War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srác tömören összefoglalja a lényeget egyetlen postban, lehet picit csalódott, lehet túloz, de sok igazság van benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Guys we have here 900+ posts in one day. Most of them are negative about those new changes.
Also we have 0 posts from devs/mods/whatever so we can safely say that they don't care about our feedback.
Now it's time to let it go. Leave Gaijin alone to do whatever they dream over night.
I won't waste my time writing in forums and also I won't waste too much of my free time to "enjoy" this masochistic game.
But I must admit one thing is good for me after this "amazing" patch. Finally I can play my T-54 almost without waiting in queue. Doesn't matter that I'm facing only KT/Ferdi/JP/Panther A as long I can sealclu...errr...grind it with ease. And I'm sure that those hopeless guys in German armor are thrilled to met a T-54/IS-4.
Könnyen lehet, hogy az ez utáni tank átalakítások megkönnyítésére összepárosították a német és szovjet tankokat.
pl:
IS-2 BR6 --> BR6
Párduc D BR5 --> BR6
Ezek után már teljesen jogos az igény, hogy az azonos BR szinten lévő tankokat azonos erősségre kell hozni.
Arra, hogy esetleg most olyan tankok vannak egy BR szinten amik teljesítményben nincsenek partiban egymással nincs mentség, esetleg csak magyarázat.
Én is úgy érzem, hogy most jobban zárt béta hangulat van, mint két hónappal ezelőtt.
Ha ennél a játéknál erősen vissza esik a játékos állomány, akkor a tankos játékot keresők hová mennek (vissza) ?
Melyik cégnek volna kellemetlen, ha ez a játék sikeres lenne hosszútávon?
Melyik cégnek van a tankos játékából hatalmas bevétele?
Hajlandó volt-e (szerintem igen) jelentős anyagi eszközöket arra fordítani egy másik cég, hogy az esetleges vetélytárs játéka kevésbé legyen sikeres?
Persze ezek csak összeesküvés elméletek, de nem furcsább, mint arra gondolni, hogy a Gaijin-nél hirtelen mindenkinek elment az esze.
Szerintem egyáltalán nem ment el ott senki esze. Jó sok pénz cserélt gazdát vezetői szinten és máris érthetőbbek az "idióta", játékos állományt csökkentő változtatások.
Egy dolgot érnek el,hogy már a t4 ruszkiknak sem lesz ellenfelük.
Olyan hihetetlenül ostoba hozzáállás ez hogy el sem akarom hinni.Olyan egyszerű hogyha egy ilyen játékban nincs balansz,az egyik oldallal senki nem fog játszani,akkor pedig a másiknak nem lesz ellenfél.Ezzel vége is a bulinak.AKKOR EZZEL KIT SZOLGÁLNAK KI ????
Lassan már azt hiszem hogy a WG beépült emberei szabotálják az egészet mert ennyire hülye emberek nem léteznek.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A két nap alatt annyit mentem amennyi időm csak volt és ami eddig csak kínlódás volt(kivétel nélkül) most élvezetes játék lett,még akkor is mikor kikaptunk,vagy a csata későbbi szakaszában pl. egy bomber szedett ki.Az esélyesség érzése sokat javított a német oldalon.
Eddig ennyit mentem, pár T4 benne, de nagy többségében a T3-as tankokat tesztelem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A baj az hogy ezek csak azért sem fogják azt a rendszert véglegesíteni mert pozitív visszhangja volt.Ilyen kifordítottan működő céget még nem láttam.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.07. 20:07:12
T3-ban 3meccset mentem némettel, mindhárom nyertes volt. Utolsó kör eredménye spoiler után.
Annyira OP ez a KV1 is, ha 30 hitet nemkaptam be akkor egyet sem. Valahogy egy 500vagy 1000kg-os bombát is túlélt track damageddel.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.07. 19:20:40
Kapnak egy csomó pozitív visszajelzést,erre másnap bevezetik ezt a szart,ami még az eddig használható PantherD játékát is elbassza.A nagyobbakról nem is beszélek.
NINCS A VILÁGON MÉG EGY ILYEN DILETTÁNS,MÉRHETETLENÜL BALFASZ,KRETÉN,NYOMORÉK,NACIONALISTA,FASSZOPÓ FEJLESZTŐ CSAPAT A JÁTÉKIPARBAN !!!!!
Sajnos nincs rájuk megfelelő jelző,csak azt tudom kívánni nekik hogy mielőbb menjenek úgy tönkre hogy az adósok börtönében rohadjanak meg.Így elbaszni egy ilyen játékot...........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav>#falbav>
Tier 3-ba mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.08.07. 18:15:35
Ez meg talán érdekel valakit:BR táblázat, mi mivel találkozhat (utolsó post).
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.07. 17:03:16
Tényleg ennyire gáz a patch? Most töltöm, mindjárt tesztelem.
MIT RAKNAK MÉG AZ OROSZ TANKOKAT JÁTSZÓK SEGGE ALÁ?