37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • vajakos21
    Pontosan.Tier1 - től êlvezhető a játék.Van event igy minden szinten lehet menni.Megvan minden ger-jap ( ott pár hiányzik) de tier 5 mind af mind gf nél kimarad.Ahogy a captured gépek.( ez nacioid dolog. van bennt sok soha nem repült gép mindenhol....sajnos).Persze egyszerübb nácizni ..
  • flashpointer2
    Hát akkor most kit kell szidni a nácoidokat vagy gaijint mert hallgattak rájuk? :D
  • AnuluWork #18425
    Na várj. Nekem a gépemen rajta van a zászló, sőt a Jagdtigeren az álcám egy (három) zászló.

A régiek megmaradnak? Mert az összes zászló már 500 GE.

Egyébként lefogadom, hogy az ukrán zászló miatt találták ezt ki. Elvileg azokból volt fent a legtöbb a tankokon. :)
  • RatBaG #18424
    no komment...

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/214502-news-national-flag-options-changes-in-game/
  • bgabor
    Csak éppen van az amit én szeretnék vagy jónak tartanék, és van a realitás.
    Eddig is éppen erről beszéltem. Nem tetszik hogy berakják a Maust, de nem vagyok meglepve rajta, hogy végül engedtek a nácoidok nyomásának.
  • Dagohun74
  • flashpointer2
    szerk: Bgabornak mert csak elcsúszott

Nem hiszem hogy felhasználói oldalról olyan szempontokat kellene figyelembe vennem hogy nekik minél több pénzük legyen.
    Így a hozzászólásod alapján akkor az rendben van a bevétel miatt hogy csak azért kerül bele a német T5 hogy lehúzzák a népet, hogy (ezt csak itteni olvasásból ismerem) élvezhetetlenek az orosz tankok mellet és még a történelemhűségnek is adnak egy tackost.
    Simulation battle elvileg az életszerűségre hajaz, ha majd a maus szembetalálkozik egy t54-el az mennyire lesz az?
    Ha zsét akarnak egy csomó egyéb mód lenne rá hogy ne kúrják szét a játékot, pl kozmetikázás, ami a jelenlegi 4 matricával kb 0. , deformált alkatrészek, szerelődoboz, külső üzemanyagtank, sár-por-hó, ilyenekre szívesebben költenék mint T5-re hogy aztán álljon és a kedvenc t1-3 tankjaimmal játszak, de nem lehet mert nincs.

DasIsFuck
    ööö nem. Eve online.
    Egyébként itt sem értelmezhető a fő content, mert T5-el sem jutsz el olyan helyekre ahová alatta valóval nem, nem nyílnak meg új pályák vagy missionok. Ha létezne valamiféle klán-harc mint wotban akkor talán mondhatnánk (ha egyedül a klánharc lenne a cél)
    Egyébként meg egy simulation battle az 1.0 ratingű Pz II. DAK -al ugyanolyan élmény (sőt) mint egy T4-el, úgyhogy nem igaz hogy akinek nincs t5-je annak nem nyújt annyit a játék.
    Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.02.10. 11:54:08
  • e57
    Nekem az is megfelelne.
    Úgy sem lehet egy teljes magyar ágat létrehozni.
  • gstup
    Akkor már a magyarokat is betehetnék a németekhez...
  • e57
    A franciákat betehetnék a britekhez, ahogy a repülős résznél van megoldva.

Repülősnél:
    Olaszok a németeknél vannak.
    Francia és ausztrál gépek a briteknél.

Nekem ez megfelelne a tankosnál is.
  • Kurfürst
  • bgabor
    Egyetértek. Csak felvázoltam a pénzügyi oldalát.
  • Kurfürst
    A content sem ingyen épül persze, de ezen én nem agyalok, régen még amikor WW2Online/Battleground Europe-ot játszottam, akkor a havi díja volt 15 USD, azóta a F2P rendszer terjedt el és azért lássuk be, a WT még mindig nagyságrendekkel jobb a WoT agyatlan grindelésénél. Ott kínszedve kellett nyomni a low tier tankokkal iszonyat sokat, még a szaros Loltracktortól sem lehetett elszabadulni. Hagytam is hamar a picsába, pláne hogy idióta MMORPG rendszer az egész - a War Thunder meg messze, messze legjobb tank szim eddig ami kijött (a Steel Beastet nem számítva, de az elég rétegjáték és borzasztó ratyin néz ki).
  • bgabor
    Mert a Tier5 gépekben van a nagy pénz, azokat kihúzni(és a moduljaikat kimaxolni) nemigen lehet pénzráfordítás nélkül. (nézd csak meg, hogy a tier 5 gépek moduljainak ára hogyan van belőve, mennyit kéne szenvedni stock géppel szerelőkészlet, tűzoltókészülék meg értelmes lőszer nélkül ha nem nyúlsz a zsebedbe) Stock tier5 repülőgéppel méginkább futófrag vagy csak.

A fejlesztő Gaijin pedig egy üzleti vállalkozás, aminek az a célja hogy profitot termeljen a részvényesei számára, akik ezért fektették bele a pénzüket annó az indulásnál. Az hogy mi jól érezzük magunkat, nem cél, csak szükséges előfeltétel a profittermeléshez.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.10. 10:07:14
  • DasIsFuck
    Minden mmo-nak a fő pontja a high-end content, ami itt ugye a rank 5.
    ezért kell erőltetni, ebből lesz igazán pénz.
  • RatBaG #18412
  • Malibutomi
    Ezt már irtam párszor, remélhetőleg mire ténylegesen bekerül mindenkinek addigra lesz valami orvosság erre.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.09. 23:25:43
  • JethroHUN
    Akkor a T-32 is felejthető... Semmire nem jó az ágyúja... annyiszor kell bele lőni az ellenfél tankjába ahányan vannak benne.
  • flashpointer2
    De miért lenne muszáj minden nemzetnek T5-ig vinni, ha nem volt hát nem volt, szülni nem lehet utólag. Nem tudom minek erőltetik, T5-be lehetne amcsi vs ruszki csak azt annyi
  • bgabor
    Az angol a következő, egyértelműen. A francia az nagyon problémás, 1940 és a hidegháború között nem volt tank és repülő fejlesztésük.
  • FoldiPaliBacsi
    Amúgy nem tervezik betenni a franciákat mint nemzetet?
  • bgabor
    Őszintén remélem hogy NEM kerül be a T-95, se bármelyik szupernehéz agymenés prototípus. Tier5 be hadrendbe állított, igazi cold war tankokat várunk. Amúgy a tesztvideók alapján a Maus 310 mm szemből.
  • AnuluWork #18405
    Már most van bent olyan lőszer ami átviszi a Maust Amcsi és Német oldalon, mégsem látom szopni a ruszkikat. :)
  • jocking
    Igazából ezzel sem a Maus szívja meg leginkább, hanem mindenki más. Betesznek egy lőszert, ami átviszi a Maus-t, az még simábban fogja átvinni a "kisebb" tankokat. Egyszer valaki megszerez egy ilyen lőszert, akkor gyakorlatilag ő lesz a hóhér a csatatéren. Ha meg már eltelt egy kis idő, és többeknek meglesz, akkor egy kib*szott one shot party lesz az egész cseszett T5 úgy ahogy van.

Egyébként arról miért nem beszél senki, hogy a Mausnak mennyi az átütése? Átviszi szemből az IS-4 tornyát?
  • Dagohun74
    Elég már. Nekem személy szerint semmi bajom a maussal. Ugyan olyan mintha az IS-4-et ereszuk ossze a tigris II-vel. Sose találkoztak mint ahogy a maus se a tobbi tankkal. Elkészult belole 1.5 db kész nem csak papiron volt. Ha nem tetszik nem játszol vele. Egyebek iránt nem olyan nehéz kilonni a videok alapján. Kiváncsi lennék akkor is ennyit fogsz sipolni mikor berakják az amcsikhoz a T-95-ot. Na peace
  • bgabor
    Hát pedig a full szim mód az csak eventben elérhető, ott meg semmiből nem áll hogy ne a német T-54eseket állítsák szembe az orosz T-54el.
    Hanem lesz mondjuk egy fasza kis Fulda Gap event, amcsi (és később brit) cold war tankok a német és orosz T-54 ellen.
  • bgabor
    Meg mindenki más is tier5-ben. Ilyen oneshot verseny lesz, mint a vadnyugaton. :D
  • bgabor
    Kár. Oda aztán tényleg nem hiányzik egy harmadik T-54es.
  • AnuluWork #18399
    Az M469 az M103nál HEATben tud 380at minden méteren. (Mondjuk már a Walker APDSe 238at tud 10 méteren.) Szóval a Maus már most halott. :)

• AnuluWork #18398
    A szovjetekhez megy a T-54. Ott van a notesban.
  • Stefan99
    Ha már úgyis olyan tankok mennek egymás ellen, amelyek a való életben soha nem találkoztak. Ha már úgyis háború utáni lőszerekkel tápolják a szovjet tankokat.... Miért nem lehetett akkor már inkább azt az utat választani, hogy kicsit "csalnak" a páncél és a lőszer tulajdonságainál a balance érdekében? Így lassan már ugyanúgy egy fantasy liga az egész, csak így még normálisan balance-olni se fogják tudni soha az életben. Most lehet kikukázni a t5 tigriseket, és lehet majd menni a fantasy maussal, meg a német t-54-el.
  • Stefan99
    ...és nekem egyébként is a legjobban a marker nélküli mód jön be()ahol nekem kell azonosítani a tankot kinézet alapján, hogy barát vagy ellenség e), ha lehetőség lesz rá, alapvetően ilyen módban fogok játszani. de ez sem működik, ha mindenki t-54-ben ül.
  • Stefan99
    USSR-hez van írva, meglátjuk...
    Végülis lesza*rom, megvagyok tier 5 nélkül. De kíváncsi vagyok milyen lesz a ww mód, véget ér kb tier 4-nél, vagy majd a német t-54 megy a szovjet t54 ellen? Nekem ilyen marhaságra nincs igényem. Nekem fontos egy játékban a "feeling". Vagy akkor mit szenvednek a modellezéssel, tegyenek be két gyufásdobozt, legyen különböző színük, aztán hajrá.
  • Malibutomi
    A 122mm orosz löveg nekem elég nagy csalódás magasabb szinten. Az IS2-n még jól muzsikál, de az IS3-4-en már kevés szerintem.
    Legalábbis az IS3-al mindíg a Tiger 2H, és jagdtiger ellen kerülve elégé annak érződik.
  • davidbog
    254 mm? Agyon buffolt szar. Ez is. Szánalmas...
    A BR-471D háború utáni APCBC lövedék, valamikor 1946 és 1948 közötti. 25,4 kg-os és a csőtorkolati sebessége 792 m/s. Az orosz kritériumos 90°-os (ami nagyjából megfelel a nyugati/német 60°-os kritériumnak) páncélátütési átütési adatai szinte mm-re megegyeznek a játékban lévő 122 mm BR-471B lövedékével. Szóval a BR-471B igen csak túl van tápolva (mint szinte az összes nagyobb lövedék/löveg a játékban...) és a BR-471D-nek kéne megkapnia a mostani BR-471B adatait.
    Ha 250 mm feletti átütésű 122 mm-es lövedék kellett volna az a 122 mm BR-472 lett volna (122 mm M-62-T2 löveg a T-10M harckocsiban, 25,1 kg + 950 m/s). De úgy tudom ez meg nem kompatibilis a 122 mm D-25T závárzatával, szóval ezzel nem lenne kisegítve az IS-3, IS-4.

A 100 mm BR-412P pedig űrméret alatti lövedék, konkrétan APCR. Tudomásom szerint nem rendszeresítették. 1945-ban kezdőtött a fejlesztése az OKB-172 gyár jóvoltából. Extra könnyű lövedék és egy 100 mm BS-3 lövegből 1650 m/s-os csőtorkolati sebességet értek el vele. Ez nagyon nagy. Mivel nagyon könnyű egyre nagyobb távolságokon biztosan sokat veszít az energiájából (meg valószínűleg jól hazavágja a löveg élettartamát is). Átütési adatai nem ismertek. Saját véleményem szerint 100 m-en legalább 300 mm és 1 km-ről is 250 mm felett van.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.02.09. 18:20:01
  • bgabor
    Már ennek a buta Mausos történetnek a felröppenése napján tudni lehetett, hogy meglesz ennek a maga ellenhatása az orosz oldalon.
    Én nagyon örülök neki hogy csak új lőszereket kapnak az oroszok, és nem valami fiktív IS akárhányast.

Hozzá kell tenni a korrektség kedvéért. hogy jelenleg az IS-4/IS-3 kemény 207mm átütést tud top lőszerrel, tíz méteren, a T-54 meg 215mm-ert szintén tíz méteren. Nem gondolhattátok komolyan hogy ez így marad ha bekerül ez a szaros Maus. És valóban, már meg is érkeztek a 250-300mm átütésű lőszerek tier5-be. Ha ez így megy tovább, a páncélzatra építő tankok ugyanúgy elvesztik minden értéküket, ahogyan az a WoT-ban is történt.

Mint korábban már hangot adtam neki, szerintem nagyon rossz tendenciát hoz majd a játékba a Maus berakása, és többet árt mint használ majd.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.09. 17:56:15
  • bgabor
    Ha az új T-54 tényleg keletnémet lesz, és így a német ágra kerül, akkor igen.
  • Rue East
    Én pontosan ezekre írtam...
  • gstup
    Thx.
  • Malarki
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/213859-client-08022015-147/