War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a T34-re gondolok konkrétan, hanem egy hasonló jellegű tankra. Pl.: Löwe
Kredithozatal: ua.
Ami miatt nem nettó veszteség, az marginális...
Sherman0070
Na jöttem strandról... Mi a mai sírás oka? 😛 Ja és valami ötlet hogy a JPanther-hez mit kell csinálni hogy megszerezzem?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egyet értek, én is ezt próbálom elmondani.

T34-el kapcsolatban hülyeséget írsz, mert akció előtt senki nem vehette meg, mivel nem létezett mint prémium tank.

A többi meg a bizonyítvány magyarázata. Leckére te szorulsz, meg a gaijin marketing, nem pedig én, szóval inkább velük ülj le filozófálni.

Nem azt vitatom, hogy nem lehetett volna szebben megoldani, hanem azt, hogy ez ekkora világrengető probléma, ami a WG malmára hajtja a vizet...
Akkor szerinted nagy vonalakban mi is volt a T34, illetve a mostani FV4202?
NEM PONT UGYANEZ?
Nem ugyanígy megszívták azok, akik prémium tankot vettek 12k-ért? DEHOGYNEM!
Hmm, akkor egy kis logika lecke:
Minden döntés pozitív és negatív következményekkel jár.
Szerinted nem hőbörögtek azok, akik 12k-ért vettek prémium tankot, hogy valakik a T34-et ingyen kapják, és megspórolják az egészet? DEHOGYNEM.
Az arty-sok nem hőbörögtek az arty nerfen? DEHOGYNEM. Viszont ez a réteg elég kicsi, úgyhogy több volt a pozitívum, mint a negatívum.
Most a WT is hasonlóan lépett. Én nem értem, hogy ez neked hogyan is áll össze...
Nagy vonalakban, tömören csak erről lenne szó:
"a customer who supported Gaijin will destroy 180 tanks and receive something worth 0 GE
a customer who didn't support Gaijin will destroy 180 tanks and receive something worth 2600 GE".
Senki nem sajnálja az ingyen tankot a másiktól, az zavarja az embereket, hogy akik támogatták őket, azok ezt kapják cserébe ezen az eventen. A legszebb pedig az, hogy aki az első napon megcsinálta a 90 kill-t az még megkapta a tank árát GE-ben, ha a garázsban volt..
Amúgy meg mekkora is az a réteg, akinek megvan WoT-ban az FV4202?
Megsúgom: nem nagy...
Igazából, ha nem is olyan nagy erővel, de be fog jönni a Gaijinnak ez. Sokakban él pozitív kép az ilyen jellegű akciói miatt a fejlesztőről, ami még a későbbiekben jól jöhet.
És ebből is látszik, hogy mind a két akciónak is van egy olyan vonzata, amely gazdaságilag nem mérhető.
A különbség:
WoT: enyhe +, zéró -
WT: erősebb +, gyenge -
Persze, nyilván ez egy ősi marketing fogás, hogy tegyünk a már meglévők alá, mert akkor hátha jönnek helyettük újak. Nem is vitás ennek a logikája. <#nevetes1>

"Ez nem a WoT hála az égnek, és nem kell hogy minden úgy legyen ahogy ott. "

Ez tény, viszont az is tény, hogy nincs megírva a nagykönyvben, hogy két tankjátéknak is működni kell.
Szóval, ha van konkurencia, akkor nem baj, ha figyelek rá! Merthogy valószínűleg ő figyel, és tanul.

Ki állította, hogy ez nem egy marketingfogás? Minden az üzletről szól 😄
Viszont mérlegelve, hogy ezzel hány potenciális vásárlót bukhatnak és nyerhetnek, szerintem erősen +-os a mérleg...
Ha sikerül egy prémium tankkal be-/visszacsábítani embereket, és ők a haladás érdekében vesznek prémiumot is, akkor az +.
És a -, pedig csak azok, akik erre az akcióra kiakadtak (ami kisebb réteg, mint a jelenlegi prémtank tulajdonosok).
Elsősorban ez egy jövőben megtérülő befektetés.
Több bankártyát már többször megcsillogtatott arc leírta már hogy őket nem zavarja a dolog, szóval a hiba a te készülékedben lehet.

