11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    sok a bug mert kapkodnak...
    Én is bemenekülök egy ház oldalába ami teljes egészében takarja a tankomat majd jön a találat a ház felől. Megnézem a visszajátszást és abban egy kurva ház sincs. Eltűnt!
    Elkezdték behozni anno a gépfegyvereket is a tankoknál aztán megunták és abba hagyták. Van még egy csomó tank aminek ott a fegyvere de nem lehet használni. Miért?
    Elkezdenek valamit és félbehagyják majd új ötlettel állnak elő az sikerül ahogy sikerül és már dolgoznak a következő ötleten és időszakosan küldenek nekünk javításokat tartalmazó frissítéseket ami kb. annyit ér sokszor mint erdőtűzben a vízipisztoly..
    Ez a játék nincs kész és sosem lesz kész ezért kell venni a boltban kész játékot!!
    Másik...
    Én ez a játékot az oroszokkal kezdtem akkor még nem voltak amerikaiak és örültem ha szimulátor módban 300 méterről eltaláltam egy tankot. Győzelmi arányom akkor 54% volt de volt 57% is volt egy időben.
    Aztán elkezdtem németekkel játszani.
    Mostanra már szimulátorban a Kurszk pályán egy lövéssel 2000 méterről lőttem ki minap egy t3457est a Tigrissel, de 1200 méterről kb. 60-70%-os pontossággal célzom, tehát nagyobb az esély arra hogy az első lövésem már találni fog mint hogy nem.
    Ennek ellenére a győzelmi arányom 47%-ra csökkent.
    Másik.
    Vannak OP tankok de minden azon múlik milyen BR-be rak. A tigris H1 tier háromban elég erős bár a jumbo meg a sherman M4A1-A2 komoly károkat tesz benne minden lövésével és szerintem ahhoz képest hogy igazából nem sok esélyük volt a háborúban és rengeteget gyártottak belőlük az amcsik mert folyamatosan elhullottak és a shermanokat Tommy-kuktának csúfolták itt a játékban jó ellenfelei a német vagy az orosz ágnak,de azért ha ügyes vagy akkor a Tigris H1 tier háromban jó tank! A panther D sem rossz a többi gyengus.
    Tier négyben viszont szart se érnek,és többnyire oda rakja őket,kivéve a panthert azt 10ből ötször tier háromban hagyja ezért szoktam azzal lenni. Az alap Tiger 2 viszont teljesen értelmetlen, mert bármelyik tier négyes ellenfele egy lövéssel kitudja szedni, tier ötről nem beszélve...
    Végezetül..
    Szerintem ez egy kocsmai nyerőgép és az amcsi ágon érzékenyebbre van állítva hogy többször nyerjél,de minden nemzettel eljön az a pillanat mikor bármit is teszel egy kurva 20mm-es légvédelmi tank páncélzatáról is lefogsz pattanni ő meg darabokra szed...
    A németekkel többet fogsz veszteni de ha majd egy tier hármas német tankkal egyetlen egy kicsi első lövéssel olyan szögben, és ott fogod átlőni az IS-2öt vagy a Pershinget ahol a legvastagabb és leglehetetlenebb akkor majd rájössz miről szól ez a játék...erre az esélyed nagyon kicsi de itt minden megtörténhet mert ez egy játék és nem a valóság.