37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    Egy linket berakna valaki a patch note-ról?
  • AnuluWork #18386
    Azt írja a patchnote, hogy:

USSR: T-126 (SP), T-28E, T-54-1949
  • AnuluWork #18385
    Az E megkapja, nem?
  • flashpointer2
    Ja hogy a backup vehicle elveszik ha használom, jó hogy kb 5 után derült ki :D
  • Stefan99
    De a történelmileg hű APCR a tigrisnek persze sehol:D szánalmas.
    Ugyan nem láttam még az új gépek pontos karakterisztikáit, de ha jól sejtem, továbbra sem lesz érdemes a német tier 5-öt erőltetni...
  • Malibutomi
    Valaki világosítson fel, mert valamit nagyon rosszul csinálok.
    Ha T54-el megyek, és egy másik T54 jön szembe, akárhol lövöm meg (alsó lemez, felső lemez, torony) lepattanót kapok, ő meg szépen átlövi a frontpáncélomat ahogy kell.
  • Kurfürst
    Darabja 1500 pénz és 10 méteren belül hatásos JT / M ellen :D :D
  • Dagohun74

Azt hiszem ez lesz az. A t-54 kapja.
  • AnuluWork #18379
    Óh, hogy ... le! :D Akkor a Jagdtigerem is dobhatom a Simicskába?
  • JethroHUN
    Még több copy-paste tank... Amerikai ágban kiegyensúlyozott BR? TD-k? áh minek.
  • Dagohun74
    Jól sejted. Na nehogy már a németeket ne lehessen kilőni és egyáltalán esélyük legyen az orosz csodákkal szemben. Ha jól láttam 254 mm az átütése az új lőszernek.
  • Armisael
    Olvasom az 1.47 Dev patch notest és mit látok:
    • IS-3 and IS-4M have gained a new AP shell - BR-471D
    • T-54 series have received a new APCR shell - BR-412P
    Valaki cáfoljon meg, de így látatlanba, hogy nem megyek dev serveren úgy gondolom, hogy ezeknek olyan 250-260 mm átütése lesz csak, hogy a Maus ne érezze olyan jól magát :D
  • bgabor
    Erős a gyanúm hogy ez NDK T-54 es lesz, az NDK MiG-15Bis mintájára.
  • AnuluWork #18374
    B-29?
    18x1000 font? :D

Mondjuk, hogy minek még egy T-54, jó kérdés. Szerintem tök egyforma lesz a többivel.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.09. 08:08:02
  • RatBaG #18373
    http://imgur.com/a/vJE2v

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/213859-client-08022015-147/
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.09. 03:21:20
  • Master91
    arra gondol hogy szürkeség van, por, romok mindenhol, nem pedig más színűek

meg értem , most így bele gondolva igaza is van
  • jocking
    Nekem is "tetszik", ahogy kezelik a problémákat/bugokat. Spawnkor feltesz a bunkerra a játék, ahonnan leesve felborulva érsz földet? Tán' állítsuk be normálisan a spawn dimenzióit? Faszt, inkább rakjunk be vontatókötelet, aztán a parasztok majd segítenek egymáson, mi meg addig is vodkázhatunk.
  • Rue East
    Az meg van, hogy ez egy rommá CGI-zett filmből van?
    És az, hogy a film Sztálingrádi csatáról szól, ahol a város különösen nagy pusztítást szenvedett el?
  • bigfootHUN
    Az új no hud no minimap icons RB event végra valami olyan ami miatt anno a WOT-ról váltottam. Mondjuk PIvf2-vel 76w sherman ellen menni nem nagy élmény de a JpzIV-el volt sikerélményem és a kedvenc stukámmal is volt egy-két találatom...
  • flashpointer2
    Igazából a városok is tele vannak szép zöld fákkal és terekkel, pedig egy olyan város ahol 2x átment a frontvonal inkább törmelékes kiégéses hamus poros (szürke) kellene legyen. Arról nem is beszélve ha esne az eső is inkább mindent szürke tónusúvá varázsolna. Teles sáros városi latyakos pálya sincs, mert a színei tudjuk kiknek kedvezne :D
    Hogy kéne kinézni egy csatatéri városnak, így:

