
  • Malarki
    Én is azt hittem. Aztán néztem hogy most hol a pénz? Sehol... Az a baj, hogy nem is tudom visszanézni hogy pontosan mi volt a leírás.
  • twi452
    hát nem :D
  • flashpointer2
    Milyen 1000 aranyos nem 1misi +száz arany a biztos jutalom? Már nem emlékszem rá pontosan de ilyesmit olvastam.
  • Malarki
    Szintén... Köszi Gajin...
    Mondjuk még külön remek csaták is voltak.
    1. PZIVH, KV-85 jön szembe, első lövés ágyú, másodikra pukkantam.
    2. T-34 42, M4 első lövés toronyforgatás, második lövés pukkantam
    3. PZIVH ismét, M4A2 76 első lövés pukkantam.
    3 meccset letoltam 14 perc alatt...
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.07. 12:40:20
  • twi452
    én is azt kaptam.. el is ment a faszba az egész az első 3 vesztes körrel :D
  • AIexx
    mai booster 75% volt, a pokriskinsre kaptam még 1x500% -osat, a kettőt egyszerre aktiváltam, és 25% -ot levont belőle, így! :) (20 kill, a pokri)
    Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.03.07. 12:24:04
  • JethroHUN
    Azt mégis hogy picsába?
  • kissssss
  • Malarki
    Már előre nyáladzottam arra az 1 milka creditre amit ma fogok kapni. Aztán persze hogy ezt a sz*ros 1000 aranyos wagert húztam ki...
  • AIexx
    prém nélkül, 555% xp.. :) :)
  • bgabor
    Hát a konkurenseit aztán nem nehéz lealázni realizmusban (sem). Vannak hibák a WT-ben, de azért fényévekre vagyunk az életerőcsíkoktól, műholdas artytól meg a mező közepén köddé váló 200 tonnás Maustól.
  • PLaci #19321
    Az mennyire realisztikus, hogy egy KV-2 lehagyjon egy M4 -et? (Mixed realistic event) :O
  • mijki
    Múltkor 4-5db 75mm-s nyelt be a kis szemét, amikor F2-vel lőttem...még jó hogy a GF a realizmusra törekszik :D
  • PLaci #19319
    Muhahahahahahahaha!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Tiger E -ből (avval kezdtem) csak azért tudtak kiszedni, mert mint ahogy a screenshot is mutatja, nincsenek még pótalkatrészeim, és megsérült a závárzat...
    A H1 -et meg AP -vel keresztüllőtte egy KV-2... :'((

Replay
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.03.07. 08:18:20
  • Malarki
    Mondjuk szerintem a repülők számát is korlátozhatnák ha már egybe rakják őket a tankokkal. utolsó meccsem Carpathianss mapon mind a 4 tankomból repülő bombázott ki... Legalább 7 repcsi volt az égen. Meg se bírtunk moccani. Hiába vittem be légvédelmet , rögtön kiszedtek abból is. Nekünk még volt 7 vagy 8 tankunk, nekik meg 2. Na az a kettő szépen befoglalta mindhárom bázist, mert mi a kezdőhelyről se tudtunk kijönni. Nagy élmény volt...
  • Malarki
    Az RB-re nem akarják visszaállítani, hogy ne ilyen kevert nemzetes csapatok legyenek?
  • Rue East
    Aha, jó indulat. Szerintem is.. ;)
  • DasIsFuck
    Tudom, direkt írtam így:)
  • kissssss
    épp kérdezni akartam hogy mégis miben jobb ez az új t28 tank mert a játékadatok alapján semmi különbség nincs, sőt a toronyforgatási sebessége még rosszabb is.

közben megnéztem a páncélzatot is közelebbről...... ezek a sunyi oroszok rácipzároztak még egy réteg páncélzatot, de a lövegpajzson keresztül még mindig sebezhető nagymértékben.
  • foxbat88fx
    ez a T-28E :D
    még jobb páncélja van :)
  • DasIsFuck
    Nem is kicsit op a t28.
    Mindig is az volt.
  • foxbat88fx
    egy ici-picit OP ez a tank is :D
  • Garou
    Aranyos vagy, hogy így átmész Önkéntes Mérvadóba, aztán jön, hogy miért nem gugli, meg rosszindulat. :) Ezt te honnan is tudhatnád, hogy én milyen szándékkal írtam ezt le? Pont, hogy jóindulatból feltételeztem a készítőkről, hogy nem szopatják a játékosokat az eredeti töltési időkkel. :)
    "Helyes adatokat" aztán sok helyen találhatsz, de olyan flémviharok vannak néha, hogy inkább a klasszikus könyves megoldást javaslom. Tehát Steven J. Zalogától az idevágó könyvet (IS-2) inkább, illetve Robert Kershaw "Harckocsizók" c. művét, továbbá Számvéber Norbert "Nehézharckocsik" c. dolgozatát. Kershaw amúgy 30 mp-es töltési időt ír.
  • Garou
    Aham, akkor kb jó lett, a valóságban is kb ennyi volt.