Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bigfootHUN #18204 Tegnap sikerült egy többé-kevésbé élvezetes kört összehoznom. A pzIV/70-esemet akarom most fejleszteni, RB Poland mapon délről kezdtünk egy-egy capzone-val. Gondoltam majd puffogtatok a szikla mellől a tó déli oldalán mert csak a parts volt még kifejlesztve. Észak felől két heavy próbált a tó nyugati oldala felé kerülni, az egyiket sikerült cirka 1200 méterről kilőni mozgás közben de az újratöltés alatt a másik takarásba ért, Közben a város délkeleti szélén is ellenség tűnt fel úgyhogy arra fordultam és sikerült is egy két hit-et assistot meg killt összehozni. Kb. 1 perc múlva gondoltam hogy ideje egy kicsit nyugatabbra menni, nemsokára ideér a másik heavy. És valóban alig mentem 50 métert már láttam is a minimapon, ahogy közelebb ért láttam hogy egy M6, egyszerre lőttünk, ő critet kapott én megúsztam. Hátratoltam amíg töltöttem, ő pedig elvétette ez első lövést ami előttem a földbe csapódott, ekkor fegyorsított és megpróbált mellettem elmenni. Kapott még egy találatot és kigyulladt, viszont a torony már rám fordult... Kétségbeesetten próbáltam a tankot utánna fordítani viszont a srác valamit benézett mert a tankot is fordította és beleesett a tóba :) Nem sokáig örülhettem mert jött egy B25 és kibombázott. Gondoltam ha harc legyen harc és visszamentem az M410A1-el. Megsoroztam a B25-öt aztán az AAA-nk lelőtte. A két 500 kg-os bombával kiszedtem egy másik heavy-t a város szélén viszont az enemy pont felett már lőttek az AAA-k gondoltam akkor elmegyek nyugatra és kiszedegetem az ai arty-t. Csakhogy egy P47 bukkant fel előttem. Egy rövid fordulóharcban eltaláltam kétszer csakhogy ő többször engem. A saját reptér felé menekültem és végül kb. a kifutópálya szélén zuhantam le égve. Ekkor bevittem a Panther D-t hogy segítsek a földieknek mivel a menekülés közben láttam enemy AAA-t a város keleti szélén. És valóban a pontunk felé tartott egy M16 meg egy M19 + egy Su152. Az artym eltaláta az M19-et mivel takarásban volt nem tudtam rendesen megcélozni viszont a Su-t kilőttem szemből. Persze újabb ellenséges repülő, ezúttal egy F6F3 szedett ki. Visszamentem FW190A5-el bosszút állni, az F6 lezuhant viszont egy A20 megbánta hogy épp arra repült. Viszont az életben maradt M19 kilőtt. Közben egy PIIIM-ünk már az ellenséges bázist foglalta. Visszamentem a PZIVj-vel és a pontunk mellet megtaláltam az M19-et amit ki is lőttem, majd az ellenséges pont felé indultam, mert közben láttam hogy a foglaló tankunk megsemmisült. A város széléig jutottam amikor egy Sherman76 és egy B25j támadott egyszerre és végül a B25 el is kapott. Volt még egy flakvierling az egyik sloton de egy pont hiányzott ahhoz hogy bevihessem.