War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez is érdekes a fórumról, ő még higgadtan kezelte a dolgokat:
"Panther ausf A +1,4 Broken rating
T-44 +0,7 Broken rating
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nice one Sovietijin, thanks for the destroy the ground forces, enjoy with your Soviet thunder and several thousand players less.
Bye Bye."
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/166220-update-07082014-1412961/page-1
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ez a ticketes rendszer szar. Addig kéne a csatának lennie míg az összes respawn lehetőség el nem fogy ( de közben ha akarsz kiléphatsz a csatából ).
Ehelyett 5-6 perc alatt lezajlik a csata. szerver terhelés csökkentése miatt van ez a hülyeség?
angelus1991ster.blogspot.hu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
21 percig tartott a csata,végig nagyon izgalmas volt.Annyi pontot mindenki össze tudott szedni hogy többször vissza tudjunk jönni.A végén úgy lehoztuk hogy én a JP-vel,a társam a JgpzIV-el maradt meg.Volt a vége felé minden.Én foglaltam ferdivel,az ellennek már csak kér repcsije maradt.Természetesen az egyik kiszedett.Vissza vadászba,a légvédelem már szinte irányíthatatlanná lőtt de a bombert végül sikerült lerammolni.Aztán vissza a JP-be és rohanás foglalni.A Jak9 próbálkozott de nem tudott kilőni bennünket és feladta.
Ilyen csatában esélytelenek lettek volna a németek ha nincs ez az event.Így 21 percig,szoros és izgalmas küzdelemben végül sikerült nyerni.Azt hiszem mindkét csapat élvezte az egészet.Újra csak dícsérni tudom ezt a spawn rendszert.Tegyétek ezt minél többen a hivatalos fórumon is,nehogy változtassanak rajt!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"I have just one question - I don't interest in tanks,I'm bomber pilot.How I'm supposed to participate in that game mode?"
Kicsit ilyenkor kinyílik azért a bicska a zsebemben😄
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Nekem is kimondottan tetszik ez a mód, bár a respawn pontokat igényét kicsit magasnak találom Rank3-ban. Tigris második spawn 780 😊)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A szupercsapat:

Tessék megfigyelni hogy az oroszok hányszor haltak hősi halált!!!!
Nincs ám visszatérés a t44 falkáknak.Nincs légi fedezet,így egy jó TD-vel meg lehet állítani őket.Az előbb írtam hogy ez sem tesz csodákat.Hát ezt néhány csata után visszavonom!!! Megoldotta a bombereket,az orosz respawn többletet,ösztönöz a jó játékra,bünteti az idiota kamikaze akciókat,egy szóval zseniális ötlet!!!!
Persze ennyi tapasztalat után ezt talán még korai írni de mejd korrigálom a véleményem ha úgy alakul. 😊
Most minden esetre úgy látszik hogy ha ezt bevezetik,egy csapásra több komoly problémát megoldanak egy csapásra. 😊 AMEN!
A (remélem) történelmi eredmény az egyszer spawnolt ruszki csodákkal.:

Kimondottan változatos és élvezhető csata volt. 😊
Csak remélni tudom hogy ez nem csak egy event marad!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Viszont az ilyen balfaszok ellen nincs orvosság. 😞
Összesen 4 player killje volt a csapatnak,abból 3 az enyém,a negyedik meg assist egy kis pályán TD-vel.(még csak nem is kempeltem vele hanem mentem foglalni a híd mellett)
Az ilyen emberek minek mennek t4-el???? Élvezik a szopást?

Minden esetre egy második sloton nekiállok legénységet képezni. 😊

Egy dolgot viszont ez sem old meg,az elbaszott Demage modelleket.
Szerencsétlen Pantherrel három csatából háromszor lőtték el első lövésre a gunt és így még annyi pontom sem lett hogy vissza tudjak menni bosszút állni.
Szóval ha a többi alapvető hibát nem hozzák helyre,akkor ez a nagyszerű ötlet csak halottnak a csók lesz. 😞
http://warthunder.com/en/news/759-Under-Construction-City-location-Poland-en