War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kredithozatal: ua.
Ami miatt nem nettó veszteség, az marginális...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A többi meg a bizonyítvány magyarázata. Leckére te szorulsz, meg a gaijin marketing, nem pedig én, szóval inkább velük ülj le filozófálni.
NEM PONT UGYANEZ?
Nem ugyanígy megszívták azok, akik prémium tankot vettek 12k-ért? DEHOGYNEM!
Minden döntés pozitív és negatív következményekkel jár.
Szerinted nem hőbörögtek azok, akik 12k-ért vettek prémium tankot, hogy valakik a T34-et ingyen kapják, és megspórolják az egészet? DEHOGYNEM.
Az arty-sok nem hőbörögtek az arty nerfen? DEHOGYNEM. Viszont ez a réteg elég kicsi, úgyhogy több volt a pozitívum, mint a negatívum.
Most a WT is hasonlóan lépett. Én nem értem, hogy ez neked hogyan is áll össze...
"a customer who supported Gaijin will destroy 180 tanks and receive something worth 0 GE
a customer who didn't support Gaijin will destroy 180 tanks and receive something worth 2600 GE".
Senki nem sajnálja az ingyen tankot a másiktól, az zavarja az embereket, hogy akik támogatták őket, azok ezt kapják cserébe ezen az eventen. A legszebb pedig az, hogy aki az első napon megcsinálta a 90 kill-t az még megkapta a tank árát GE-ben, ha a garázsban volt..
Megsúgom: nem nagy...
Igazából, ha nem is olyan nagy erővel, de be fog jönni a Gaijinnak ez. Sokakban él pozitív kép az ilyen jellegű akciói miatt a fejlesztőről, ami még a későbbiekben jól jöhet.
És ebből is látszik, hogy mind a két akciónak is van egy olyan vonzata, amely gazdaságilag nem mérhető.
A különbség:
WoT: enyhe +, zéró -
WT: erősebb +, gyenge -
Ez tény, viszont az is tény, hogy nincs megírva a nagykönyvben, hogy két tankjátéknak is működni kell.
Szóval, ha van konkurencia, akkor nem baj, ha figyelek rá! Merthogy valószínűleg ő figyel, és tanul.
Viszont mérlegelve, hogy ezzel hány potenciális vásárlót bukhatnak és nyerhetnek, szerintem erősen +-os a mérleg...
Ha sikerül egy prémium tankkal be-/visszacsábítani embereket, és ők a haladás érdekében vesznek prémiumot is, akkor az +.
És a -, pedig csak azok, akik erre az akcióra kiakadtak (ami kisebb réteg, mint a jelenlegi prémtank tulajdonosok).
Elsősorban ez egy jövőben megtérülő befektetés.
Ez nem a WoT hála az égnek, és nem kell hogy minden úgy legyen ahogy ott.
Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ezzel el is dőlt, hogy a WoT-ban az FV4202 megy ingyen prémium tanknak azoknál, akiknek ki van fejlesztve.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy az a marketinges, aki a július 4-es akciókat kitalálta, az most hol volt. Tuti nyaralni, mert az zseniális volt, hát ez meg... nem az.
No problem, majd a bunkó tankosok ezután nem fogják olyan szívesen venni a prém dolgokat, aztán ha hőbörgés van gyártó részről, hogy nincs bevétel, akkor lehet mondani, hogy így se jó, úgy se jó, van akinek nem lehet a kedvére tenni!
Egyébként kár úgy csinálni, mintha az a 1000+1600 GE jóváírás felborította volna az economyt. Csak egy gesztus lett volna a gyártó részéről, semmi több. De még e nélkül is meg lehetett volna csinálni tisztességesen. Írtam rá példát.
Amúgy is látszik hogy PR fogásról van szó, most mindent bedobtak, amilyük csak volt.
- Van akinek nem lehet a kedvére tenni - mondta inkább csak magának Brájen.
- Jézus is pont ezt mondta, uram - szólt utána a szerencsétlen egészséges.
Bocs az off-ért.
Röviden összefoglalva...
Steam-en is volt, hogy pl. a Sniper Elite V2 ingyenessé vált, és bárki megszerezhette ingyen, de nem keresték fel a régi tulajokat, hogy bocs, mindent visszakapnak, mert ingyen is lehetett volna...
Egyszerűen van ilyen... Én is megvettem anno a T-34-57-et, de most mégse sírok, hogy bárki megszerezheti ingyen...
És onnan nem is folytatnám, hogy a WG nem köpte szemen a játékosait. Látom, nem túl rég kezdtél WoT-ozni... (lsd. prémium tankok kredithozatal nerfje, kérések figyelmen kívül hagyása (érdekes mód, miután bejelentették a WT CBT-t, valahogy gyorsabban észrevették a felhasználók kéréseit...), stb.)
A fentiekre egy példa: (prémium tank jövedelem)
A hozzászólásom pedig ezzel zárom: "van akinek nem lehet a kedvére tenni...".
Konkurenciánál ilyen esetben alap dolog, hogy azt, aki az ingyenes játékot, vásárlással támogatja, minimum kompenzációban részesíti. Megkapja az aranyat, ami úgy is a cégnél marad, de így vehet belőle másik járművet, prémium időszakot, free xp-t stb.
most ezt simán meg lehet csinálni úgy is ha nem figyelsz oda azokhoz a gépekhez meg többszáz kill kellett 😄
Ez tényleg hihetetlen. Most nem az az összesen 2600Ft-nyi gold ami fáj (a két prém tank összesen). Ha akkora gondot jelentene, akkor el sem költöttem volna.
Inkább az, hogy nyíltan semmibe vesz mint ügyfelet. Ha nem akarnak goldot adni, akkor ne adjanak. Elegánsabban is meg lehet oldani. Adhattak volna egy kupont, amivel mondjuk egy tetszőleges csomagjukat olcsóbban megvehetem. És akkor úgy adnak, hogy közben kapnak, mert valószínű kihasználnám a kedvezményt. Nem értem, hogy ilyen alap szintű üzleti dolgok miért nem egyértelműek nekük.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem rossz vas, de easy-kill (főként mert állandóan csak Tigriseket, meg Párducokat látsz vele). 😄
Sejtem (illetve olvasom) milyen jótékony hatással van az az idegrendszerre. 😄
Tier 4 és afelett ajánlott a németekkel játszani. <#falbav>#falbav>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
(Nekem meg meg kellene tanulni, hogy nem szabad hirtelen felindulásból írni, mert azt pillanatok alatt darabokra lehet szedni...)
Amúgy a Panther-t nem éreztem olyan rossznak CBT-n, majd ránézek ha megint meglesz.
Tudom, hogy az 'A'-s Panther semmire se jó, de nem éreztem olyan gyengének se a többi Panther-t a T-44-gyel szemben (vagy nem ismerem az összes weakspotot).
"Ja hát igen, aki csak oroszokkal játszik, az ne is beszéljen..."
Választhattam, hogy melyik ujjamat harapom meg. 😄
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP