11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • 400V
    Én csak úgy akarnám hogy max az extra dolgok mint pl WOT ba prémium fogyó eszköz vagy prémium lőszer kerülne kreditbe és az alap dolgok meg nem. Csak XP t kapnál a körök után és mindenki csak az ügyességével befolyásolná azt az időt ami alatt eléri a nagyobb tankot. Ugyan úgy kéne játszani mindenkinek a tankokkal meg fejleszteni csak cserébe (te ismered a problémákat) Mindenki becampel bázisra semmit nem csinál, 5 akár 8 tank semmit nem sebez, vagy 10 tank megindul egy kockába és ott ül egész csata alatt akkor miért nekem kell fizetnem mert nekik ez a játék. Érted ezt a szitut akarom kiküszöbölni.Pl ha WOT ban csak a tier 10 ingyen lenne. Semmi xp t nem kapnál semmi kreditet semmi javítás meg lőszer ár, és prémium tankokkal húzhatnál legényeket a tankba akkor semmi bajom nem lenne vele.Még én is beállnék lemmingtrainbe mert szórakoztató és semmi kreditembe nem kerül.Vagy lehetne az hogy amit itt olvastam akár kis tankal vagy prémium tankal bármit kifejleszthetnél. Nagyon mesébe illő dolgok ezek. Látom ilyen minden MMO.

Nem nekem való az MMO ez van.