37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #18227
    Ennyit fog hallani a legénység: pukk és mennek tovább. :)
  • vajakos21
    Nem hiányzott.Gyönyörű bomber célpont lesz
  • Dagohun74
    Nos az egy másik játék volt. De igen.
  • AnuluWork #18224
    Nana. Loltracktor mintha az elején fel tudta volna gyújtani! :D
  • Dagohun74
    A MAUS!

http://warthunder.com/en/news/2825-historical-panzerkampfwagen-viii-maus-part-i-en

Remélem BR 1.0 lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.02.03. 19:03:36
  • Dagohun74
    Jaja IS-2 mod 44 és T-44-el sokszor nyirtam ki a tigriseket.
  • Lokker
    Toltam 5 kört a tigrincsel és mind az 5 körben jöttek a t3 vége és t4-es vasak serege. Régebben 1-2 alkalommal dobott be kis tankok ellen de már jó ideje csak t3 vége és t4 tankok jönnek.
  • Stefan99
    én is tanusítom, bizony megy t4 ellen.
  • Fura Alak
    Engem 75%+ -ban T4 ellen rak Tigrissel! Olyanokat pukkanok sokszor szemből, hogy csak pislogok...
  • Droughert
    Mint írtam, nem csak én mondom, hanem többen írták már a legutóbb is, mikor ezt írtad. Én simán megyek vele T44-ek ellen, nem kedvez az mm, és csak soloban játszom, tehát még a platoon sem kavarhat be.
  • bgabor
    Én realistic battlesben valahogy sosem kerülök vele tier4-be. Az, hogy te leírod, hogy kerül, még nem jelenti azt hogy úgy is van.

Én egyedül platoonben menve láttam tier4ben küzdeni, amikor a platoont extra BR-el ellensúlyozza a rendszer. Egyedül soha.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.03. 17:59:01
  • Droughert
    Többen, többször leírták, hogy a Tigris megy T4-ellen, Is2, T44-ek ellen is bedobja az mm. Az, hogy hetente leírod, hogy nem megy t4-ellen az nem jelenti azt, hogy úgy is van.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.02.03. 17:44:01
  • Luciferkee
    Emlékeztek, hogy a tigrisen mindenféle szarban elakadt a torony (lámpa, füstgránátvető) és egy évig tartott mire csináltak valamit?

IS-3-nál egyszűen megoldották:

• Malibutomi
    500m - 121mm átütés.
  • bgabor
    Jelenleg 5.7-es és nagyobb amcsi és orosz tankok tier 3 helyett mind tier4 ellen mennek, szóval semmi értelme nincsen őket játszani. Bezzeg a szintén 5.7-es Tigris I-es sose megy tier4 ellen.
  • vajakos21
    Akik full sim eventeznek és egérrel repülnének:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/202180-how-to-fly-in-sim-with-mouse/#entry3878462
    Nem néztem meg de hozzászólások alapján haszos lehet.
  • JethroHUN
    Azért orosznál vannak jó járművek, T34-85, IS1. Csak ugye kb csak T4be teszi őket mint mindent 5.0 feletti tankot... (kezdhetnének már ezzel a br rendszerrel is valamit)
  • Dagohun74
    Vajon miért? Ja mert sz@rt se ér a 75mm Pzgr39-es. Mint egy petárda akkorát pukkan bent a tankba.
  • bgabor
    Mondjuk úgy hogy csak a jó játékosok tudnak ott elérni bármit is. Amúgy elárulom hogy ez nem az amerikai tankok sajátossága, tier3-on az oroszok is szenvednek mint a kutya. Egyszerűen a német csapatok tier3on kizárólag Tiger I-ből állnak, meg néhány Panther D-ből.

Tíz Tigert nemigen tudsz megállítani, csak ha nagyon rosszul játszanak. Érdemes többen összeállni amerikainál(és orosznál) a tier3 átvészelésére.
    Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.03. 16:19:58
  • JethroHUN
    Honnan, 10 méterről?
  • Malibutomi
    Mindegyik amcsi tank szar az alap lőszerrel. M79-el viszont már a tigrist szemből is átlövöd
  • JethroHUN
    Ezek a T3 amerikai tankok semmire nem jók. Hulladékok. Nem tudom ezt, hogy gondolták. A 76mm ágyú nem visz át semmilyen orosz vagy német T3 tankok.
  • FoldiPaliBacsi
    Volt már róla szó hogy mikor jönnek az amerikai páncélvadászok?
  • bigfootHUN
    Tegnap sikerült egy többé-kevésbé élvezetes kört összehoznom. A pzIV/70-esemet akarom most fejleszteni, RB Poland mapon délről kezdtünk egy-egy capzone-val. Gondoltam majd puffogtatok a szikla mellől a tó déli oldalán mert csak a parts volt még kifejlesztve. Észak felől két heavy próbált a tó nyugati oldala felé kerülni, az egyiket sikerült cirka 1200 méterről kilőni mozgás közben de az újratöltés alatt a másik takarásba ért, Közben a város délkeleti szélén is ellenség tűnt fel úgyhogy arra fordultam és sikerült is egy két hit-et assistot meg killt összehozni. Kb. 1 perc múlva gondoltam hogy ideje egy kicsit nyugatabbra menni, nemsokára ideér a másik heavy. És valóban alig mentem 50 métert már láttam is a minimapon, ahogy közelebb ért láttam hogy egy M6, egyszerre lőttünk, ő critet kapott én megúsztam. Hátratoltam amíg töltöttem, ő pedig elvétette ez első lövést ami előttem a földbe csapódott, ekkor fegyorsított és megpróbált mellettem elmenni. Kapott még egy találatot és kigyulladt, viszont a torony már rám fordult... Kétségbeesetten próbáltam a tankot utánna fordítani viszont a srác valamit benézett mert a tankot is fordította és beleesett a tóba :) Nem sokáig örülhettem mert jött egy B25 és kibombázott. Gondoltam ha harc legyen harc és visszamentem az M410A1-el. Megsoroztam a B25-öt aztán az AAA-nk lelőtte. A két 500 kg-os bombával kiszedtem egy másik heavy-t a város szélén viszont az enemy pont felett már lőttek az AAA-k gondoltam akkor elmegyek nyugatra és kiszedegetem az ai arty-t. Csakhogy egy P47 bukkant fel előttem. Egy rövid fordulóharcban eltaláltam kétszer csakhogy ő többször engem. A saját reptér felé menekültem és végül kb. a kifutópálya szélén zuhantam le égve. Ekkor bevittem a Panther D-t hogy segítsek a földieknek mivel a menekülés közben láttam enemy AAA-t a város keleti szélén. És valóban a pontunk felé tartott egy M16 meg egy M19 + egy Su152. Az artym eltaláta az M19-et mivel takarásban volt nem tudtam rendesen megcélozni viszont a Su-t kilőttem szemből. Persze újabb ellenséges repülő, ezúttal egy F6F3 szedett ki. Visszamentem FW190A5-el bosszút állni, az F6 lezuhant viszont egy A20 megbánta hogy épp arra repült. Viszont az életben maradt M19 kilőtt. Közben egy PIIIM-ünk már az ellenséges bázist foglalta. Visszamentem a PZIVj-vel és a pontunk mellet megtaláltam az M19-et amit ki is lőttem, majd az ellenséges pont felé indultam, mert közben láttam hogy a foglaló tankunk megsemmisült. A város széléig jutottam amikor egy Sherman76 és egy B25j támadott egyszerre és végül a B25 el is kapott. Volt még egy flakvierling az egyik sloton de egy pont hiányzott ahhoz hogy bevihessem.
  • vajakos21
    A full eventtel betaláltak és igyekeznek nem elszúrni...remélem
  • Dagohun74
    Nocsak ....... csak nem hallgattak a játékosokra? :)
    Ezt el sem hiszem.
  • e57
    IQ ninja horvát tank ász Rank 4-es csatába behoz PzII-est. Az vigasztal, hogy valószínűleg megfelelő szintű géppel sem lett volna ügyesebb.
  • Trucker39
    Nocsak.... Távcső a játékban
  • Malibutomi
    Na akkor már csak a 3 player/1 tank multi ami hiányzik :)
  • e57
    Kint van a hírekben, hogy lesz távcsöves parancsnoki nézet (TD-éknek és lassú tornyosoknak jó), és vezetői nézet.
  • AnuluWork #18197
    T-34, IS-2, a két ISU-122?
  • Fura Alak
    Sose? Ezek szerint az MM figyelembe veszi a skill -t is, mert engem folyton oda rak, úgy jönnek a KT -k, IS-2 -k, T-34-85 -ök és T-44 -ek (az utóbbi szépen tud pukkanni), mintha a csapból folynának... :P
  • Dagohun74
    T-44 és IS-2-vel mentem már sokszor tigris I-esek ellen szóval a német oldal se leányálom.
  • bgabor
    Hogyne, jó sok szívás és fejlesztés után, olyan ellenfelek ellen akik ellen nem kéne mennem. Míg ugyanez a BR (5.7) német oldalon sosem találkozik tier4 tankokkal.

Amúgy meg az M93-al se fogok sokra menni Tiger 2 meg Jagdpanther ellen. Én faszán kilyuggathatom őket 10 lövéssel, ők meg egyetlen találattal szétrobbantanak.
  • Malibutomi
    Sokan írják, hogy több amcsi tanknak is túl magas a BR-je egyébként. De ez hogy nagyobb vagy kisebb ellenfeleket kapsz sajnos a véletlenen múlik.
    Aki élvezkedni akar amcsikkal, az jusson el az M26+M82 lőszerig, és aztán élvezze :)
    Viszont a T32-be egyelőre ne öljetek energiát, az most nem túl jó.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.02. 15:43:25
  • AnuluWork #18192
    M93al nem lesz annyira rossz az a kb. öt másodperces tűzgyorsaság! :)
  • bgabor
    Na, meglett végre a 76mm-es ágyús Jumbo Sherman.
    Hát senki se húzza, ugyanúgy semmi értelme mint például az IS-1es fejlesztésének. Folyamtosan IS-2, Tiger2, Jagpanther ellen megy, ahol ugye már semmi értelme nincsen. Kurvára unom már hogy ha végre amcsival vagy oroszal megszerzek egy bizonyos német tankal (Tigris I-es) azonos Battle Ratingen lévő, azonos képességű gépet, akkor azzal nekem egy tierrel magasabb ellenfelek ellen kell mennem. A köcsög Tigrisek meg nyugodtan mészárolják a tier3-as, néha tier2-es ellenfeleiket, tier4-ről soha se hallva.
    Ez a BR rendszer egy kalap sz@rt sem ér.
  • Luciferkee
    Nekem tegnap volt olyan, hogy 3x gyulladtam ki (USA tankok betegsége), nem volt már poroltóm, belementem a vízbe, teljesen ellepte a tankot, már annyira, hogy számolt vissza, hogy a legénység megfullad, de sajnos úgyanúgy égett tovább, és a vízben leégtem.

Sejtettem, hogy ez lesz a vége, de egy próbát megért! :)
  • carp3tm0nster
    ezt olvastam, csak nem szűrtem le egyetlen típusra :-)
  • AnuluWork #18188
    18159
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 21:50:17