Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #18364 én nem nagyon repdesek az őrömtől hogy bepakolnak még egy sárdagasszunk2015 szimulátort is, jó oké aláírom az ötlet tényleg jól hangzik de figyelembe véve egy két járgánynak a csapnivaló sebességét és stabilitását(ha tudnátok én hányszor borultam a marder3-mal) én azt mondom hogy lesz még moderálás ebben a topikban mert jó néhányan elfogják küldeni melegebb éghajlatra a gajjint azt tutifix, pl az előbb a németeknél elérhető első AA tankkal játszottam ez a szerencsétlen konzervdoboz alig éri el a 30-as max sebességet mire elértem a célomat vége is volt a játéknak, most gondoljatok bele mi lesz itt egy enyhe de sáros és csúszós lejtőnél a flakpanzeral.. vagy a GAZ-AA járgánnyal...
jó gondolkodást :)