• MitsuMishi
    Ne is mondd!
    Állandóan ezt csinálják a rohadékok! Most nézd meg, a pályák 90%-a zöld. Milyen színük van az orosz tankoknak? Zöld. Milyen a német tank? Szürke! Micsoda orosz bias ez is, hihetetlen hogy a szemét fejlesztők ezt megengedik maguknak!
  • AnuluWork #18366
    Nem tudom. A játék térképein vannak láthatatlan, vezetőt, felfüggesztést kiütő kavicsok, vannak olyan domb fel és lemenetek ahol felugrik egy kt, és van ahol mintha falnak menne. Ameddig ezek nincsenek javítva, addig totál felesleges bármilyen új sárdagasztós baromságot, hőhullámot, egyéb szarokat betenni, pláne, hogy a BR nevű baromság miatt a MM sokszor totál hülyén sorol be. Aztán mi lesz a flottával, amit ígértek? Újabb és újabb vasakat pakolnak be, holott a társaság 90%nak még a jelenlegiek közül sincs meg minden (sem tank, sem repülő). Ahelyett, hogy finomítanának vagy rendbetennének kezdetek óta bent lévő bugokat, most újabb ökörség készül befelé? Egy rohadt spawnt nem képesek megcsinálni tisztességesen! A Fortress pályán kiálló téglákban elakadunk. El se tudom képzelni, hogy milyen katasztrófa venné kezdetét, hogy a sár és talaj bekerülne. Már a Maus is egy ökörség, inkább tennének be NDK ill. Nyugatnémet technológiát, a hülye prototípusok, egy-két elkészült példány helyett! Totál érthető lenne.
  • flashpointer2
    Próbáld ki a Spint Tires játékot amiben ez a sárdagasztás van, valóban nehezebb így játszani de nagyon jópofa! A gumikerekes meg ne is menjen fel a sárban hegyoldalon mert elég illúzióromboló.
    Persze ha normálisan megcsinálják nem úgy hogy a német tankokra valahogy jobban hat a gravitáció és lehúzza őket.
  • kissssss
    én nem nagyon repdesek az őrömtől hogy bepakolnak még egy sárdagasszunk2015 szimulátort is, jó oké aláírom az ötlet tényleg jól hangzik de figyelembe véve egy két járgánynak a csapnivaló sebességét és stabilitását(ha tudnátok én hányszor borultam a marder3-mal) én azt mondom hogy lesz még moderálás ebben a topikban mert jó néhányan elfogják küldeni melegebb éghajlatra a gajjint azt tutifix, pl az előbb a németeknél elérhető első AA tankkal játszottam ez a szerencsétlen konzervdoboz alig éri el a 30-as max sebességet mire elértem a célomat vége is volt a játéknak, most gondoljatok bele mi lesz itt egy enyhe de sáros és csúszós lejtőnél a flakpanzeral.. vagy a GAZ-AA járgánnyal...

jó gondolkodást :)
  • StrikeFor
    betették az oroszok,hogy élvezkedjenek,hogy még ezt is 1 shotolják ...............szánalmas bammeg
  • AnuluWork #18362
    Mindig nyugatatom magam, hogy vasárnap van, azért ilyen hülyék, de ezek nem normálisak tényleg. Mintha az ukrán hadvezetés vezetné a tankjaikat.
  • jocking
    Egyrészt, másrészt meg csinálják ezt a Spin Tires féle föld deformálódás szimulációt is, abban meg majd megoldják, hogy ez a dög 10 méter után elsüllyed a francba. Igazság szerint senki nem kételkedett, hogy bármit is tesznek be a németekhez, a rohadt komcsik tesznek róla, hogy esélye se legyen a dicső szovjet technika ellen.
  • kissssss
    "torony domborulatáról elég könnyen pattannak lefelé a lövések"

akkor nagyon úgy néz ki hogy a kv-2 és szu-122 munkalehetőségei tovább bővülnek a pozitív irányba >:-D muhahahaha
  • flashpointer2
    Nem oylan rossz az pz.Bfw. IV, gyors, gyorsan tüzel, pontos. Viszont nem sok lövést bír de sunnyogós módban pöpec cucc! Általában KV-kal teszi össze a randomisten azokat meg simán lyukasztja.
  • Azim04
    ez a probléma nálam is előkerült, természetesen kritikus helyzetben. először én is az egeremre gyanakodtam, de nem sikerült játékon kívül reprodukálnom a hibát. jelenleg úgy használom hogy billentyűzetről is tudok tüzelni

a facebook-os eventhez meg külön gratulálok a gazsinak még csak 23 oldal
  • Malarki
    lol, a 75 milis ágyú is használható lesz rajta? :D
    Amúgy ha jól látom, hogy a torony domborulatáról elég könnyen pattannak lefelé a lövések, egyenesen bele a motortérbe.
  • RatBaG #18356

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.08. 13:41:31
  • Malibutomi
    Mivel T4-ben kell vigéckedni velük (és mert kb csak ebben mások mint a kisebbek) az APCR lőszert fejleszd ki amilyen hamar tudod.

De amúgy juss el minél hamarabb az M26-ig, utána ugyis csak azt fogod használni. :)
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.07. 23:20:54
  • bgabor
    76-os Jumbóról volt szó, nem a simáról, és de, ha Tiger II és Jangpanther ellen megy, akkor bizony túl magas a BR-je.
  • PLaci #18353
    Nincs meg még régóta, de imádom a Panter D -t!

Replay: Panter FTW
  • PLaci #18352
    Ehh, egy fejlesztés, mely a széles lánctalpas oroszoknak kedvez.... :)
  • Stefan99
    én nem gondolnám, hogy pl a jumbonak túl magas a BR-je.
  • bgabor
    Hát éppen hogy nem az a baj hogy tier4-ben vannak, tegyék olyan tierbe amilyenbe csak akarják, lévén hogy a tier a "legyen meg hat gép a továbblépéshez"-en kívül nem számít. A baj a battle ratingjukkal van.
    De amúgy a 76-os E2 Jumbót fejleszd először. Az néha még a saját BR értékének megfelelő németek ellen is megy, és ott jól is működik.
  • twi452
    na azért fejlesztenek sunyiban a kis gonoszak :)
    jön a sár és a trutymóóó :)
    http://warthunder.com/en/devblog/current/738

• JethroHUN
    Amerikai T4ben mégis mit fejlesszek először?! Ahogy nézem mind3 tank teljesen kihagyós. Nem is értem mit gondoltak, így túl tierezni az amerikai tankok 3/4-ét. M4A3 (76) és M4A3E2 (76) ezek mégis mi a fenét keresnek T4ben...