Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #18392 Már ennek a buta Mausos történetnek a felröppenése napján tudni lehetett, hogy meglesz ennek a maga ellenhatása az orosz oldalon.
Én nagyon örülök neki hogy csak új lőszereket kapnak az oroszok, és nem valami fiktív IS akárhányast.
Hozzá kell tenni a korrektség kedvéért. hogy jelenleg az IS-4/IS-3 kemény 207mm átütést tud top lőszerrel, tíz méteren, a T-54 meg 215mm-ert szintén tíz méteren. Nem gondolhattátok komolyan hogy ez így marad ha bekerül ez a szaros Maus. És valóban, már meg is érkeztek a 250-300mm átütésű lőszerek tier5-be. Ha ez így megy tovább, a páncélzatra építő tankok ugyanúgy elvesztik minden értéküket, ahogyan az a WoT-ban is történt.
Mint korábban már hangot adtam neki, szerintem nagyon rossz tendenciát hoz majd a játékba a Maus berakása, és többet árt mint használ majd.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.09. 17:56:15