Ez nem a WoT hála az égnek, és nem kell hogy minden úgy legyen ahogy ott.

Szerintem Serb egész hétvégén a Gaijin marketingosztályán röhög.
Azon sem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ezzel el is dőlt, hogy a WoT-ban az FV4202 megy ingyen prémium tanknak azoknál, akiknek ki van fejlesztve.

Csak arra lennék kíváncsi, hogy az a marketinges, aki a július 4-es akciókat kitalálta, az most hol volt. Tuti nyaralni, mert az zseniális volt, hát ez meg... nem az.

Na, azért ne legyetek már ilyen látszat naívak! Szó sincs arról, hogy van akinek a kedvére szeretnének tenni csak úgy. Nyilván ez egy marketing fogás volt a WG születésnapra. Ahogy a prémium tanknak üzleti alapja van, úgy ennek is. Aztán éppen olyan jól sikerült ez a marketing, hogy pont azokat érinti hátrányosan, akik már bizonyították, hogy hajlandóak elővenni a bankkártyát.

No problem, majd a bunkó tankosok ezután nem fogják olyan szívesen venni a prém dolgokat, aztán ha hőbörgés van gyártó részről, hogy nincs bevétel, akkor lehet mondani, hogy így se jó, úgy se jó, van akinek nem lehet a kedvére tenni!

Egyébként kár úgy csinálni, mintha az a 1000+1600 GE jóváírás felborította volna az economyt. Csak egy gesztus lett volna a gyártó részéről, semmi több. De még e nélkül is meg lehetett volna csinálni tisztességesen. Írtam rá példát.

Erősen gyanítom hogy a hónap közepére meghirdetett, Jagdpanzeres, Spirfires, Mustangos eventek kicsit keményebbek lesznek.
Amúgy is látszik hogy PR fogásról van szó, most mindent bedobtak, amilyük csak volt.

Bocsi, pontosan igy van:

- Van akinek nem lehet a kedvére tenni - mondta inkább csak magának Brájen.
- Jézus is pont ezt mondta, uram - szólt utána a szerencsétlen egészséges.

Bocs az off-ért.
Opsz, ez R0GERIUS-nak válasz.
"Jézus is ezt mondta uram!" <#nevetes1>
Látom nem érted, hagyjuk...
"Nem is értem a problémát. Ha Kovács Géza vesz egy terméket (bármit bárhonnan), és az a termék később akcióssá válik, senki nem fogja felkeresni Kovács Gézát, hogy valahogy kompenzálja azért, mert ő anno teljes áron vásárolt. Legyen szó akár játékról, tévéről, autóról vagy bármiről..." - Stefan99
Röviden összefoglalva...
Steam-en is volt, hogy pl. a Sniper Elite V2 ingyenessé vált, és bárki megszerezhette ingyen, de nem keresték fel a régi tulajokat, hogy bocs, mindent visszakapnak, mert ingyen is lehetett volna...
Egyszerűen van ilyen... Én is megvettem anno a T-34-57-et, de most mégse sírok, hogy bárki megszerezheti ingyen...
És onnan nem is folytatnám, hogy a WG nem köpte szemen a játékosait. Látom, nem túl rég kezdtél WoT-ozni... (lsd. prémium tankok kredithozatal nerfje, kérések figyelmen kívül hagyása (érdekes mód, miután bejelentették a WT CBT-t, valahogy gyorsabban észrevették a felhasználók kéréseit...), stb.)
A fentiekre egy példa: (prémium tank jövedelem)
A hozzászólásom pedig ezzel zárom: "van akinek nem lehet a kedvére tenni...".
Gézuka várt volna pár napot és megkapta volna ingyér :-) ( jegyzem meg prém gêp és prém számla nélkül simán lehet haladni.) Ismerve a játékot Gézuka tudhatta volna hogy lesznek akciók.Végül is lehet jobb is ha nincs semmi akció...dögőljön meg a szomszéd tehene is
Csak, hogy érthetőbb legyen, hogy mi a probléma egy egyszerű példa: Gézuka mondjuk hétfőn megveszi a két T4-es TD-t a pénzéből, ezzel neki is jó lesz, gyorsabban halad, valamint támogatja Gajin-t is, bár nem biztos, hogy megérdemlik, de pénz állt a házhoz ami nekik is jó. Hétvégén olvassa Gézuka, hogy amiért most kurva sokat fizetett, az mindenki számára elérhető lesz ingyen pár napon belül. Na most mondjátok neki, hogy ne pofázzon a "wot-os 2bites agyával", meg hülye tankos miért sír, miért sajnálja, hogy más is megkapja ingyen..
Konkurenciánál ilyen esetben alap dolog, hogy azt, aki az ingyenes játékot, vásárlással támogatja, minimum kompenzációban részesíti. Megkapja az aranyat, ami úgy is a cégnél marad, de így vehet belőle másik járművet, prémium időszakot, free xp-t stb.
Nyilván az a cél, hogy minél több játékos legyen, az meg jó mindenkinek. Azért nem kell mindig a csomót kersni a kákán😊

Nem is értem a problémát. Ha Kovács Géza vesz egy terméket (bármit bárhonnan), és az a termék később akcióssá válik, senki nem fogja felkeresni Kovács Gézát, hogy valahogy kompenzálja azért, mert ő anno teljes áron vásárolt. Legyen szó akár játékról, tévéről, autóról vagy bármiről...

azok a feladatok azért kicsit több energiát igényeltek mint ez a mostani 😊
most ezt simán meg lehet csinálni úgy is ha nem figyelsz oda azokhoz a gépekhez meg többszáz kill kellett 😄
Néhányan már annyira hozzászoktak a nyivákoláshoz hogy már biztosan ösztönből csinálják.😊

Én is így voltam. Annó vettem a Dora pakkot, de nem zavart amikor fél év múlva egy akció keretében ingyen ki lehetett farmolni. Valószínűleg az "én pénzért vettem, más ne kapja már meg ingyen" című nemtelen mentalitás állhat a hőbörgés hátterében.

Csak megjegyeztem milyen érdekes, hogy akkor nem volt semmi, most meg megy a hőbörgés. Biztos a sok WoTból szabadult kétbites miatt van.

Ezt lehet úgy is nêzni hogy azok is hozzájuthatnak egy prém géphez akik nem tehetik meg hogy vegyenek ( vagy gondolták tavaly is volt ilyen event idén is lesz) Tavaly dóra, reisen stb packban megvehető gêpeket szórtak ki de nem emlékszem hogy lett volna sírás.Nekem akkor már megvolt a dóra de pont lesz rtam hogy más ingyen jut hozzá.( halkan jegyzem meg, hogy szoktak ge.t is adni és lehet féláron is venni , de prém előfizetést 50% ért is akcióban..) De ahogy Glo szokta volt mondani...van akinek nem lehet a kedvére tenni...
Igen a tankosok ilyen bunkók, hogy van önérzetük. Szörnyű!

Érdekes hogy ez a korábbi, repülőgépes akciók során soha senkit sem zavart, akkor nem "állt a bál". Úgy egy éve a tier 3-4es prém repülőgépeket lehetett akció keretében kifarmolni, akkor a korábbi vásárlók miért nem hőborögtek? Tank only mentalitás lenne ez?

Köszönöm.Tudom. 😊

Jah... most fejeztem be az orosz küldetést. Tényleg csak 100k silvert ad. Németet el se kezdem.

Ez tényleg hihetetlen. Most nem az az összesen 2600Ft-nyi gold ami fáj (a két prém tank összesen). Ha akkora gondot jelentene, akkor el sem költöttem volna.
Inkább az, hogy nyíltan semmibe vesz mint ügyfelet. Ha nem akarnak goldot adni, akkor ne adjanak. Elegánsabban is meg lehet oldani. Adhattak volna egy kupont, amivel mondjuk egy tetszőleges csomagjukat olcsóbban megvehetem. És akkor úgy adnak, hogy közben kapnak, mert valószínű kihasználnám a kedvezményt. Nem értem, hogy ilyen alap szintű üzleti dolgok miért nem egyértelműek nekük.

haldoklik a WT 😄
Áll a bál a fórumon a prémium gépek miatt, többen szóvá tették, hogy akik korábban megvették ezeket, azok most miért nem kapnak semmit, miért nem kapnak GE jóváírást? Vagyis ha minden igaz, akkor kapsz 100k silver liont ha megcsinálod a prémium gépes eventeket. A topicot már be is zárták , ez már tényleg no comment kategória részükről, markingből 1-es... Azzal a 100k-val kitörölhetik a seggüket, 3-4kör alatt össze jön annyi, míg grindeled a 90kill-t, többszörösét keresed meg, ez aztán a nagy kompenzáció. Ezt a meccset is a Wg nyerte, ők legalább ilyen esetekben nem köpik szemen a korábbi vásárlót.
GRATS! van benned kitartás ! Tigrissel nem leányálom 😊

Mnemomic
Az előbb 8vs11 csatát csinált az MM. Orosz oldalon voltam. Hát veszítettünk, főleg, hogy 4 játékos már a csata elején meghalt úgy, hogy semmit nem csinált.

Egy kis pozitívum! 500! 😊 Nem sok,de nekem annak tűnt! 😊

Sherman0070
Azért hátha szerencsém lesz 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Valami ötlet hogy a SU-122P és a JPanther-hez mi fog kelleni? Az lenne a jó hogy ha csak 180 kill kéne mert az megvan 1-2 nap alatt ha belehúzok.

Grat!
Nem rossz vas, de easy-kill (főként mert állandóan csak Tigriseket, meg Párducokat látsz vele). 😄
"Tier 4 és afelett ajánlott a németekkel játszani."
Sejtem (illetve olvasom) milyen jótékony hatással van az az idegrendszerre. 😄
Sherman0070
Na meg lett a T-34-57 mod 43. Kezdődhet a buzulás a komcsikkal <#eplus2>

Nyugodtan írj hirtelen felindulásból a bíróságon lehet enyhítő körülmény lesz. <#awink>
Tier 4 és afelett ajánlott a németekkel játszani. <#falbav>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

"Sírva vigad a Magyar, így egymást közt sírunk és vigadunk." <- Messze a legjobb válasz. 😊
(Nekem meg meg kellene tanulni, hogy nem szabad hirtelen felindulásból írni, mert azt pillanatok alatt darabokra lehet szedni...)

Amúgy a Panther-t nem éreztem olyan rossznak CBT-n, majd ránézek ha megint meglesz.
Tudom, hogy az 'A'-s Panther semmire se jó, de nem éreztem olyan gyengének se a többi Panther-t a T-44-gyel szemben (vagy nem ismerem az összes weakspotot).
Ha meg nem teszem meg, akkor a következőt kapom:
"Ja hát igen, aki csak oroszokkal játszik, az ne is beszéljen..."
Választhattam, hogy melyik ujjamat harapom meg. 😄
A "sírást" kifogásoló posztod után negyven perccel magad is rázendítettél.... hát elég furán jön ki a dolog! <#nevetes1>

Néha nincs értelme jelenteni mikor már megtették 100 v 1000-en, példának okáért a tigris lámpája. És változott valami semmi, 2 hónapja semmi, ja de újra rajzolták a tigrist szép lett, de a lámpa maradt. Sírva vigad a Magyar, így egymást közt sírunk és vigadunk. <#nevetes1>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azért van több heavy mert "könnyebb" velük túlélni.A párducoknak eszméletlen rossz a dmg modellük.Őszintén.Én is inkább tigris 1-2-vel játszom az 1 spawn és arty hiány ellenére,mert a párduc állandó fekete lövege és tornya élvezhetetlené teszi a játékot.A tigris 1-el még eléggé szépen lehet hozni 2-5 killes köröket.Plusz,persze hogy sír a nép.Csak 1 dolog,lett már említve hivatalos fórumon is.Miért van 2 spawn orosz oldalon míg németen 1?És ez nem hobbinácizmus,meg a német tankokról kaialakult überség(ugye ezt többen is említették már,habár számomra Ők ugyan olyanok mint akik az egekbe magasztalják a német technikát.).